Jump to content
BulForum.com

Help help help

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

всичко е до това как гледаш (виновно) и да ги предразположиш (ох, боли ме корема, сигурно е язва (чукай на дарво)), спомени им нещо важно което си постигнал наскоро (ако има такоав), някоя 6-ца наскоро, ако не, значи си свикнал с такива ситуации и няма да ти направи впечатление :)

Хммм дааа, кофти :blink: Ами казваш им, ей така по мъжки - смело и чесно. Обещаваш да почетеш и да се поправиш, и понасяш наказанието че може да ти отрежат нета за накой друг месец :wacko: Те по принцип ще са ядосани ама ще им мине бързо, все пак това не е края на света така че споко. След това обаче се стягаш за да заслужиш отново доверието им, което си е по-трудничкото от колкото това да им кажеш за 'резилтата' ;)

Ne im kazvai. Taka ili inache za kraq na sroka shte imash poveche ot 2 (nadqvam se) i naprimer kato imash 4 za kraq na sroka shte kajesh: "imam 4 za sroka". KAto te pitat shto tolkoz malko ti she kajesh: "mi imah 2 na klasnata" ... ama tq shte e minala otdavna i nqma mnogo da te biqt :D

Ne im kazvai. Taka ili inache za kraq na sroka shte imash poveche ot 2 (nadqvam se) i naprimer kato imash 4 za kraq na sroka shte kajesh: "imam 4 za sroka". KAto te pitat shto tolkoz malko ti she kajesh: "mi imah 2 na klasnata" ... ama tq shte e minala otdavna i nqma mnogo da te biqt :D

Mi taka moje da stane po-losho, toku vij imalo nekva roditelska sreshta, ili mama e steshnala daskalkata po literatura(koqto e nqkoq stara priqtelka) i ednata laja shte dovede do druga i neta shte se razmini ne s 1 mesec a s 1god. Zatova davai napravo kazvash i tva e.

P.S. spomnqm si az kato trqbvashe da kaja za pyrvata i posledna 2-ka na klasnata po literaturaaaaaaaa(e nadqvam se da e posledna de). E ko nishto ne stana malko hykata mykata ama sichkok mina po med i maslo, s izkliuchenie na shchupeniq krak, puknaoto rebro, sinioto ok i oshte malko ohluzvaniq. XXAXAXA Spoko tova e plod na moita fantaziq i se nqdqvam nikoga da ne se sluchi.

Колкото повече се стискаш толкова повече си триеш сол на главата. Отиваш и казваш "Мамо, татко имам 2 на кластната, обаче ще си я поправя". Предполагам че майкати ще ти се кара, а баща ти ще каже "Добре, гледай да я поправиш."... поне мойте биха реагирали така ;)

Колкото повече се стискаш толкова повече си триеш сол на главата. Отиваш и казваш "Мамо, татко имам 2 на кластната, обаче ще си я поправя". Предполагам че майкати ще ти се кара, а баща ти ще каже "Добре, гледай да я поправиш."... поне мойте биха реагирали така ;)

mmm DA i pri men tochno taka stana.

тц тц тц, хич не е хубаво тва... викаш от една седмица имаш компютър и нет, ваште таман са се решили да те зарадват, пък ти така да ги изненадаш !

сега ша сядаш на д-то и ша зубкаш теми наизуст и дано ти се размине леко :)

A e pi4 nqma kvo tolkova da se pla6i6 we . Az kato imah edinica kvo misli6 napraih.Otidoh i im kazah v o4ite smelo i 4estno i ni6to ne mi napraiha.Ti kvo si misli6 4e 6a te nabiqt li kvo ? Ako ne6to ti sprat neta i takiva raboti ne se pribirai dva dena da vidi6 kak 6a ima6 zlatna tarifa :D

Заставаш смело като мъж и казваш мамо,татко малко съм се изложил на класната по литература.Имам 2.Темата беше много кофти а и аз я подцених.Но ще си я поправа. Светът не е свършил! Я пробвай с тва. :)

Според мен, ако до момента си имал само хубави оценки...

4-6...Няма да имаш проблем да им го кажеш пряко...Моите родители биха казали "Ще я поправиш; има време до края на годината"

Аве споко...Ама аз досега лоша оценка никога не съм крил, и не бих... Щтото на лъжата краката са къси :tongue

mnogo vi blagodarq za vsi4kite tezi(razli4ni) mneniq.da naistina ba6tata me be6e predupredil kato me vurzva kum neta:''ako ima izdunki,ima i nojici(za kabela na neta)''

emi utre smqtam da kazvam pak 6te vidim

p.s. ako ne vi kaja kvo e stanalo tva e za6toto..........

p.s. do kato me vklju4i pak v net vi pojelavam da budete vse taka vseotdaini i kakvoto o6te pojelaete.

10x all & respec.again

:punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Хахаха, тая история ми напомня за едно време. Като изкарах някоя слаба оценка и баща ми не ми даваше да цъкам на нинтендото. Хахаха, само колко сме се дебнали с него. Тръгва на работа а аз изкарвам играта и почвам и точно в тоя момент се връща, а аз не мога да прибера играта толкова бързо... Абе казвай им, не се притеснявай и това време ще отмине.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...