Jump to content
BulForum.com

Търся работа

Recommended Posts

А уе хора знаете ли дали мога да си намеря работа като барман някъде за лятото ама.. нямам нали диплома а и сам на 17.. ако може някъде ми пишете..

А уе хора знаете ли дали мога да си намеря работа като барман някъде за лятото ама.. нямам нали диплома а и сам на 17.. ако може някъде ми пишете..

Idi vuv Faces v Trakiq.Tam si tursqt Barman moje i bez opit.............Te za 2 dena shte te nau4at na vsi4ko,otidi i pitai ne se boi :P

а пък ако искаш да продаваш дрехи отиди в магазина за дрехи Петер,работата не е тежка,но отнема много време,ако някой друг се интересува справката е на място,адреса е коматевско шосе 27

Сори за офф-а ама да кажа нека всеки който предлага или знае къде изобщо мога да бачкам за лятото (ама да не е няква хамалска работа) да пише в темата..

А за хамалската работа може да пишете също защото като няма какво др и това ще работя :(

Че какво и е лошото на хамалската, хем повече пари ще изкарате, хем ще бачкате на открито, хем ще позаякнете :) Приемете го като фитнес за който ви плащат на вас.

еи пи4ове верно аре някои ако знае нещо да пише че и аз искам да побачкам малко лятото пък хамалската работа хич не ми са вижда зле някои ако знае нещо ша съм му супер благодарен B)

За човек който не е работил,хамалската не е за него...и предложението за барман в Faces още ли е валидно защото и аз съм без опит , на 18 съм и съм от Тракия ....само за мене начи :woot

• 3 weeks later...

Аре уе хора кажете къде може да се намери работа за лятото ...ай че не остана... а искам да си намеря работа

За човек който не е работил,хамалската не е за него...и предложението за барман в Faces още ли е валидно защото и аз съм без опит , на 18 съм и съм от Тракия ....само за мене начи :woot

Ако въпросния човек е лигльо - не е за него определено. Само да ви кажа, че работа се намира с търсене и питане, а не с висене по форуми и мрънкане.

че какво му е лошото на хамалската работа бе?30% от времето прекарваш в мъкнене на някакви чували и глупости,през останалото време общо взето си чешеш топките.

аз даже бих казал,че е доста подходяща за 1-ва работа.

тъкмо след време като си намериш бачкане на някое бюро ще можеш да го оцениш подобаващо.

Аре уе хора кажете къде може да се намери работа за лятото ...ай че не остана... а искам да си намеря работа

Ако ти се мият коли отиди в ХХЛ казаха ми , че им е намалял състава може да идеш на място да питаш . Или по други мифки стига да имаша желание и да се стараеш .

Зимаш весник марица фашташ телефона и почваш.По интернет неможеш да намериш ниско кфалифицирана работа

Зимаш весник марица фашташ телефона и почваш.По интернет неможеш да намериш ниско кфалифицирана работа

А в посочения вестник обявите са от типа: "Майка и дъщеря си търсят здраво добиче да ги яхне"; или "Зряла жена /димек на възраст/ е готова да заплати до 200 лв на млад необоздан..."

Сещате се...

в момента в града има много строежи също. отивате, питате на място и ако имат нужда от работници ви взимат 15 лв на ден е за общ работник. а освен това има и фирми за онлайн преводи (немският се цени особено много) обаче тази работа е малко несигурна, защото не винаги има материали за превод. Успех.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...