KnoppiX Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Zna4i vyprosa e sledniq: koi gi ka4i klip4etata na Manchester United tuka v warez.ru i ako moje da kaje otkyde da si svalq o6te ili toi da gi svali i uploadne i o6te ne6to ako nqkoi e nameril ne6to po-golqmo(v smisyl cql ma4 ili ne6to takova da kazva otkyde e ili da go uploadne ako go ima na hardeca) 10q predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 ako pita6 za tova az sam go ka4val mai ot 3 saita sam gi darpal 1-via ve4e ne go pomna 2-ria ManUGoals ve4e ne raboti(kato go otvori6 6te razvere6 za6to) 3-tiq MUFC ne sam go probval skoro no mislq 4e raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 10x a da znae6 otnqkyde celi ma4ove ili ne6to drugo I btw posledniq i toi ne raboti da znae6 nqkyv drug site Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Az sam fan na Man Utd. Imam osven razni takiva golove koito e kachil Slain i razni drugi stari i zlatni ili stari no ne osobeno zlatni. Osven tova imam vsichki golove ot tozi sezon dotuk. Ako te interesuva shte ti gi kacha. Celi machove nikade niama da namerish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 DAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! KA4vaIIIIIIIIIII PLS!!!!!!!! (kolko sa golemi ob6to vsi4kite ne6ta deto gi ima6) i btw otkyde gi ima6? 10x(ako gi ka4i6 de:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Shte gi kacha be kak. Okolo 760MB mai beshe cialata papka. Inache sam gi svalial ot dosta razlichni site-ove poveche ot koito veche sa zatvoreni. Edin obache oshte si bachka i v nego mojesh da namerish vsichki golove v Premier League tozi sezon. Toi e Fabien Bartez.TK. Gledai tam kakvoto iskash no ako imash jelanie az shte upload-vam periodichno vsichko koeto napadatelite i drugite cherveni diavoli vkarat kato golove. Osven tova imam i okolo 300MB krasivi i kuriozni golove glavno ot Holandia no ima i ot drugi parvenstva ako iskate i tva shte kachvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 MI shte sym ti super blagodaren MAINA!!!!!!!!!!!! Bih ti kazal da mi pusne6 edno PM kato ka4i6 pone malko no po hubavo pi6i tuka shtoto sym siguren 4e ima i mnogo drugi koito shte se kefqt na tova 10x pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 i az tiq dni 6a ka4a dve klip4eta.ob6to sa 94mb i v tqh sa sabrani nai-qkite momenti Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Mi te tiq klip4eta ne znam dali sa teq ama ako se teq deto sa gi puskali po Diemata sa mnogo qki ka4vaite i samo da se kazva Manchester directoriqta ili ne6to s koeto da go namerq v search-a ili prosto dai link... (iskam da gi otkriq teq raoti...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 teq klip4eta sa sborni.ne sa samo na manchester i ne sa samo football(pone ednoto) eto TUK TUK ka4ih o6te nqkoi golove Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 Ka4vaite o6te mnogo mi haresva da gledam akiva klip4eta i veroqtno ne sym samo az Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.