INCINERATOR Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Аз го пробвах и съм доволен. Май съвсем малко ми падна разходът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 ее тва е супер дизел майна..на също ми падна разхода..не с кой знае колко но все пак е падна...и ми се струва че колата върви супер с тоя дизел .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 На мен пък ми се качи разхода, защото колата върви повече и съответно за да си правя кеф я настъпвам повече Иначе съм доволен, по предпочитам V-power ако ще взимам скъпа нафта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Много вероятно е да тръгне спор, но според вас кой е най - добрия дизел които се продава в БГ? Лично аз зареждам от Еко и съм доволен за момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 8, 2007 Author Share Posted May 8, 2007 Май и отзад мирише по друг начин. Или поне мирише по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 И за мен най-добрия дизел е на ЕКО, ако говорим за такъв с добавки - V-power diesel. Иначе обикновения дизел на ОМВ вече се казва спринт дизел, а стария спринт дизел се казва премиум. Така че нищо ново под слънцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 И за мен най-добрия дизел е на ЕКО, ако говорим за такъв с добавки - V-power diesel. Иначе обикновения дизел на ОМВ вече се казва спринт дизел, а стария спринт дизел се казва премиум. Така че нищо ново под слънцето Не си прав. премиум дизелът е съвсем ново гориво засега. После може да му сгомнят качеството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.