goliat Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 начи днеска реших да кача spiderman tv series.тва добре и почвам да си го сийдвам и тва добре.само че сайте не ме отчита като сийдар пък иначе upload-вам.Кажете ми кво става и от мен ли е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-Real Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Хич не ъплоудваш, прочети какво пише на главната страница Трябва да свалиш .торрент-а който си качил току-що и да му покажеш да се сваля там където са файловете (от които се състои). Или рабери какъв ти е паскейа (свали друг торрент файл от сайта) и копирай тракера в своя торрент, пропускайки първата стъпка която описах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 ми точно тва е проблема,че аз съм го свалил торента от сайта и съм му оказал пътя към папката с файловете,а сайта продължава да бъде пас и да не ме отчита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 И при мен го има тоя проблем. И нямам идея кфо да права накой да помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Ха ха сега нека предскажа какво ще стане ще дойде някой модератор ще ти трасне 20 линкa към правилата и ще затвори темата като учтиво ти каже че си ма##умник и те мързи да четеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 abe te si4ki moderatori praznyvat neska sa piqni kat kirki nema stra6nop ama kat si zagovoril za pravila zemi i ti gi pro4eti PREDSKAZATELU BTW ---> pri men sa opraiha raotite Link to comment Share on other sites More sharing options...
goliat Posted May 6, 2007 Author Share Posted May 6, 2007 ма при мен не и някъв пич само ми пищи че не съм давал сийд пък цял ден ъпвам на един Link to comment Share on other sites More sharing options...
muncho1 Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Значи ,аз изтрих свален филм ,заедно с торент файла,свалих отново торент файла и започнах да лийч и сийд без проблем! С една дума -квото било ,било,оттук насетне наново лийч и сийд и няма проблем Според мен,всичко си бачка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Дали защото си поднових Кометата с новата версия, но в профила ми не се отчита никакъв трафик - нито up, нито download, макар че според клиента качвам. Защо така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosu Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ей искам да ви попитам нещо.Аз свалям с флашгет и като се свали филма след тва почва да се сийдва обаче не може да се сийдва повече от 1 час.Тва е много тъпо,няма ли някаква настройка,с която да го направя да сийдва постоянно ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sezo_ Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 при мене проблема е малко по-друг на мен въобще не ми отчита в рейтига ъплоъда, сийдвам си правил сам експерименти оставял съм компа 9-10 часа само да сидва всеки един торент ми показва че другите юзери са сваляли , даже трафика ми показва 6-7 ГБ ъплоуд , обаче рейтинга ми не отчита никакъв ъплоуд ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mila78 Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Zdraveyte. Predi niakolko dni kachih edin film, seed-vam go ot togava, no mi dava slednata greshka: " ERROR : rejected by tracker - Invalid passkey (0 - )". Moje li niakoy da mi kaje kakvo shte reche tova - na prostichak ezik . Predvaritelno blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Zdraveyte. Predi niakolko dni kachih edin film, seed-vam go ot togava, no mi dava slednata greshka: " ERROR : rejected by tracker - Invalid passkey (0 - )". Moje li niakoy da mi kaje kakvo shte reche tova - na prostichak ezik . Predvaritelno blagodaria аннонс урл-то от сорта на http://bt.wrzru.com/announce.php?passkey=a...*************** или http://bt.wrzru.com/announce.php ти е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inferi Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 дамзз и аз имах този проблем но след като смених последната версия на биткомет с флашгет всичко се оправи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 И при мен не ми отчита uploada:( Значи сийдвам, като разпран а не ми отчита нищто. Специално за Rome до момента -- "average upload speed 94 kb/s, total uploaded 9.68 GB" --, Подобна е картинката и за останалите торенти, които съм свалил. Ползвам FlashGet, задал съм "When download done as a Seader 0-Always -- 100000" Tova Gosu се намира - Options -- BT прозореца Някакви идеи, къде е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimmena Posted October 24, 2007 Share Posted October 24, 2007 Пробвай с uTorrent и работата ще заспи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrall Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Пробвай с uTorrent и работата ще заспи Thanks Slimena, сега ползвам uTorrent, ама за съжаление положението е същото. Отчита ми сийда само на няколко филма (4 от общо 9, които засега съм check-нал в UTorrent и в момента ги ъплоадвам) Както и да е, в крайна сметка идеята е да сийдваме, не да се надпреварваме на кой му е по голям ... коефицента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolaya Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Thanks Slimena, сега ползвам uTorrent, ама за съжаление положението е същото. Отчита ми сийда само на няколко филма (4 от общо 9, които засега съм check-нал в UTorrent и в момента ги ъплоадвам) Както и да е, в крайна сметка идеята е да сийдваме, не да се надпреварваме на кой му е по голям ... коефицента И при мен проблема е същия.Сийдвам а коофицента не откъва,това се появи откакто започнах да свалям от Арената.не съм сигурен напълно.Дори наново ги дръпнах и пак не се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.