Jump to content
BulForum.com

Да Ви се похваля - Станах Татко :) !

CyberHill

Recommended Posts

Айде и от мен да е жив и здрав :) и да ви радва дълги години :) , пък се е родил на и на най-хубавият празник :) какво по-хубаво от това ИМЕН ДЕН и РОЖДЕН ДЕН на една дата :) ..... аз също съм Георги, само че Рожденният ден ми беше на 4 май :)

Честито момко! Да е жив и здрав Георги!

Нали знаеш - мъжете раздават пури на приятелите, когато се роди момче.

Щастлив факт е, че българско мъжко чедо се е появило и то на този светъл ден.

Пий до откат сега, защото оттук нататък става лукс :punk

Да ти е жив и здрав сина и от мен, много да Ви радва.

Да е жива и здрава и майката, която е родила това дете в този наистина голям - за нас българите - ден.

Късмет и на теб в тежкото начинание, което ти предстои с алкохола.

Честито на родителите ! Пожелавам ви да сте живи и здрави и дълго да се наслаждавате на прекрасните моменти ,когато семейството ви е заедно !

• 4 weeks later...

Да ти е жив и здрав, много да ви радва. Не забравяй майката - обикновено малкия човек получава цялото внимание... И... кураж, особено първите няколко месеца ;)

lprincecake.jpg

Да ти е жив и здрав потомъкът!

И един съвет от патил и препатил мъжки такто - купи си силиконов поялник, да лепиш строшените неща в къщи ! И повечко силикон към него !!!!!!!!

И, както каза Мила, отделяй много внимание и много помагай на майката на господина! Все пак основната заслуга за цялата работа е нейна. Ние, мъжете, участваме само във веселата част на измайсторяването на новия живот :D. За късмет не раждаме, щото , аз лично, такъв зор не мисля, че ще преживея :)

Въобще, в съществените неща дамите са по-силни от нас...

Нас ни бива само за глупости - войни, кавги, боксови мачове, Формула 1 и прочее безсмислени начини човек да си потроши здравето и живота.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...