supertikva Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Да ви попитам къде има голям избор от акумулатори - и по-скъпи и известни марки и по-евтини и не толкова известни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Вече няма по-скъпи по-евтини, всичко е на близки цени и няма смисъл да се взема български... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Аз съм някакъв Искра от 5 години, тая зима като стана студено и една сутрин не щя да отлепи, оказа се че е засъхнал, долях му дестилирана вода и го заредих и последните 20тина дена няма проблеми, за по-нататък ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
supertikva Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Може ли да ме насочите към 1-2 места, където да погледна и евентуално за каква марка да гледам, като изключим тогава българските. Уж известните Бош и Варта заслужават ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Може ли да ме насочите към 1-2 места, където да погледна и евентуално за каква марка да гледам, като изключим тогава българските. Уж известните Бош и Варта заслужават ли си? В Ауто+ имат и Бош и Варта, както и някакви дъщерни уж на Варта. От българските имат Монбат,какъвто аз си взех преди 2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivchodisela Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Не знам какво толкова имате против Bosch, като моята кола е с Bosch Silver от 5 години и чак сега започна да издава багажа, дори не съм сигурен, че проблемът ми идва от него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 . От българските имат Монбат,какъвто аз си взех преди 2 месеца. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си взимайте такъв акумулатор,освен ако не се касае за случай на живот и смърт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не си взимайте такъв акумулатор,освен ако не се касае за случай на живот и смърт Причини? Понеже така като го описваш, Монбат би трябвало да са фалирали досега, а не са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat Gosho Posted April 19, 2012 Share Posted April 19, 2012 Изключително некачествена изработкаНаложи ми се да взема акумулатор преди около година и тъй като бях с много ограничен бюджет,а колата ми трябваше,реших да рискувам с монбат.Още при слагането се спука една пластмаса,и започна да тече електролита.Това без да съм го изпускал или нещо подобно.Залепих го и позакърпих положението,но зимава съвсем се предаде и се принудих да го дам за вторични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.