Lil Scrappy Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Ta reshix dasi prodam kompa ta toi e: 512 Ram DDR 400 dneska sigorno shtemu slagam oshte 256 Ram DDR 400 System Windows XP Prosesor AMD Athlon 2000+ 1.67GHz Video 128 MB GeForce4Ti 4200 with AGP8X Sound card Avance AC97 Audio for VIA ® Monitor LITEON ne e plosak ot nikade Klaviatura Chicony Mouse 3D Optical mouse Koloni nesam sigoren kak se kazvat no na lqvata pishe SATURN Amplified Speaker System Pisachkata mi e: NEC CD RW NR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Danoto kvo e,kolko in4a e monitora ,ima li HDD ,kolko e ,prodavash li go na 4asti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 Poprinsip sound card-tata mi e kam danoto koeto mi e X8 ako kajesh kade da vida kak se kazva danoto HDD kvo beshe tva aa mi predloji sena na tova koeto ti xaresa i shti kaja !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1978 Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Da be kaji monitora kolko in4a e i kolko pari mu iska6??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 1978 Monitora e 17 inchov mi predloji nqkva sena !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Mene me interesuva kvi pari e sistemata (bez monitora i kolonite) i vse pak kakvo e danoto i HDD-to i kolko e golqmo . A i CDRW-to ne mi trqbva (to zavisi i ot cenata mu vse pak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dancho Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 danoto i HDD-to i kolko e golqmo G-Unit i men tva me interesuva i ka para estestveno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazinski Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Ta na 4asti li go davash ili cweliya, shtoto ne vidyah nikva cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 iskam CPU-to kolko mu iska6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 HDD mi e 80 GB mi selia go prodavam JIS sichko v kav smisal klaviatura mishka monitor lil ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 I vse pak kakva e cenata na sistemata (ako moje bez monitora) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Zasega ne sym vidql kakvo e dynoto no na tymno moga da sloja 70 lv za dynoto+ procesora Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Ami to samo processora, ako go vzemesh kato nov e $70!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Kaji edna cena za vsi4ko, 6tom kato "selia go prodavam " !!! Predi kolko vreme si go kupil?Ima li garanciq? Ako garanciqta e na vseki komponent po otdelno pi6i na koe kolko mu ostva! 4akam da mi ostavi6 syob6tenie tuk !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 Danoto e: Gigabyte chipset VIA VT8377 Apollo KT600 400MHz $81 Prosesor AMD Athlon XP 2000+ 1.67GHz $63 Monitor LITEON ot nikade plosak $100 Hard Disk 80GB $86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Az edno ne moga da razbera be 4ovek. Zakakvo mi dava6 ceni na 4isto novi 4asti kato tvoite sa polzvani ???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 абе пич баси ... я слез на земята ... тоя ХДД аз си го зех преди месец на тая цена ... земи си отгледаи ХУВАВО цените и наситина стига си давал цени на нови части ... а ако са нови ... то мястото не им е тук дано ме разбираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 RaZoR ти дава 70 лева за ДЪНО+CPU аз ти давам 70 само за CPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 ok zemete si gi novi shtom se oplakvate shte namera na koi dagi prodam !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Продаваш ли Рам-а отделно? Кви пари му търсиш? Колко искаш за видео картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 Xora zabravete moite seni sa mnogo kosmicheski i zatva nqma smisal davigi kazvam !!! Seedno vie dasi kupite video karta za $120 i sled 5-6 dena da reshite da e prodavate i davi davat za neq polovinata ot parite koito ste dali i danebi da e prodadete we maina do nqkolko dena shte si oreda na koi dasi butna kompa takache tva e polojenieto kato davate 70 leva li $70 zemete si edna ot MX seriite nova pone apak as moga toq GeForceTi doga izpolzvam nqkolko mesesa ili 1 godina i pak shte mu zema poveche ot parite koito gi davate vie !!! Tose e vidqlo che sichki sme xieni !!! Kakto vie tarsite kolkoto se moje po evtino da e zemite taka pak as tarsq kolkoto se moje poveche i zatova nqma dase razberem nikoga !!! No nemi se vqrva tazi karta da e zemite nova pod $123 ChainTech GeForce4 Ti4200 AGP 8x 128MB DDR VIVO & DVI chisto nova sruva 126$ (cena za kraen klient). V kutiata osven kartata ima: Antistatichna chetka Parcalche za pochistvane na monitor (miaza na topka za tenis) DVI to VGA Adapter TV Out Cable (Composite) TV Out Cable (S-Video) VIVO Cable 4in1 Ai namerete e za $70 kato mnogo znaete !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 Айде пич, стига си се пенил. Картата е толкова стара, че не се внася вече. Това дето го има по фирмите са залежали количества, и цените са им нереални. Почти за същите пари се взима FX5600, която даже и на DX8 игри я настига по производителност, а отгоре на това има и DX9. Никой не ти е виновен, че си се набутал да си вземеш картата и сега се чудиш как да се отървеш от нея. Ti4200 не е лоша карта ама да се купи нова е леко тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 A рама продава ли се? 512+512 рам никак няма да е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 8, 2004 Author Share Posted January 8, 2004 zmeikov i nqkoi drug se interesuvashe ot rama no za rama sam nameril edin sased koito e super zabluden i shte mugo prodam na nego !!! Kaji kolko mu davash i posle shteti kaja kolko shtego prodam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 zmeikovi nqkoi drug se interesuvashe ot rama no za rama sam nameril edin sased koito e super zabluden i shte mugo prodam na nego !!! Kaji kolko mu davash i posle shteti kaja kolko shtego prodam !!! Майна много злобно пишеш при положение, че продаваш нещо ползвано. Тук някой ще ги иска тея неща само ако са на далавера. Щото закво ми е да взема с 10 долара по-евтина видеокарта от тебе, като мога да я взема от магазина и ще ми дадат гаратция, освен това ще е чисто нова. Купиш ли нещо и веднага цената пада с 30 процента - това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.