AlStyle Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Здравейте.Имам видео карта Ati Radeon 9550 128mb 64bit Saphir .Проблема е следния...като пусна играта World of Warcraft най-много 5мин и монитора изгасва.Състоянието на компютъра не се усеща, че се напряга нещо.Като рестартирам пц-то сичко се оправя... Та въпроса ми е това от видео картата ли е (според мен е) и ако е от това препоръчайте ми някаква марка и модел видео карта с която ще играя тази игра добре...(да не земете да давате предложения за видео карти за по 200-30лв та и нагоре .. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_sanders Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Az imah sashtia problem predi mesec.Kato pitah vav foruma vseki davashe kakvili ne otgovri(zahranvane,dano itn).Prosto neshto softuerno se omazva.Sled preinstalirane i podbor na pravilnite neshta si4ko zaspa.Vij samo da ne se e precakalo ventilator4eto na kartata ili na chipseta.Pri mene beshe zabilo i ventilator4eto na 4ipseta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Ако така и така искаш да смениш видео картата може да вземеш 7300гт ддр3 или да изчакаш да искарат по свястни варианти на 8500 гт с ддр3 памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Ако така и така искаш да смениш видео картата може да вземеш 7300гт ддр3 или да изчакаш да искарат по свястни варианти на 8500 гт с ддр3 памет Според мен няма смисъл да се наливат пари за тези карти след като дъното му е с AGP. Отдавна PCI-E се наложи... и да вземе нова карта на AGP слот след 6 месеца ще трябва да ъпгрейтва цялата конфигурация, защото ще излезе някоя игра с по-високи изисквания за CPU или RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Пределно ясно ми е но ти замислял ли си се че много хора нямат финансовата възможност да сменят дъно,процесор,рам,видео и най-вероятно и захранване а и той пита за WoW явно няма да джътка Crysis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.