Jump to content
BulForum.com

Проблем с видео карта....

Recommended Posts

Здравейте.Имам видео карта Ati Radeon 9550 128mb 64bit Saphir .Проблема е следния...като пусна играта World of Warcraft най-много 5мин и монитора изгасва.Състоянието на компютъра не се усеща, че се напряга нещо.Като рестартирам пц-то сичко се оправя... Та въпроса ми е това от видео картата ли е (според мен е) и ако е от това препоръчайте ми някаква марка и модел видео карта с която ще играя тази игра добре...(да не земете да давате предложения за видео карти за по 200-30лв та и нагоре .. ) :)

Az imah sashtia problem predi mesec.Kato pitah vav foruma vseki davashe kakvili ne otgovri(zahranvane,dano itn).Prosto neshto softuerno se omazva.Sled preinstalirane i podbor na pravilnite neshta si4ko zaspa.Vij samo da ne se e precakalo ventilator4eto na kartata ili na chipseta.Pri mene beshe zabilo i ventilator4eto na 4ipseta.

Ако така и така искаш да смениш видео картата може да вземеш 7300гт ддр3 или да изчакаш да искарат по свястни варианти на 8500 гт с ддр3 памет :)

Ако така и така искаш да смениш видео картата може да вземеш 7300гт ддр3 или да изчакаш да искарат по свястни варианти на 8500 гт с ддр3 памет :)

Според мен няма смисъл да се наливат пари за тези карти след като дъното му е с AGP. Отдавна PCI-E се наложи... и да вземе нова карта на AGP слот след 6 месеца ще трябва да ъпгрейтва цялата конфигурация, защото ще излезе някоя игра с по-високи изисквания за CPU или RAM ;)

Пределно ясно ми е но ти замислял ли си се че много хора нямат финансовата възможност да сменят дъно,процесор,рам,видео и най-вероятно и захранване а и той пита за WoW явно няма да джътка Crysis :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...