VooDooMaN Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Заспива напълно - екрана става като картинка и не ебава клавиатура-мишка. Случи ми се 2 пъти докато си нагласях TV-out-а на видеото. Възможно ли е да е от него. Ако не според вас какво е - хард, рам, процесор? Не вади никакви сини екрани, просто зацикля. Не е нещо често, случи ми се обаче 2 пъти преди малко с пуснат TV-out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 на мен ми направи този номер веднъж / G-force 2 / , но бях объркал настройките на TV-out - бях му дал телевизора да е основен екран , а монитора втори и пак така забиваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 Може би е нещо от видеокартата, щото преди да направи проблема в менюто на видеокартата липсваше tab-а за tv-out и трябваше да го пускам наново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wavelet Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Аз имам същия проблем(без да барам обаче TV-Out).Обикновено по същия начин ми заспива PC-то,когато пускам някое .exe (например command prompt).Много,много гадно наистина...И аз мисля,че е от видео картата ама айде някой да каже как се оправя тая гадорийка Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 нови драйвери! www.nvidia.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Da ne pregriava neshto? Ventivatori OK si sa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 I na menv mi se slu4i absolutno su6toto.As sum sus Ge-Force 2 Mx 400. Vsi4ko se zaregda6e i izvednu6 monitora zagasna. Vse pak si preinstalirah driverite na video kartata ot Safe Mode i se opravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 11, 2004 Author Share Posted January 11, 2004 Следя си температурите и вентилатора с Asus Probe, няма проблеми с прегряване. Сега направих лек downgrade на drivers и проблема май изчезна. Естествено не мога да съм на 100 процента сигурен, защото не знам дали е от drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Да не сте си играли с клокване не картата и да се забравили - аз бях така по едно време и после се чудя що ми забива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 11, 2004 Author Share Posted January 11, 2004 Хм имаше такова нещо, бях я пуснал на малко по-бързи мегахерци. Може да и било от това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.