ZGAN Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Хубава тема захванаха от киното Могат да правят по един филм за всеки отбор супер герои или отделни /като Spiderman и Daredevil/ и да го сборят с целият състав от лоши пичове от комиксите с вски един по отделно В скоро време с тия ефекти, ще гледаме просто подобрен вариант на старата анимация. Но лошо няма :ph34r: А филма още не съм го гледал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 В скоро време с тия ефекти, ще гледаме просто подобрен вариант на старата анимация. Тогава вече ще стават за гледане. В анимациите поне героите се развиват, а актьорската игра е на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 На мен филмчето ми хареса много.Препоръчвам го на всички ,който убичат комикси ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Понеже не ми се чака да излезе на кино... преди малко си го свалих от арената. Качеството е добро! Като го изгледам ще си кажа мнението, даже спестих 5 лева за кино + 2 лева за пуканки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 не ми хареса особено.кратък е и няма достатъчно ефекти.добре че преди тва гледах спайдърмен 2 и този ми се стори добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Не е лошо филмчето ама нещо много бързо го претупаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Единственото хубаво нещо в тоя филм е кака Джеси. Нито смисъл, нито някви готини мелета, че поне да се нагледаш на нещо атрактивно. И финала беше ебахти тъпотията честно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Много зле филма, поне ефекти очаквах да има... може би щото го гледах след трансформърс и ефектите ми се видяха като през 80-те. Много съм разочарован от детския филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 na men li4no filma mi haresa malko e kato detsko film4e,no taka ili ina4e ne obi4am natovarva6ti filmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.