Blade13 Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Release Date:15 June 2007 (USA) Какво ще очаквате от филмчето аз смятам че ще е добро. Ето и трейларче Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Лично аз имам големи очаквания за този филм - смятам, че ще надмине предшественика си по блудкавост и слаба актьорска игра. Като се има предвид колко зле беше първата част, летвата е поставена много високо. Но не се притеснявайте - още от трейлъра си личи, че хората са се постарали да създадат един голям и вонящ пийс ъф шит Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Мен пък първия филм ми хареса и ще гледам и този сигурно.Оная невидимата мацка си спомням че беше много яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelev Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Аз лично си мисля, че филма трябва да бъде по-добър от първия. Дано се окажа прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Лично аз имам големи очаквания за този филм - смятам, че ще надмине предшественика си по блудкавост и слаба актьорска игра. Като се има предвид колко зле беше първата част, летвата е поставена много високо. Но не се притеснявайте - още от трейлъра си личи, че хората са се постарали да създадат един голям и вонящ пийс ъф шит BLA BLA FUCKING BLA А иначе по филма очаква се да има добри ефекти Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Някой знае ли точно кога излиза по кината? Искам да гледам Крис Евъъънсссс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Първия филм ставаше и този ще става! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Трейлъра не беше лош , но все пак почти няма лощи трейлъри. Миналият филм не ми хареса , някак си имаше 2 - 3 хубави момента , историята беше плоска и не ма завладя , така че не очаквам много от този филм. Но все пак имам някаква надежда че филма ще е хубав и ще ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 oo да само от трейлъра предвиждам че ще е много як тоз филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 oo да само от трейлъра предвиждам че ще е много як тоз филм Подобен коментар чувам за абсолютно всеки филм които има треилър .Не съди по някво си откъсче за филма за да не останеш траино разочарован Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Подобен коментар чувам за абсолютно всеки филм които има треилър .Не съди по някво си откъсче за филма за да не останеш траино разочарован Emi utre izliza [ 15 uni ] taka 4akanoto produljenie ne fantasti4nata 4etvorka,taka 4e gotvete se za kino.. a koito misli 4e nqma da struva filma neka pone da go gleda na kompa ot tqx Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Утре ли излиза филмът (15-Юни)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Утре ли излиза филмът (15-Юни)? Da ne 4etesh li kvo sum napisal..samo 4e neznam dali tova e data i za kinata v bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted June 14, 2007 Author Share Posted June 14, 2007 Само за Сащ е това нз кога тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Само за Сащ е това нз кога тука Pri nas pak shte doide burzo burzo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Като фен на Marvel няма да го пропусна. Не сам гледал обаче кой знае колко анимацията и не сам запознат с тоя сребрист пичага, за това ше ми е още по-зарибено като го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Като фен на Marvel няма да го пропусна. същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Като фен на Marvel няма да го пропусна. Не сам гледал обаче кой знае колко анимацията и не сам запознат с тоя сребрист пичага, за това ше ми е още по-зарибено като го гледам. Това е един от най-стойностните герои на MARVEL. Историята е завладяваща, интригуваща и чудесно написана/реализирана. За съжаление, актьорският състав показа в първата част отчайващо лоша игра, самата интрига беше куха, а сценарият... то май такъв нямаше. Крепи ме само, актьора играещ главната роля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Аз изгледах филма и мога да кажа , че единственото нещо , което те държи буден през цялото време е сърфиста. Няма кой знае колко реплики , но самото му излъчване е достатъчно. Втория филм според мен е също толкова скучен колкото и първия. Според мен не си струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Pri nas pak shte doide burzo burzo... http://imdb.com/title/tt0486576/releaseinfo Ето го бързо, бързото чак на 17 Август ще дойде при нас. А при тъпите цигани, Румънците един месец по-рано. Ша се ходи там да се гледа усещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Филма хубав ли е чуда се дали да го гледам сега.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Видя се, че в рамките на един филм не могат да разгънат сюжета, на който и да е MARVELски комикс. Всеки следващ става все по-скучен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted June 25, 2007 Author Share Posted June 25, 2007 Доста слаб филм...жалко че имах големи очаквания които не се оправдаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Еми според мен филма е повече ефекти отколкото сценарий. офф кво са праа на разбирач Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Еми според мен филма е повече ефекти отколкото сценарий.офф кво са праа на разбирач мен пък филмчето ми хареса, вярно откъм история не е изчерпател ( ама хич даже ) ама иначе става за гледане. По-добре е от бозите които излизат в момента, мое си мнение, не че тряя да ме слушате ама..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.