Blitz^^ Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Току що се прибрах от прожекцията... Ами... Не съм гледал 2-рата част ( и по-хубаво ), по мое мнение ще е като тая - високобюджетна боза . Сори, просто филмите по комикси нещо не ме кефят :\. Картинката е авторска ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Ами филма е изпълнен от неприятната особа на Т.М. ,който по дифиниция се държи хомосексуалистки.Дори с маска на лицето пак леко навява такива асоциации ,което е много голямо постижение.Все пак нека се радваме как го биха в филма и как се пънеше да не е себе си момчето( жалкото е че има много по-талантливи от него актьори ,които можеха да паснат на образа на Питър Паркър ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Преди няколко дена гледах филма на Nokia Screen в Бангкок и да ви кажа честно не беше кой знае какво. Спайдерменска история. Ефектите в киното бяха наистина зашеметяващи, но за съжеление до там. Все пак ме държеше до края де. Оценка според мен 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarDTokiLL Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Преди няколко дена гледах филма на Nokia Screen в Бангкок и да ви кажа честно не беше кой знае какво. Спайдерменска история. Ефектите в киното бяха наистина зашеметяващи, но за съжеление до там. Все пак ме държеше до края де. Оценка според мен 7/10 Tolkoz i ot men,no moje bi 8/10 ,zamislete se kato znaete ot animaciqta geroite normalno 4ak tolkoz sujeta da vi e sku4en...ne e kato dr. seriini filmi da znaesh to4no kvo shte stane...,makar 4e tva za pqsu4niqt 4ovek ne go znaex.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade13 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Просто много излишни моменти в филми това не ми хареса...но пък за сметка на това екшан сцените не бяха лоши особено венома много ми хареса....Но кат цяло слаб филм оценка 4.5 от 10 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rmuzd Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Филмчето не е лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Излъгах се да го гледам на кино и това само спомогна за лошото впечатление което получих от тази "продукция". 1.Убиха Еди Брок и симбиозата,демек няма да има Карнидж 2.Самият Венъм беше бахти жабата - устата му беше смешна,нямаше онзи лигавещ се език,много слаб,паяжината му е бяла не черна и кво ли не недостатъци още. 3."Сърцераздирателните" моменти бяха твърде много,чисти филъри. 4.Убиха и Хари (не Потър) което значи че няма да има повече гоблини 5."Гъзарските" изцепки на Питър на дансинга са е_ахти тъпото нещо А иначе подочух че в 4-ят филм ще се сменят и главният герой (Тоби Макгуайър) и режисьора (Сам Рейми).И НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО НЕЩО КОЕТО СЕ СПОМЕНАВА Е ЧЕ ЕДИН ОТ ЗЛОДЕИТЕ (ЩЕ СА ИЛИ 2-МА ИЛИ 3-МА) Е ДОКТОР КОНЪРС А ИМЕННО THE LIZARD.От тук нататък си правете изводи кой още може да е - според мен ще е The Scorpion тъй като и той е продукт на онази машина "The Neogenic Regenerator" Link to comment Share on other sites More sharing options...
keranisimo Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 филма е пълна издънка Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Ама разбира се, че е пълна издънка, той и затова има оценка 7/10 от 50 хил. човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
WilD_CaT Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 На мен не ми хареса 3-та част, твърде много бягат от историята в комикса и твърде набързо претупват всичко, като за сметка на това му предават един блудкав сантиментален оттенък Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Да точно за това е пълна издънка.Щото лайната като тия 50 хил. диктуват модата в киното.Това че ние имаме вкус за киното като изкуство не значи да се извиняваме на всеки който му стига да свети нещо на екрана за да си пие колата и да си яде пуканките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Ама разбира се, че е пълна издънка, той и затова има оценка 7/10 от 50 хил. човека 7/10 е най-ниското от трите филма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Оценката е добре. И saw III падна под 7, отива към 6.5 ама някой го харесват повече от 1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Ммм.. гледах го , не мисля , че е кой знае к'во , ама поне не се чудех "ай няма ли да свърши вече" Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 И аз го гледах преди няколко дни.Филма не е толкова лош,но някой моменти са страшно тъпи 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.