Qlimax Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 lubimata mi igra e call of duty 2 zex si nov komp s windows vista i nemoga da go preinstaliram za6toto mi trqbva za rabota ... instalirax si lubimata igra call of duty i kato q startiram mi izpisva "direck x error"tarsix se v google i ni6to ne namerix nemoga da igraq lubimata si igra mola za pomo6t ako nqkoi znae kak da q opravq da pi6e pls.. :unsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimax Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 instalirax na novo directx 9c i pak ne tragva instalirax diretcx 10 i pak ne tragva pak tazi gre6ka tragva da vliz av igrata i izvedna6 'direct x error'' slogix crack ne stava izteglix patch 1.3 pak ne6ete help pls nemoga bez cod2 a nemoga i da maxna vistata za6toto sam s laptop i nemoga da namera draiveri za komponenti na toshiba.help Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Qlimax - Ще те помоля да прочетеш ето тези Правила на Форума Погледни и тази доста полезна тема. Ако искаш да допълниш нещо в поста си - използвай EDIT бутона, а не пускай едно след друго мнения. Благодаря и остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlimax Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 mersi taz neznaex ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Има тема за играта, пиши в нея - http://forum.wrzru.com/index.php?showtopic...=call+of+duty+2 Това което мога да ти кажа е, че directx 9.0c върху 10 НЕ можеш да сложиш. Потърси някой пач, който добавя DX10 поддръжка за играта, друг начин едва ли ще има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.