zmeikov Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 ПРОМОЦИЯ!!!! Цената е 3лв + цената на носителя (най евтиният DVD-R Princo 4Х = 3лв).Ако някой се интересува да изпрати PM. Цената вече е 3лв с включен носител Optical Storage 4.38GB. Ако някой се интересува да изпрати PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 Има ли Желаещи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Цената е 3лв + цената на носителя (най евтиният DVD-R Princo 4Х = 3лв).Ако някой се интересува да изпрати PM. Да бе явно след като най-евтиния DVD-R е 3 лв. ти го правиш безплатно записите така че сигурно ще се намерят желаещи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 6, 2004 Author Share Posted January 6, 2004 Май не можеш да смяташ. 3+3=6 а не 0 Безплатен обяд НЯМА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Има ли Желаещи? добре де, днеска пусна темата и след няколко часа вече се изнерви че няма желаещи, все едно си очаквал хората да са залегнали нисък старт с по няколко DVD-та за запис в ръка и само чакат някой да предложи да им записва та да се втурнат като невидели ? ами обяви си на свете че имаш записвачка, хората ще прочетат и след време като им се наложи, ще се сетят че "имаше там един, предлагаше" и ще те потърсят ако искаш да не ти умира темата и да я виждат и нови потребители, предполагам няма да ти правят проблеми администраторите ако си я "подритваш" с по един bump от време на време (през седмица-две или месец), ама така през няколко часа съм сигурен че ще се издразнят и ще я затворят btw, и chochosan записва DVD-та ся като почне една конкуренция-я-я-я-я, дъмпинги, промоции, мани мани ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Хехе конкуренцията е полезна за клиента Между другото как си очаквал точно в warez.ru да има много желаещи да им запишеш двд-та .. тук те могат да си свалят всичко и да си го играят. Само хората без записвачки биха поискали някоя игра която им е направила впечатление, но само това .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 zmeikov kvo stana ve ti purvo 2lv + cenata na dvd-to posle editna posta i 3lv + cenata na dvdto neshto neizgodno ti se vidq maj az predlojeniq imam samo deto nqmam vreme za tqh, ej sega ot mesetz i polovina trqbvashe da zapisha 10dvdta s filmi ama shte mi otneme prekaleno mnogo vreme da nalepa subtitri na 10 filma i da gi konvertna i prosto nqmam vreme da se zanimavam... ama eto edna promociq , kopiram 1kum1 filmi ot videotekata s menuta sus ekstri i vsichko za 7lv vsichko naem + zapis + dvd nositel, dori novite deto sa po 3lv.... jelaeshti? moje da iskate da kajem dvete kuli s vsichki deleted scenes i drugi ekstra filmcheta ili puk dvete matrici, nqkoi neshta prosto si zaslujava da gi imash na dvd vmesto na divX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 zmeikov: i az go vidqh s 2 + cenata na nositelq!!! I te imah predvid! Tiq raboti deto gi pravi6 ne sa korektni Are si pomisli dali nqkoi ste ti se obadi zled tova izpylnenie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 chochosan като си купя DVD ще те имам наум Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Хехе почна конкуренцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
nzhelev Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 zmeikov А можеш ли ако ти кажа кои филми съм си харесал от warez да ми ги направиш на DVD ама да речем 3-4 филма на едно DVD с менюта субтитри и всички екстри, така че да си ги гледам на DVDто в хола? Какви пари би струвало това а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 zmeikov: i az go vidqh s 2 + cenata na nositelq!!!I te imah predvid! Tiq raboti deto gi pravi6 ne sa korektni Are si pomisli dali nqkoi ste ti se obadi zled tova izpylnenie! Mi kato si napravi6 smetkata 4e e vizmojno da IZGORI dvd-to i se nalaga povtoren zapis na nov nositel to izliza 4e se nabutvam 1 lv.Taka pone ne gubq ni6to osven vreme. А можеш ли ако ти кажа кои филми съм си харесал от warez да ми ги направиш на DVD ама да речем 3-4 филма на едно DVD с менюта субтитри и всички екстри, така че да си ги гледам на DVDто в хола? Moje samo 4e ka4estvoto 6te e mnogo kofti. DVD video Standrt play (120min)na i disk e 5073kbps. ima i HIgh Quality 9716kbps/long play 3382kbps/super long play 1691kbps. tova sa standartni stoinosti i trqbva vsqko dvd da gi vyzprieme. moje i sam da si opredeli6 bitrate no nqma garanciq 4e 6te stane.BTW 1691kbps e mnogo kofti ka4estvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 e da ama ti na vsqko dvd li shte se nabutvash za nqkolko filma na dvd zabravi kachestvoto shte se usere totalno osven ako ne gi napravish na vcd koeto pak ne e mnogo dobro kachestvo ama pone shte mojesh da slojish 6-7 chasa Mpegove na edno dvd, drug e problema koi shte si igrae da gi lepi subtitrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 @chochosan То лепването на субтитрите и конвертирането става наведнъж. Дори няма значение дали ще използваш Nero Vision Express или Ulied DVD Workshop или друг по избор. Ако на теб не ти се занимава дай насам клиенти аз имам много свободно време и много свободно дисково пространство. И за информация вчера два от евтините носители се оказаха кофти и някои от фаиловете не можеха да се прочетат така че имаше кофти емоций. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 chochosan, кво имаш предвид с това "лепене" на субтитрите ? като на VCD-тата монтирани в картината ? много гадно това бе ! не може ли да са във vob-a като нормални DVD субтитри и да се включват и изключват по желание ? в този случай "конвертирането" ще отнема много малко време (би трябвало, не знам със сигурност) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 не може ли да са във vob-a като нормални DVD субтитри и да се включват и изключват по желание ?в този случай "конвертирането" ще отнема много малко време (би трябвало, не знам със сигурност) Може и така но конвертирането пак ще отнеме толкова време. Гадното на този вариант е че трябва на всеки VOB да задаваш цветовете на субтитрите ръчно иначе се получава мазало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 kicko ami kato se seshtash kak se extraktvat subtitri ot vob - snimane i finereader - seshtai se kak se vkarvat tva s vision express ne sum go probval az purvo s avisubtitler posle konvert i taka stava dvoino... sentinel dvd 3lv. dosega ot 25-30 broiki nqma nikvi greshki, na general zaimov magazina gi ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Безплатен обяд НЯМА! offtopic: ih, nqkoi hora, na mnogo loshi neshta gi uchite tiq deca kato zmeikov(hihi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted January 8, 2004 Share Posted January 8, 2004 kicko ami kato se seshtash kak se extraktvat subtitri ot vob - snimane i finereader - seshtai se kak se vkarvat ами точно щото знам как се изкарват, си мислех че обратния процес ще е много по-лесен и бърз - все едно да сравняваш скоростта с която някоя текстообработваща програма (или програма за векторна графика) генерира растерна картинка, със скоростта на обработка на същата растерна картинка с OCR или трасираща програма за да се направи векторна отново. единия от плъгините за слагане на субтитри на VCD конвертираше текстовия SUB файл в поредица от картинки, не помня сега BMP или GIF, за да може след това да ги наложи върху съответния кадър от филма. та мисълта ми беше, че във VOB-а субтитрите се съхраняват така някакси, растерно, като поредици от картинки или като един анимиран GIF да речем, и освен това евентуално има и timecode според който се показват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 31, 2004 Author Share Posted January 31, 2004 Нова оферта 4лв с влючен DVD-R носител Optical Storage 4.7GB 2лв само запис Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 awe pi4.. ti tiq dvdta s originalnoto ka4estvo li gi pravi6 (ot DVD-R) ili prosot prai6 divx i xvid na DVD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 филма от теб ли е или ти трябва и source за тая цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 31, 2004 Author Share Posted January 31, 2004 Това е само запис / копиране на носител. НЕ Е ЗАПИС НА DVD ФИЛМ. Ако искаш и това може да стане но иска МНОГО иргачка и естесвено струва повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 znachi az naprimer moga da gi zapisha ot videotekata direkten zapis ot dvd na dvd samo che estestveno i naem se plashta puk i ako e mnogo dulug filma kato LOTR naprimer se zapisvat na dvusloini dvd-ta i ottam imash 2 vuzmojnosti - zapis na 2dvd-ta koeto estestveno shte izleze 2.50+2.50+2+3 = 10lv vsichko ili da se napravi leka kompresiq che da zapulni samo edno dvd (kum 30% v povecheto sluchai) i togava izliza 8lv. BTW vnimavaite s tiq optical storage i po nai malkata draskotina po tqh pochvat da pravqt mizerii osven tova mnogo burzo se iznosvat a i ako sa blank-ove zalepvaite nqkakvo folio ili samozalepvashta se hartiq otgore shtoto lesno se ljushtqt a stane li tova otiva dvd-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 ами точно щото знам как се изкарват, си мислех че обратния процес ще е много по-лесен и бърз - все едно да сравняваш скоростта с която някоя текстообработваща програма (или програма за векторна графика) генерира растерна картинка, със скоростта на обработка на същата растерна картинка с OCR или трасираща програма за да се направи векторна отново. единия от плъгините за слагане на субтитри на VCD конвертираше текстовия SUB файл в поредица от картинки, не помня сега BMP или GIF, за да може след това да ги наложи върху съответния кадър от филма. та мисълта ми беше, че във VOB-а субтитрите се съхраняват така някакси, растерно, като поредици от картинки или като един анимиран GIF да речем, и освен това евентуално има и timecode според който се показват... da sus sigurnost taka gi pokazva shtoto na dvd film ne mojesh da izberesh ugolemqvane na subtitrite a vsichki znaem kvo stava kato se raztegne edna rasterna grafika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.