yoda7008 Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Сега както всички знаете пиратството е озаконено и може да се махнат торентите щото файловете са много по добри от торентите ( е поне аз така смятам ) Е това нещо запланувано ли е да става някога или админите ги мързи да качат наново всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Пиратсвото хич не е озаконено, още повече предоставянето на пиратско съдържание...бе с две думи - изобщо не си в час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Пиратсвото хич не е озаконено, още повече предоставянето на пиратско съдържание...бе с две думи - изобщо не си в час. Дам и аз знам така, че е законно да използваш пиратски филми и музика. Но не и да ги побликуваш и разпространяваш, демек ако се върнат файловете този който ги е сложил пак ще го съдят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Сега както всички знаете пиратството е озаконено и може да се махнат торентите щото файловете са много по добри от торентите ( е поне аз така смятам ) Е това нещо запланувано ли е да става някога или админите ги мързи да качат наново всичко. И къде ще го качат, и кое да качат? Аз имам 250гб собствен хард... каква им е далаверата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 И къде ще го качат, и кое да качат? Аз имам 250гб собствен хард... каква им е далаверата? Е как каква ще им е далаверата?! Далаверата им ще е, че yoda7008 ще може да си смуче филми, музика и игрички от тях, без да се налага да се тормози с такива сложни неща като торенти и най-вече - без да му се налага да сийдва - смуче и бега... Малка далавера ли е това? Как изобщо спят "админите", като знаят как се мъчат горките yoda7008-вци по Света... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Някаф смисъл от сийда.... закво сам сийднал 180 гб, като файловете пак са с по 0 сийд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abortivus Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Ми нали за това става дума - няма сийд, щото масата гледат да смучат и да бягат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VaSeTy Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Не уе пич.. файлове дето сам ги сийдвал по 5 пъти са с по 0 сийд в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 5, 2007 Author Share Posted May 5, 2007 офф стига сте се превземали вие двамата като незнаеш abortivus неговори за другите това че някой не сиидват незначи че аз тегля и бягам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.