danio Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Имам проблем с един комп.Дъното е SIS 649.За видето не съм сигурен дали е вградено или не, но е Nvidia 6200.Та проблема е че драйвера от диска не се инсталира или поне аз не знам как.Компа не е чисто нов но собствениците не могат могат да се оправят сами и предишните няколко пъти при реинстал са го оправяли други със много зор.Сега се мъча аз обаче не мога да се справя.Пробвах със друг драйвер на nvidia обаче пак не става - инсталира се много набързо и после не излиза никакво меню. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Имам проблем с един комп.Дъното е SIS 649.За видето не съм сигурен дали е вградено или не, но е Nvidia 6200.Та проблема е че драйвера от диска не се инсталира или поне аз не знам как.Компа не е чисто нов но собствениците не могат могат да се оправят сами и предишните няколко пъти при реинстал са го оправяли други със много зор.Сега се мъча аз обаче не мога да се справя.Пробвах със друг драйвер на nvidia обаче пак не става - инсталира се много набързо и после не излиза никакво меню. качи си Everest и виж какво е видеото.Свали последната версия.Също може да опиташ да ъпдеитнеш драйварите,или ги махни и ги инстал на ново.my computer-proparties-hardware-device maganer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 7, 2007 Author Share Posted May 7, 2007 Ми видеото е GF 6200 но не мога от евереста да разбера дали е вградено или не- има ли някакво значение това драйверите би трябвало да са еднакви нали или при вградените е различно.На мен ми се струва че windows не намира картата и затова не се инсталира драйвера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Ми видеото е GF 6200 но не мога от евереста да разбера дали е вградено или не- има ли някакво значение това драйверите би трябвало да са еднакви нали или при вградените е различно.На мен ми се струва че windows не намира картата и затова не се инсталира драйвера. да няма значение.В евереста щом я виждаш значи вин я засича.Опитаи да свалиш последната версиа от енвидия и да ги инсталираш.А това SIS 649 е чипсета на дъното,не модела му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.