Heller12a Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Voyage Century Online някой цъка ли го тва чудо че да хода сам рейдове не е работа играта е доста комплексна и разнообразна (което е доста объркващо в началото) ето и основните куестове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 вчера инсталнах играта ама нещо никак не мога да се оправя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 кат за начало ти трябват пари и експириънс. най-лесната формула е да отидеш при Master Of Alliance и фащаш задачи за продукция. дава пари, приличен експ и те научава на основните положения в играта. първия кораб който получавате е такъв-някъв-никъв - веднага отивате при Shipyard Boss-a и си правите кораб по-ваше желание аз имам търговски и боен . при смяна на пристанищата на корабите иска 10к за 1лвл кораб и х4 за всеки следващ лвл. друг начин да направите пари е - отивате в атина субърб и почвате да колите/стреляте кози (препоръчвам колене щото дига и ръкопашния бой, който пък е изискване за по-висок левел пехотински дрехи) вълната върви към 1000, а финната стига до 1500 сребърни монети парчето. оглеждайте се за ленени посеви (на картата са отбелязани със синя точка) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted October 19, 2008 Share Posted October 19, 2008 преди няколко дни почнах и аз да го играя това "чудо" хареса ми и се зарибих ) има ли други , които го играят ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.