hosta Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Еми да си имаме темичка за обсъждане на видовете.Не само цигари ,пури ,кибрити и т.н.Може да споделим и с какво обичате да си ги придружавате.Да почна аз...малко странно ,но...аз сега не пуша.Не пуша след като започнах да спортувам ,а като ми се допуши пак( наскоро ) не си намерих любимите цигари CAMEL!?Търсих известно време и ми писна.Иначе като пушех предпочитах запалките на BIG или кибрит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 По принцип съм опитал всякакви модели и марки но любимите ми са Parlament Silver. Най-брутално зарибяващи са защото не са чак толкова дразнещи като Viceroy например Също така.. преди си свивах тютюн във любимите OCB-та но в последно време избягвам тютюна принципно Кибрит - определено да.. всеки обича миризмата на изгоряла клечка.. иначе съм консервативен тип - кибритче Zebra. Определено не съм почитател на поп-фолк кибритчета Не харесвам Zippo тъй като няколко пъти се подпалих с бензина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sla4o Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Малко глупаво от моя страна (може би), но няма нищо по-хубаво от една цигара с кафето рано сутрин .Иначе аз пуша Victory Silver от както се помна.Най-добрите цигари за мен лично са Davidoff Light (даже незнам дали така се пишат ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Има си тема за цигарите - моля използвайте Search-а! Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.