afx Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Може и да я знаете играта но все пак държа да отбележа че е супер зарибителна и че пуснах пловдивски dedicated server Download: http://www.elisanet.fi/ubersoldat/soldat14.zip Quick HOWTO by afx : 1. сваляш soldat14.zip, разархивираш го и пускаш soldatsetup.exe 2. инсталираш и накрая влизаш във setup mode.. настроиваш си разделителната.. примерно на 1024x768 3. пускаш играта.. натискаш ОК за default profile 4. ESC за да спреш видеото в началото 5. отиваш на Player и си настройваш името на играча и визията му 6. в дясно са копчетата за управление на които също е добре да обърнете внимание 7. отиваш на Join Game, даваш Request Servers и Join Optional: 8. подреджаш ги по Ping и тряаа ти излезе някъде Plovdiv server by afx Не че не можете да играете по другите сървъри но можем да се пукаме тука наши хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Имам проблем. Разархивирам файла и пускам setup а да се инсталира. Но дойде ли момента да се запише exe файла на играта ми изписва грешка от рода на " Can't rename a file in the destination directry" или нещо подобно. Пробвах какви ли не клиенти. Дръпнах си и този от официалния сайт и този от българския фен сайт ама едно и също ми изписва. Някой да знае какъв е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 някой играе ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Ооо тая игра я играех преди години. Поне 3-4 минаха от тогава Забавничка е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 някой играе ли? Сега я свалям и ще видя дали ще ми допадне Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 Много е яка! afx мерси мнооого братле. ) Когааа ще върви сървър-а? Едит: Нещо не успях да те намеря за това питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 7, 2007 Share Posted May 7, 2007 странно а на мен играта ми казва че трябва да я регистрирам мисля че ми искаше 11 $ или нещо такова Едит : Оправих се обаче нещо не намирам сървара Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.