Godfather Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Не съм експерт, но Trek си е сериозна марка и от там според мен идва разликата в цената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Да де, ама като компоненти са изключително идентични…. Трека е с мижавото предимство от 2 зъба, което дава мааалко повече “лекота” при катерене….не знам… Не съм анализирал геометрията на рамките, щото и това е важно, ама разликата не е малка… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 5, 2022 Share Posted May 5, 2022 Judy не е ли въздушна вилка? Т. Е трябва помпа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Едното е една от най-големите марки в света на колоезденето, другото е спринт. Нищо не мога да ти кажа за цени, компоненти, окомплектовки не следя пазара от сигурно 5 години. Май геометрията на рамките е различна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Различна е, поне и на мен така ми изглежда. Не намерих геометрия на аполона, само на Трек. Иска ми се по-изправена стойка, като аполона изглежда така че да е по-изправен….лошото е, че нещо из Пловдив не мога да намеря налични и двата, за да ги пробвам…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 5 hours ago, Mockingbird said: Различна е, поне и на мен така ми изглежда. Не намерих геометрия на аполона, само на Трек. Иска ми се по-изправена стойка, като аполона изглежда така че да е по-изправен….лошото е, че нещо из Пловдив не мога да намеря налични и двата, за да ги пробвам…. По разкази на веломайстора, при който си карам Кольо, от пандемията насам всичко живо е луднало да купува колела и от тогава наличностите са проблем, цените летят нагоре, части трудно се намират. Аз бая търсих, дорде си намеря гума. Та ся може би не е най-перфектния момент за покупка на колело... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 Аммм, то че си е така, така си е…., но това е валидно за всичко. А и лично аз не мисля, след три-пет-седем месеца, цените ще се върнат назад….може да останат същите или дори по-високи, но не и по-ниски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 6, 2022 Share Posted May 6, 2022 (edited) Аз на голямата дъщеря взех Велосипед MTB 26" SNOOP 5.0, Размер на рамката L, Черен/Оранжев [SNOOP 5.0.550288] от Емаг по време на петъка за 360 лева от оригинални към 900 ако добре си спомням. И аз не съм специалист в колелата, но това нещо като го сглобих и покарах няма нищо с кютуците на циганина Максим. На светлинни години е, а го взех на тяхната цена. Гледам в момента му искат дори 1000 лева... Edited May 16, 2022 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts