Jump to content
BulForum.com

Taq kabelna mnogo typa

Viper

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
аз тук съм пред експлодиране, а той ми се прави на остроумен  :angry1  :ph34r:

И да експлоадираш, и да не експлоадираш все тая! Нищо не зависи от нас в случая! Темата е пълна с недоволни и яростни коментари и с право. Евроком го заслужават, но хубаво е човек и да се смее от време на време! :)

БТВ и на мен много ми се гледа мача тая вечер!

ТВ2001 ?!?!?! :confused  Какво е това?  :P

samkijot недей де!За такова нещо не си струва!!!!!! :huh:  :)

21:30 AS Roma - Inter Milan

виж ми аватара! тая вечер е първата среща от финалната двойка .... и доколкото разбрах, ще(го) дават по италианската ....

0405romainter_ci_tck.jpg

.. освен това, ако я вземем ставаме рекордьори по спечелени купи на италия - 10 бр. ("за героя")

Така,аватара го видях....готиен е какво :P :P :P Шегувам се,да знам,че като си фен и много се дразниш,ама колкото и да искаш,няма да пуснат програмата.Аз много им се чудя на тези хора,пускат,махат,пускат,махат....и така до безркай си играят с програмите.....или пък съседът ми има много по яки програми от моите кой знае защо!?!?!?! :blink: :huh: Че...не трябва ли да е едно и също? Хм,много странно,ама да,нали си има Discovery i Animal i History :P :D :) i MTv :P

Айде лека вечер :)

edinstwените програми който ползвам са : нова тв, първа,бтв,vh1,mm,mtv,explorer,discorery,и от време на време pro 7

ама там рекламите ме побъркват по 4-5 мин

Телевизия не гледам, даже бих спрял кабелната ама не може заради нета... Между другото видях че днес са давали Секс Игри та искам да попитам как беше заглавието на англииски на тоя филм? (Сори за офтопика) Мерси :D

Я така и така става дума за филми, та и аз да питам нещо.Имаше един филм, който на български беше преведен като "Клуб първа съпруга".Някой да оригиналното заглавие на филма, че от няколко дни го търся, но не мога да го открия :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...