samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Да, ама си имаме ТВ 2001 <{POST_SNAPBACK}> аз тук съм пред експлодиране, а той ми се прави на остроумен :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 аз тук съм пред експлодиране, а той ми се прави на остроумен :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> ТВ2001 ?!?!?! Какво е това? samkijot недей де!За такова нещо не си струва!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 аз тук съм пред експлодиране, а той ми се прави на остроумен :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> И да експлоадираш, и да не експлоадираш все тая! Нищо не зависи от нас в случая! Темата е пълна с недоволни и яростни коментари и с право. Евроком го заслужават, но хубаво е човек и да се смее от време на време! БТВ и на мен много ми се гледа мача тая вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Нали има Discovery и Spice ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 ТВ2001 ?!?!?! Какво е това? samkijot недей де!За такова нещо не си струва!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> 21:30 AS Roma - Inter Milan виж ми аватара! тая вечер е първата среща от финалната двойка .... и доколкото разбрах, ще(го) дават по италианската .... .. освен това, ако я вземем ставаме рекордьори по спечелени купи на италия - 10 бр. ("за героя") Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Така,аватара го видях....готиен е какво Шегувам се,да знам,че като си фен и много се дразниш,ама колкото и да искаш,няма да пуснат програмата.Аз много им се чудя на тези хора,пускат,махат,пускат,махат....и така до безркай си играят с програмите.....или пък съседът ми има много по яки програми от моите кой знае защо!?!?!?! Че...не трябва ли да е едно и също? Хм,много странно,ама да,нали си има Discovery i Animal i History i MTv Айде лека вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 FORZA ROMAAAAAAAAAAAAA пускайте raiuno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 edinstwените програми който ползвам са : нова тв, първа,бтв,vh1,mm,mtv,explorer,discorery,и от време на време pro 7 ама там рекламите ме побъркват по 4-5 мин Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Телевизия не гледам, даже бих спрял кабелната ама не може заради нета... Между другото видях че днес са давали Секс Игри та искам да попитам как беше заглавието на англииски на тоя филм? (Сори за офтопика) Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 ^^ "Cruel Intentions" (1999)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Я така и така става дума за филми, та и аз да питам нещо.Имаше един филм, който на български беше преведен като "Клуб първа съпруга".Някой да оригиналното заглавие на филма, че от няколко дни го търся, но не мога да го открия Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 The First Wives Club Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 The First Wives Club <{POST_SNAPBACK}> Мерси, но пак го няма Тцтцтц Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 First_Wives_Club_(1996).Happyman.ShareReactor arenabg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.