iVAAN Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Мен ме е яд, щото има MTV и TMF (с нова чистота) и отзад на втора чистота са съответно BTV и Канал 1! И не мога да гледам музикалните програми Сменете им честотите бе! На други хора пък качеството им е супер гадно на тия две програми! <{POST_SNAPBACK}> И аз не мога да разбера защо на някои честоти пускат програми, като въпросните честоти са заети ефирно и по този начин се скапва качеството тотално. Какво имам в предвид - на честотата на МТВ ефирно върви БТВ, а на ТВ Планета - тъпия БНТ Канал Пловдив. Това вече сумати години е така, толкова ли не могат да сменят честотите на въпросните програми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Ако можех щях да си спра кабелната... Аве ако си на GGbit пак ли трябва задължително да плащаш кабелна ? <{POST_SNAPBACK}> преди и евроком софия се засичаше с BTV и съответно беше с ужасно качество. Сега незнам как е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ами гледай Cartoon Network.Aз го гледам по цял ден <{POST_SNAPBACK}> хахаха като ти гледам годините не се учудвам, че го гледаш по цял ден иначе вярно че тая кабелна много shit's дават ама кво да се прави нямаме много алтернативи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 EEEEE az spe4elih ot panaira 3 meseca freecable i kvo da pravia 6a e gledam ina4e nai gledanata televizia ot men e BTV po4ti vsi4ko kvoto gledam go ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Мен ме дразни, че броят на кодираните телевизии се увеличава постоянно! Докога? А те са най-яките - Скай спортс, Премиере,НБО,ДСФ, Фешън ТВ- поне на мен ми харесват! Май скоро ще стане всичко пей-пър-вю, без националните 3! Натам върви. Как избират точно кои да кодират? Не съм се интересувал какви пари искат,за да си ги пуснеш! Някой знае ли случайно? В пакет ли са,как са? Трябва да питам,като си плащам кабелната! Дразни ме също и че Евронюс е на руски!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 като си пуснеш HBO декодера ти разкодира и всичките тея дето си изброил Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Мен ме дразни, че броят на кодираните телевизии се увеличава постоянно! Докога? А те са най-яките - Скай спортс, Премиере,НБО,ДСФ, Фешън ТВ- поне на мен ми харесват!Май скоро ще стане всичко пей-пър-вю, без националните 3! Натам върви. Как избират точно кои да кодират? Не съм се интересувал какви пари искат,за да си ги пуснеш! Някой знае ли случайно? В пакет ли са,как са? Трябва да питам,като си плащам кабелната! Дразни ме също и че Евронюс е на руски!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Нека да стане pay-per-view. Така е най-добре. Националните са безплатни така или иначе. Ще си избера точно 4 други и ще си ги платя и ще ми излезе по-евтино от сегашното положение, в което имам около един канал, който гледам и другите 3 са ми кодирани...е, имам и още 60, които не гледам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
melo_girl Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 И аз не мога да разбера защо на някои честоти пускат програми, като въпросните честоти са заети ефирно и по този начин се скапва качеството тотално. Какво имам в предвид - на честотата на МТВ ефирно върви БТВ, а на ТВ Планета - тъпия БНТ Канал Пловдив. Това вече сумати години е така, толкова ли не могат да сменят честотите на въпросните програми <{POST_SNAPBACK}> Сега и TMF нема! А има някой толкова тъпи програми дето никой не ги гледа ама ги има! Да сменят честотите на музикалните програми с тях! В крайна сметка най-вече те са #1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 хахаха като ти гледам годините не се учудвам, че го гледаш по цял ден иначе вярно че тая кабелна много shit's дават ама кво да се прави нямаме много алтернативи аз също гледам Cartoon Network и Fox Kids като седна да ям примерно на обяд. причината е , че на никой друг канал няма нищо за гледане което може да те задържи в продължение на 20-30 минути. всичко е почнало или са новини.. или някакви други глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Не бих си спрял кабелната щото ще изперкулясам съвсем....и без тфа са бози по телевизията поне да се занимаам с нещо като съм си в нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 хахаха като ти гледам годините не се учудвам, че го гледаш по цял ден иначе вярно че тая кабелна много shit's дават ама кво да се прави нямаме много алтернативи <{POST_SNAPBACK}> А ти на колко години мислиш,че съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Мен ме дразни, че броят на кодираните телевизии се увеличава постоянно! Докога? А те са най-яките - Скай спортс, Премиере,НБО,ДСФ, Фешън ТВ- поне на мен ми харесват!Май скоро ще стане всичко пей-пър-вю, без националните 3! Натам върви. Как избират точно кои да кодират? Не съм се интересувал какви пари искат,за да си ги пуснеш! Някой знае ли случайно? В пакет ли са,как са? Трябва да питам,като си плащам кабелната! Дразни ме също и че Евронюс е на руски!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Имам една антена , останала ми е от едно време , като дойде това време метни едно P.M да се разберем за цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 като си пуснеш HBO декодера ти разкодира и всичките тея дето си изброил <{POST_SNAPBACK}> Toва е интересно! Нека да стане pay-per-view. Така е най-добре. Националните са безплатни така или иначе. Ще си избера точно 4 други и ще си ги платя и ще ми излезе по-евтино от сегашното положение, в което имам около един канал, който гледам и другите 3 са ми кодирани...е, имам и още 60, които не гледам... <{POST_SNAPBACK}> Мен това не ме устройва, понеже имам доста различни интереси и гледам различни телевизии. Поне 10-15 телевизии са ми нужни! Най-тъпото е, че няма нито един свестен безплатен филмов канал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Хахахахахаха Браво, Aggressiv аз отдавна стигнах до това разсъждение......... и си я изкарах моята от мазето.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Toва е интересно! <{POST_SNAPBACK}> Така е. Два месеца имах и аз декодер и гледах основно Sky Sports. Беше хубаво, но ми идваше скъпо. Не съм убеден обаче, че имат право да кодират и други канали заедно с HBO, което си е платено разбира се. Мен това не ме устройва, понеже имам доста различни интереси и гледам различни телевизии. Поне 10-15 телевизии са ми нужни! Най-тъпото е, че няма нито един свестен безплатен филмов канал! <{POST_SNAPBACK}> Ами нека да са 10, нека да са 15, ама не искам 60 боклука. Даже и коефициент да им сложат и по-хубавите да са по-скъпи, а да не са по равно, пак за тия 15 канала да плащаш същите пари е по-добре, отколкото да плащаш за 60, а да ги има 10 от твоите 15 вътре...не е ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Та ето до какво води монопола! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ти ако си мислиш , че аз гледам ТВ са лъжеш .... на мен тая кабелна ми трябва само за нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Tolkova mnogo programi i po4ti vinagi nqma kvo da se gleda . Ot vreme na veme po diemata puskaha nqkakyv film deto ne sa go davali ama sega i neq q mahnaha.Po discavatito i tam taka ot vreme na vreme ne6to novo. Diema 2 q mahnaha a po ostanalite kanali samo typi sapunki. Rqdko ima ne6to za gledane i to mai nai 4esto po kanal 1 i BTV . <{POST_SNAPBACK}> Пич ти к'во искаш да гледаш ле майна?Радвай се че имаш кабелна а не си на антена,а пък и ако тва не ти отърва - ДИВИЯ :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ами нека да са 10, нека да са 15, ама не искам 60 боклука. Даже и коефициент да им сложат и по-хубавите да са по-скъпи, а да не са по равно, пак за тия 15 канала да плащаш същите пари е по-добре, отколкото да плащаш за 60, а да ги има 10 от твоите 15 вътре...не е ли така? <{POST_SNAPBACK}> По принцип си прав,ама като знам в нашата държава как се "изпипват" нещата, ме съмнява, че ще има злоупотреби с цените!Но няма смисъл да коментираме бъдещи събития. Никой не знае точно кога и как ще има пей-пър-вю Истината е, че докато има монопол,нищо добро не ни чака Не знам точно колко кабелни оператори има в Пд,ама Евроком са абсолютни монополисти на пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Няма да е за дълго. Телекабел ли, как се казваше тая в Тракия където дава 24 часа Стар академи. Та те прекарваха преди няколко месеца кабел под земята към кичука. Така че няма да са единствени дълго време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Няма да е за дълго. Телекабел ли, как се казваше тая в Тракия където дава 24 часа Стар академи. Та те прекарваха преди няколко месеца кабел под земята към кичука. Така че няма да са единствени дълго време. <{POST_SNAPBACK}> Дано!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 къде изчезна raiuno бе?! ... не знам как стават "тея работи", ама винаги когато има някакъв мач по външен канал и той изчезва предварително .... направиха premiere с комбинирани предавания и айде хоп - след няколко месеца стана кодиран! е, на мен ми писна. и без това не гледам телевизия, ама винаги когато искам нещо, то го няма ... 'щото видиш ли "милия ми кабелен оператор" така е решил ... а цените се покачват. бати и наглия монопол айде да идват някакви, които да предлагат пакети от прогами, че направо не знам .... 100 програми и една свястна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 къде изчезна raiuno бе?! ... не знам как стават "тея работи", ама винаги когато има някакъв мач по външен канал и той изчезва предварително .... направиха premiere с комбинирани предавания и айде хоп - след няколко месеца стана кодиран! е, на мен ми писна. и без това не гледам телевизия, ама винаги когато искам нещо, то го няма ... 'щото видиш ли "милия ми кабелен оператор" така е решил ... а цените се покачват. бати и наглия монопол айде да идват някакви, които да предлагат пакети от прогами, че направо не знам .... 100 програми и една свястна ... <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля,че с пакети би било по-добре....и аз се дразня,като искам да гледам например ТF1 и много често я махат А за италианските програми....то не останаха свястни Имаше едно време ( ) една много хубава,ама сега вече я нямааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 аз вече сериозно почвам да проучвам вариантите за цифрова телевизия ... може и да излиза по скъпо, но това е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 И аз мисля,че с пакети би било по-добре....и аз се дразня,като искам да гледам например ТF1 и много често я махат А за италианските програми....то не останаха свястни Имаше едно време ( ) една много хубава,ама сега вече я нямааааа <{POST_SNAPBACK}> Да, ама си имаме ТВ 2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.