Jump to content
BulForum.com

Taq kabelna mnogo typa

Viper

Recommended Posts

Tolkova mnogo programi i po4ti vinagi nqma kvo da se gleda . Ot vreme na veme po diemata puskaha nqkakyv film deto ne sa go davali ama sega i neq q mahnaha.Po discavatito i tam taka ot vreme na vreme ne6to novo. Diema 2 q mahnaha a po ostanalite kanali samo typi sapunki. :angry1

Rqdko ima ne6to za gledane i to mai nai 4esto po kanal 1 i BTV . :angry1

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply
Tolkova mnogo programi i po4ti vinagi nqma kvo da se gleda . Ot vreme na veme po diemata puskaha nqkakyv film deto ne sa go davali ama sega i neq q mahnaha.Po discavatito i tam taka ot vreme na vreme ne6to novo. Diema 2 q mahnaha a po ostanalite kanali samo typi sapunki. :angry1

A nqkoi da te e karal nasila da se abonira6 za kabelna tv. :P

Viper е прав. Нищо итересно не дават по тая кабелна телевизия. Както махнаха Диема + и няма мачове от английската лига почвам да се замислям защо се още давам тея 12 лв.

Ami ne ia gledai be chovek ;) Nikoi ne te zadyljava da ia gledash.Drug e problema, che tia si vliza zadyljitelno kym mesechnata ti taksa za NET i shtesh neshtesh ia plashtash :P A ako iskash po interesno......ami vkliuchi se kym druga kabelna i taka shte imash 2 i shte gledash kakvoto ti haresva poveche.USPEH :)

Viper е прав. Нищо итересно не дават по тая кабелна телевизия. Както махнаха  Диема + и няма мачове от английската лига почвам да се замислям защо се още давам тея 12 лв.

Ako ne beshe neta sigurno otdvna da sum ia sprial..........bshta mi kupi za selo edna antena podobna na stelit i s neia hvashta 5 programi,ama za sujalenia tazi alternativa ne moga da ia polzvam! :(

JoroBoy ти го каза ...

ако нямаш кабелна няма да имаш и интернет ;)

не че на някой му се иска да дава 12 лева отгоре ама ...

за мен да си пълна загуба ... при положение че майка ми вече почва да ме кара сам да си поемам цялата такса за нет-а :( (а 30 лева за ученик в 11-ти клас не са малко)

6to da nema we Viper po Diema+ davat 4at pat gotini film4eta ima i Discovery koeto li4no az mn haresvam  :)

Да ама Диема+ се изпари :(

Но се сещам,4е по някав пловдивски канал също излъ4ваха Диема+ и може би ще можем да гледаме ма4овете от Англия.Да не говорим,4е има сумати БГ канали,които са пълни бози (Канал 2001;ТВ САТ;Некви 4алгарски телевизийки и т.н.)

И на мен не ми се дават пари,за нещо което не си струва парите,но все пак и нет трябва да идва от някъде ;)

Да ама Диема+ се изпари :(

Но се сещам,4е по някав пловдивски канал също излъ4ваха Диема+ и може би ще можем да гледаме ма4овете от Англия.Да не говорим,4е има сумати БГ канали,които са пълни бози (Канал 2001;ТВ САТ;Некви 4алгарски телевизийки и т.н.)

И на мен не ми се дават пари,за нещо което не си струва парите,но все пак и нет трябва да идва от някъде ;)

Shto KANAL 2001 e "SUPER QK" ako vi trqbva magiq ili savet za badeshteto tam e istinata. Da ostavim maitapa na strana tva che evrocom mahna nai qkite kanali govori samo losho za nei. Naposledak mnoo qko sam qdosan na kabelnata i nqkoi den sha digna telefona i sha im *** mamata. Mnoo se nerva na posledak mnoo chesto spira kabelnata i kat se obajdam se zaeto(ostavqt si tel-a otvoren). Ta po vaprosa ako ne beshe za NET-a mnoo shtqh da se zamislq za EVROCOM PLD.

Edinstvenite kanali deto gledam sa muzikalnite, a sq pusnaxa nqkav glupav nemski ligav, podobie na MTV (MTV 2 POP) basi bozata.

Напълно те подкрепям. Аз прекарах кабелната ТВ само заради нет-а ;) От което супер доволни останаха майками и сестрами (понеже сетете се коя хилядна серия на еди си кое сериалче се гледа редовно, хехехе). Ама иначе когато си пусках нет-а си избрах 4-5 канала: MTV-то, TMF-а и страшно много се накефих на VH1, особенно на Classic-a, направо музика за душата :punk . Е то к'во стана :confused Първо трязаха VH1 Classic :( за да си пуснат ниаква си ТВ1000 :evil и то даже не и преведена. Сега и MTV-то :cry ... пълна гавра си е т'ва ама к'во да се прави :sick . Няма к'во да се косим щото много нерви отиват покрай това. Ама реалността е че ще става и по-зле а пък абонамента май ще скача (от 11 стана на 12 но кога ще скочи отново никой не ти казва), знам ли (може би щото си мислят че и качеството скача)....

Ама реалността е че ще става и по-зле а пък абонамента май ще скача (от 11 стана на 12 но кога ще скочи отново никой не ти казва), знам ли (може би щото си мислят че и качеството скача)....

Мисленето не им се отдава много-много...очевидно.

Abe pi4ove istinata e v satelita...hvashtash baq kanali, nqmash mese4en abonament. Osnovnite kanali si gi hvashtash i na satelita, samo deto shte trqbva si namerite drug provider za net. Ama kakvo se kosite, provideri i dr ima...ei ti garov ei ti visio. 4e moje da se uredite i ot nqkoq zala da kliopate.

Mr.Tinkertrain iskrenno se nadqvam da davat ma4ovete po obshtestveniq plovdivski kanal, shtoto az ot vsi4ki kanali gledam samo tozi i ring+ :wacko:

(пийте по една студена вода(, докато има))

weasel, казано от теб това звучи като заплаха :lol: .

(За тези, които не знаят - от weasel в някаква степен зависи водоснабдяването в Пд :bgrin: )

Единствените канали, които стават за гледане са Discovery, РИНГ и Диемата...

И предаванията на сашо диков по Канал 3.

Другото си е пълен шит. По всяко време на деня или сериали се въртят, или някви малоумни гледачки пелтечат от екрана.

bTV и Канал 1 не ги включвам, щото тях може и без кабел да си ги хванеш.

Ако наистина са спрели и Диема +, както по-рано направиха с Диема 2.. простот нямам думи за какво ги даваме тези 12 левчета.

По-голямо удовлетворение ще получа ако ги изхарча за 4 филма в киното - по един на седмица :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...