Jump to content
BulForum.com

FREE HUGZ ... или ... безплатни прегръдки

People = Shit

Recommended Posts

Вчера е имало едно момичета по центъра което е раздавало безплатни прегръдки само че не можах да е засеча, ако някой е снимал или е бил прегърнат да пише тук :) аХАХа

Ами аз я видях,но момата беше с някаф тип и си беше хванала табелата под мишница...май и беше писнало вече...

Иначе..браво на момата..

Ами аз я видях,но момата беше с някаф тип и си беше хванала табелата под мишница...май и беше писнало вече...

Иначе..браво на момата..

Ш ае ние двамата да си напрайм табелки и да ги почваме искаш ли аХхА малко шоу :)

Поне според мен идеята в никакъв случай не е да става шоу и докато се схваща като такава, няма да има успех.

а каква е идеята, щото аз определено не схващам :bgrin:

Баш free едва ли, но щом толкова си я закъсал - около гарата върлуват едни такива, дето... е, обикновено са на пормоция. Така че можеш там да идеш :)

Баш free едва ли, но щом толкова си я закъсал - около гарата върлуват едни такива, дето... е, обикновено са на пормоция. Така че можеш там да идеш :)

Аа не не на примоция не искам :) Не съм закъсал хич, ама да питам, знае ли човек.

Ееее баш пък на централна гара. То едни крокодили са там (то май вече и ги изгониха - слава богу). Остави поне някой телефон за някоя по-елитна 50-60 левова. :D

А тази с прегръдките хич да не ми се мярка, че хич не знам какви ще са ми реакциите. Но определено няма да са добронамерени. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...