Mr. Aze Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Mina li im vremeto na nadezdnite convertori za filmi i muzika? Sq si ka4ih edin filmov convertor. Abe tva ne6to se okaza pulen bokluk, ne samo 4e mi skapa zvuka na kopieto ami otgore na vsi4ko mi istri i originala....... ..........e tva sq ako ne e gavra ta na. A za muzikalnite convertori da ne i govora . Za kvo sa tiq seriini nomera, kato na sledva6tiq den pak mi iska serien nomer, za da moga da polzvam pulnite my vazmoznosti. Ama az mnogo se otplesnah. Ta 6te sam mnogo blagodaren ako mi predlozite pone edin svqsten convertor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 конвертор за какво? за мп3 аз ползвам безплатния Lame++RazorLame GUI. За видео, пробва ли Adobe Premiere, едитваща програма, но предполагам и за конвертиране става, не съм я пробвал, но май ще иска системни кодеци.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanass Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 Свали си го от тук има и крак;http://www.warez.ru:8080/FTP/Win_Appz/WinMPG.Video.Convert/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.