russsi Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ето я и поредната игра по филм. Както обикновено всеки филм си има и своя игра, която излиза малко преди него. Предишната част на играта беше много урязана за разлика от своя конзолен събрат. Поне това прочетох , защото нямах удоволствието да я пробвам на конзола. От друга страна излезе версия на играта , която следваше историята на комикса и лично на мен ми хареса много повече от тази , която беше правена по филма. Based on Sony Pictures Entertainment’s Columbia Pictures’ upcomingfeature film, Spider-Man 3 allows players to experience the actions of heroic red-suited Spider-Man and, for the first time ever, his darker, more mysterious black-suited persona. Set in a larger, dynamic, free-roaming New York City, the game gives players the freedom to choose their own gameplay experience through multiple movie-based and original storylines, fully integrated city missions and performance rewards including improved speed, combat maneuvers and agility. In Spider-Man 3, players draw upon Spider-Man’s completely revamped combat abilities as they protect the city and defeat nemeses using expanded aerial fighting, finishing moves and dynamic webbing during missions and epic boss battles. Minimal System requirements : CPU Pentium 4/Athlon XP or better CPU Speed 2.8 GHz System RAM 1 GB for Windows 2000/XP or 1.5 GB for Windows Vista Operating System English version of Microsoft® Windows® 2000/XP/Vista Video Card 100% DirectX® 9.0c-compliant AGP/PCIe 256 MB onboard memory hardware T&L-capable video card with Shader Model 3.0 support and the latest drivers (NVIDIA GeForce 7300 GT+ / ATI Radeon X1300+) Free Disk Space 6 GB of uncompressed hard disk space (plus 600 MB for the Windows swap file) Не знам за вас, но изискванията на играта направо ме убиха, същото важи и за размера. Ще видим дали си заслужава като gameplay и дали са опитали поне малко да я оптимизират. Сега я пуснах да се сваля... Download Link Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Ся я тегля.Това според мен ще е супер игра с нетърпение я чаках :) ...Но доста бавно я тегля 100кб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 В тъч ме фърлиха ...... Изискванията са на ниво направо ..... ц ц ц ц Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Играта е тежка .На моята машина от време на време лагва на max. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Някой може ли да даде, screenshots да видя за кво става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 http://img204.imageshack.us/my.php?image=g...10215285xy7.jpg http://img207.imageshack.us/my.php?image=g...10231304ey8.jpg http://img213.imageshack.us/my.php?image=g...10234435ve0.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=g...10242057pc1.jpg Заповядай.И пак да подчертая - много тежка игра с не чак толкова добра графика, страшно неоптимизирана, за геймплей по нататък ще пиша, защото все още почти не съм я играл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 Играта е тежка .На моята машина от време на време лагва на max. Каква ти е конфигурацията ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Каква ти е конфигурацията ??? Двуядрен процесор Intel на 3 ghz, 2 gb ram, geforce7600 GS, 250 gb hard Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 Двуядрен процесор Intel на 3 ghz, 2 gb ram, geforce7600 GS, 250 gb hard Това значи , че играта наистина е доста зле. Не знам защо всяка игра по филм набляга много на графиката и по-малко на gameplay, но дано това да не се е случило и тук. Можеха поне да си направят труда да я оптимизират малко... EDIT: Инсталнах си играта , но ми дава error reporting window и не мога да пусна играта. Я някой ако може да даде линк само към крака или да го ъпне някъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Изглежда добре ама няма да тругне на тъпия ми компютър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 igrata kato cqlo mnogo kefi samo deto e dosta neoptimizirana za PC t nqkoi znae li kak da mina 3tata misiq na Apocalypse stignah do bossa ubih drugite deto sa sas nego(hvarlih gi v vodata) samo4e nego nemoga da go hvurla i neznam kak da go ubiq prosto mi sa vijda nevazmojno 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 igrata kato cqlo mnogo kefi samo deto e dosta neoptimizirana za PC t nqkoi znae li kak da mina 3tata misiq na Apocalypse stignah do bossa ubih drugite deto sa sas nego(hvarlih gi v vodata) samo4e nego nemoga da go hvurla i neznam kak da go ubiq prosto mi sa vijda nevazmojno 10x predvaritelno Тая мисия си я остави за по накрая, когато след ъпгрейди имаш повече кръв и нови удари.Много зор е ,но се минава, повечко скачане и бутона Q се използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 em da to butona Q mnogo mi haresa kato go biq toq po4ti go izto4vam nqkade na 1/4 ot kravta ostava vinagi i m potro6va sled tova mersi za saveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Слушам и не вярвам на очите си... Тоест играта ми тръгва без проблеми само че няма никой на екрана!? Тръгва ми звука от интрото обаче самото интро не се показва.Пробвах всичко възможно-смених резолюцията на най-високата,след това свалих най-новите драйвери,след това инстал на най-новия DirectX от сайта на микрософт и пак не става.Някой с подобен проблем или някой който да знае как се оправя?Картата ми е ATI Radeon 9600. EDIT:Разцъках малко резолюции херцове и т.н. и взе че тръгна ама интротата пак не ги изкарва а от самата игра се виждат само някакви сиви триъгълници и такива basic форми...започвам да се съмнявам че ще трябва ъпгрейд на щайгата... EDIT2:Ето и скриин от интрото(след всички спонсорски клипчета,където е диалога): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Малко pics на Черния паяк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Пичове я кажете играта заслужава ли си добра ли е ? да зема да е дръпна за Х360 че не съм е пускал конзолата от 1 месец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 emi spored mene igrata e super lo6oto e samo 4e ne e optimizirana za PC i kontrolite sa leko slojni za PC-to a za x360 e napravo 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 много тежка тая игра. на 1024х768 насича доста сериозно, а конфигурацията ми не е от най-слабите athlon 3800+ работи на 2.4 1gb ddr 2@667 7900gs Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 1, 2007 Author Share Posted May 1, 2007 Слушам и не вярвам на очите си... Тоест играта ми тръгва без проблеми само че няма никой на екрана!? Тръгва ми звука от интрото обаче самото интро не се показва.Пробвах всичко възможно-смених резолюцията на най-високата,след това свалих най-новите драйвери,след това инстал на най-новия DirectX от сайта на микрософт и пак не става.Някой с подобен проблем или някой който да знае как се оправя?Картата ми е ATI Radeon 9600. EDIT:Разцъках малко резолюции херцове и т.н. и взе че тръгна ама интротата пак не ги изкарва а от самата игра се виждат само някакви сиви триъгълници и такива basic форми...започвам да се съмнявам че ще трябва ъпгрейд на щайгата... EDIT2:Ето и скриин от интрото(след всички спонсорски клипчета,където е диалога): Не знам до колко информацията ми е вярна ,но доколкото знам 9600 май не потдържа Pixel Shader 3.0 , а само 2.0 и най - вярно това е проблема , така че ти трябва ново видео... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 На мен играта ми показва черен екран още като я стартирам! WTF Поне заглавието на темата си отива, само кадето трябваше да е без "Дали" !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 На мен играта ми показва черен екран още като я стартирам! WTF Поне заглавието на темата си отива, само кадето трябваше да е без "Дали" !!! Абе ако питаш мене не те ни разочароват щото от това което гледах за играта от демострациите и трейлърите й... хахаххаа мога съвсем твърдо да ти кажа че ние сме прецакани че няааме кинти да си направим яки машинки с които да играем пълноценно тази невероятна игра.... или поне да не ни дава черен екран Ама така е!Аз от утре почвам да събирам кинти от двобните ми за даскало... и както е тръгнало да падат цените на техниката.. до 10 години аз лично ще я играя тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 4, 2007 Author Share Posted May 4, 2007 Все пак каквото и да говориш можеха да я оптимизират много повече играта и тогава щеше да тръгва на доста повече хора, друг е въпросът , че на разработчиците явно не им и се е играело да го направят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted May 6, 2007 Share Posted May 6, 2007 Играта е хубава ,ама изиксванията са SHIT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 вижда ми се добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
zekke321 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Хакера_2004 какво точно направи за да ти тръгне играта моля те кажи ми.аз имам по-мощна карта от твоята 9600 на която вървят доста по тежки игри като NBA 2K10 на Medium/High графика и Damnation и X-Blades и още мн други които искат шейдър 3 но аз практически имам 2X Shader Model.Може ли да ми кажеш как подкара Spider Man 3 че спешно ми трябва.Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.