ggg Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 здр. интересува ме в града някои магазин за гсм-и, откъдето да може да се вземе по-тънко гсм... (говорим за нови такива). ако знаете, дайте и адресите им... мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 здр.интересува ме в града някои магазин за гсм-и, откъдето да може да се вземе по-тънко гсм... (говорим за нови такива). ако знаете, дайте и адресите им... мерси По бул. Руски магазини за ГСМ-и колкото си искаш нови, втора употреба и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 И аз се интересувам, обаче от свестни магазини, не някви си смотани гаражчета на руски. Примерно магазин Вега на малката главна е един от тези, които харесвам. Само че там телефоните са с 1 година гаранция. По принцип си купувам все от www.get.bg , хем цените са с ддс, хем с 2 години гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Аз си купувам само от Деком. Собственика ми е познат и така... пък и проблем от там никога не съм имал. Почти всичката ни техника е от там и до сега проблеми не съм видял! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Аз си купувам само от Деком. Собственика ми е познат и така... пък и проблем от там никога не съм имал. Почти всичката ни техника е от там и до сега проблеми не съм видял! Дам от декома няма да се сгриши ако си вземеш нещо ..... За тънки цени на центъра има един магазин за Гсм-и малко след калигуа .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted April 27, 2007 Author Share Posted April 27, 2007 вега - тва някъде в капана ли е,ако знаеш адреса...? декома ще го проверя... след калигула къде по точно...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 здр.интересува ме в града някои магазин за гсм-и, откъдето да може да се вземе по-тънко гсм... (говорим за нови такива). ако знаете, дайте и адресите им... мерси Какво значи тънко ? Отиваш в магазин за мтел и им казваш да ти предложат някакъв за 50лв и ти годават със сим карта и го ползваш по предназначение.Колко по-тънко искаш от това ?Или искаш със 1гб рам да му качиш филм и да показваш на другите какво имаш в кафенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 вега - тва някъде в капана ли е,ако знаеш адреса...?декома ще го проверя... след калигула къде по точно...? Магазин вега се намира на малката главна, като въврвиш от джумаята към подлеза се пада от лявата страна, точно на една пресечка. След това са дюнерите на аладин. Иначе има и сайт: www.vega2002.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Така и така темата е за магазини. Някой да е виждал това чудо да го продават в БГ: MOTORAZRmaxx V6 Ferrari Challenge или това: Sharp GX25 Ferrari Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggg Posted May 12, 2007 Author Share Posted May 12, 2007 абе хора тооя Деком е изчезнал бе... нали беше малко след кукления театр...сега го няма...хмм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 От много време го няма http://www.dekom.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.