Jump to content
BulForum.com

Бомба е избухнала в магазин Сани в Тракия

Lucky Luciano

Recommended Posts

Сега мой приятел ми каза, че в багажното отделение на магазин Сани в Тракия е избухнала бомба и районът е отцепен? Някой да знае нещо?

Сега мой приятел ми каза, че в багажното отделение на магазин Сани в Тракия е избухнала бомба и районът е отцепен? Някой да знае нещо?

Ще отида да проверя,на 2 минути от Сани съм.

То па една бомба - на бабето дето отворило гардеробчето и й гръмнала в лицето - само ушите й били заглъхнали... Тва е някакъв тъп майтап на някой келеш от персонала - заложил е пиратка за някой колега... и ся журналята ще се наакат - до довечера ще са измислили, че е била атомна бомбата и цяла Тракия е отнесена в катунциа чак...

Мене ми е интересно...как ветрините са счупени, а на бабето му няма нищо :D днеска като се прибирах минах от там и общо зето седяха и циклиха полицайте :D

Мене ми е интересно...как ветрините са счупени, а на бабето му няма нищо :D днеска като се прибирах минах от там и общо зето седяха и циклиха полицайте :D

Нищо особено ;) Седят си полицаите и дават мръвка на журналистите.

А какво друго трябва да правят? Да заловят бомбаджията, който се крие в тоалетната ли? Тяхната работа е само да запазят местопроизшествието, да направят оглед и снимки с експерт от БНТЛ.

А какво друго трябва да правят? Да заловят бомбаджията, който се крие в тоалетната ли? Тяхната работа е само да запазят местопроизшествието, да направят оглед и снимки с експерт от БНТЛ.

Да съм казал,че очаквам нещо друго.Хората си вършат работата и това е.

Чета заглавието на темата и влизам да прочета мислейки,че става дума за терористични атаки (ебаси на американците им свалиха Близнаците,на нас едно "Сани"),а то се оказало 2-3 конфетки,пиратка и оглушала баба :laughing: :laughing: :laughing:

А аз твърдо бях решил днес да си правя скариди за обяд и хоп до санито ама не можеше да му се види входа...то пожарни ,бусове,патрулки ... направо тихичко :D

Яко бабе нали,обезвредила бомбата горката с голи ръце, само слуха или девственоста си е изгубила там.То в тая държава пенсионерите са най - яките хора май.Добре че не е имало някоя майка с малко дете да пострадат.

Хайде, стига сте плюли. След като има изпотрошени клетки за личен багаж и счупени витрини, не е било пиратка. А пък стресът си е стрес, без значение дали си 60 годишна жена или майка с дете. Смеете се на това, че има само временна загуба на слуха, така ли щяхте да реагирате, ако беше нещо по-сериозно?!

Аман от детинщини.

Ако главата и беше хвръкнала наистина щеше да е...смешно. Сега е просто забавна история.

Интересно е как щяха да реагират, ако бабата е някоя тяхна близка? Навярно щяха да се посмеят? :bgrin:

Между другото има ли някакви версии? Към кого точно е бил насочен взрива - в смисъл собственика на "Сани" или към бижутерията "Егед"?

Интересно е как щяха да реагират, ако бабата е някоя тяхна близка? Навярно щяха да се посмеят? :bgrin:

Между другото има ли някакви версии? Към кого точно е бил насочен взрива - в смисъл собственика на "Сани" или към бижутерията "Егед"?

Ами как да реагират? Според мен ще е дори хуманно. Вместо бабата да се мъчи със 75лв пенсия на месец и никой да не се интересува какво става с нея и парите да не и стигат само за лекарствата...по-добре така от колкото многогодишна агонична смърт.

Ами как да реагират? Според мен ще е дори хуманно. Вместо бабата да се мъчи със 75лв пенсия на месец и никой да не се интересува какво става с нея и парите да не и стигат само за лекарствата...по-добре така от колкото многогодишна агонична смърт.

"Много си забавен", по-скоро проЗт, нали не е твоя роднина...."да и хвъркнела главата", щяло да е забавно...що за простотия?? :sick

Къде съм споменал, че имам за цел да съм забавен? И защо си мислиш, че ако е моя роднина ще реагирам по друг начин? Айде по-леко с мисленето(виждам, че не ти се отдава) и повече с четенето, моля.

Много се отклонихте от темата ми се струва... Кой мисли и кой чете си е негова работа, разбира се, че отношението относно бабата не е нормално, а загатва леки психични... Та по темата: днес ще заработи отново Сани. Собственикът отказал да каже дали ще прекрати договора за наем на златарският магазин.

"Много си забавен", по-скоро проЗт, нали не е твоя роднина...."да и хвъркнела главата", щяло да е забавно...що за простотия?? :sick

Къде съм споменал, че имам за цел да съм забавен? И защо си мислиш, че ако е моя роднина ще реагирам по друг начин? Айде по-леко с мисленето(виждам, че не ти се отдава) и повече с четенето, моля.

Абе човека се старае да бъде оригинален с много иронизиране на случката, ама някои просто не го разбират или прекалено добре го разбират и чак позадосадява леко сичкия тоя черен хумор...

*EDIT: без малко да забравя да пиша по темата... :)

Та, едва ли е защото САНИ набира скорост в Пловдив, защото май вече си е в застой. Кауфлад-а го измести отвсякъде...

Май май си е баш заради дългове, което си е често срещана причина за подобен род сплашвания

Хора, престанете с оффтопиците и объждайте само темата, пак ще станат 3 страници от които само първата ще е по темата, останалото ще е кой - кого обидил, кой се е засегнал, кой е прав, кой крив.

Много добре знаете накъде се е запътила тази тема, спрете се още докато е време.

Благодаря и останете със здраве.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...