snejko Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Имам малко проблеми с очите и понеже нямам кой знае колко познати в тази област питам тук дали някой може да ми препоръча добър очен лекар, както и добра оптика с голямо разнообразие на рамки, където като ида могат да ми предложат повече от 5 модела очила, които да са ми удобни и да ми отиват. Рамките на последните очила, които си направих преди няколко дни струваха 65 лева, а после ги видях същите за 25 на друго място и умрях от яд . Отгоре на всичко оптичката не ме предупреди, че стъклото ще е доста удебелено от единия край и в момента излгеждам като с лупи . Да не говорим, че като погледна настрани и всичко ми изглежда изкривено , няма да ви обяснявам как шофирам.... абе въобще трагедия. Нямам търпение да си сложа пак лещите, но сега очите ми трябва да починат малко. С една дума... кажете къде да ида и да остана доволна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Оптики Санти, сега май са Леонардо. Имат си очен лекар. От ресторант Азия тръгваш към тунела, преди него, първата в дясно, (която те изкарва насред главната) от лявата страна на улицата в самото начало още. Иначе за стъклата, всичко зависи какви са ти. С максимално изтъняване ще са ти няколко милиметра. Нормални такива са 2пъти по дебели, но и 3 пъти по скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Аз от доста години ходя на прегледи при доктор Пехливанова/миналата година се намираше в поликлиниката, която е на ъгъла на колелото на гарата, надявам се пак да е там,з ащото и аз трябва да се проверя отново/. А за оптика-последните два пъти ходих в Сиопси до аптека Марица....доволен съм, много са любезни, работят качествено и се занимават с мен доста време, докато им кажа, че рамките вече са ми удобни. Честно казано никога не бих отишъл да си правя преглед в оптика, защото доста често "лекарят" е студент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Е не във всички. Пък и лошо няма ако е студентка Плюс това ако си клиент на оптиката прегледи мрегледи са ти безплатни Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 На мен ми се наложи да ходя наскоро. Един колега ми я препоръча. Има доста добра и нова техника. Доста е внимателна и обръща внимание на всеки един пациент. Също може да те насочи от къде какви неща можеш да си вземеш. Оказа се че има голямо значение в кой магазин отиваш и какви стъкла ще поръчаш. Повечето нямат машина в самата оптика и се налага да ги изпращат по други. Ако те инетересува ми прати едно ЛС и ще ти дам данните за контакт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Доктор Марин Атанасов, дм. Кабинет до Военна болница. За телефон ми пиши ЛС ако имаш интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Светилата в офталмологията в момента в БГ са проф. Танев, д-р Гугучкова и д-р Кючуков. Не знам къде точно в Пловдив преглеждат, но са ми казвали, че и тримата ходят периодично там и приемат пациенти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 д-р Гугучкова имаше (предполагам и още има) кабинет в София. Аз лично съм ходил няколко пъти в Луксор - мисля, че това е най-оборудваната очна клинка в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 д-р Гугучкова имаше (предполагам и още има) кабинет в София. Аз лично съм ходил няколко пъти в Луксор - мисля, че това е най-оборудваната очна клинка в Пловдив... Не се заблуждавайте, точно там едва не ослепиха баба ми. Най-добрите кадри в тая сфера са в София, чувал съм добри отзиви и за Варна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.