Jump to content
BulForum.com

Въпросче относно GF6100 NVidia

Recommended Posts

Решил съм да си посменя малко щайгичката :P и поради ограничения бюджет :( и в единия от вариантите присъства GF6100 вградено видео та въпроса ми е горе долу на какво не вградено видео се равнява???

Решил съм да си посменя малко щайгичката :P и поради ограничения бюджет :( и в единия от вариантите присъства GF6100 вградено видео та въпроса ми е горе долу на какво не вградено видео се равнява???

незнам на кво се равнява точно,но прави си сметка сам.. Most Wanted го цъкам на 800/600..за вградено видео изобщо не е малко :)

на сложебната щайга тука е тако видеото, не е зле, само чат пат като му стане топло и се ресва пц-то :blink:

зимай смело, ако няма да го ползваш с професионална цел тва пц

• 3 weeks later...

Ами добра карта за парите си. Говорим за ГС варианта нали? Че може мещо ново да се е пръкнало скоро и да не се излъже жената. Между другото тая седмица от нВидия ще освежат ентри серията си и ще има 7200. Може да изчакате за резултати и внос на въпросната карта. В смисъл до седмица предполагам ще се продава в БГ, ако не я и продават вече.

благодаря, митак. вчера взеха компютъра и общо-взето малко го спъва тая картичка, защото другите компоненти са на доста добро ниво. проблем може да се окаже и това, че е купуван от технополис и не знам дали ще може да се смени преди изтичане на гаранцията. но както и да е, тя не е чак такъв запален геймър, така че едва ли ще е голям проблем :)

Технполис не може да се сменят компоненти. Те не правят копютрите, правят ги в складовете на Ролдекс. Чакай да ти изтече гаранцията или късай лепенката.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...