strider Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Решил съм да си посменя малко щайгичката и поради ограничения бюджет и в единия от вариантите присъства GF6100 вградено видео та въпроса ми е горе долу на какво не вградено видео се равнява??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Решил съм да си посменя малко щайгичката и поради ограничения бюджет и в единия от вариантите присъства GF6100 вградено видео та въпроса ми е горе долу на какво не вградено видео се равнява??? незнам на кво се равнява точно,но прави си сметка сам.. Most Wanted го цъкам на 800/600..за вградено видео изобщо не е малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Равнява се на леко клокнато fx5200/5500. Изпробвано от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 на сложебната щайга тука е тако видеото, не е зле, само чат пат като му стане топло и се ресва пц-то зимай смело, ако няма да го ползваш с професионална цел тва пц Link to comment Share on other sites More sharing options...
strider Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Мерси много Направих си изводите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 a nqkoi da ima nabliudeniq nad 7100, che jenata shte i vzimat pc s takava karta. pp: sorry za maimunicata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Ами добра карта за парите си. Говорим за ГС варианта нали? Че може мещо ново да се е пръкнало скоро и да не се излъже жената. Между другото тая седмица от нВидия ще освежат ентри серията си и ще има 7200. Може да изчакате за резултати и внос на въпросната карта. В смисъл до седмица предполагам ще се продава в БГ, ако не я и продават вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 Аз доколкото четох някъде това 7200 ще е с 32 или 64 битова шина !!!!! Сам си прави изводите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 благодаря, митак. вчера взеха компютъра и общо-взето малко го спъва тая картичка, защото другите компоненти са на доста добро ниво. проблем може да се окаже и това, че е купуван от технополис и не знам дали ще може да се смени преди изтичане на гаранцията. но както и да е, тя не е чак такъв запален геймър, така че едва ли ще е голям проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Технполис не може да се сменят компоненти. Те не правят копютрите, правят ги в складовете на Ролдекс. Чакай да ти изтече гаранцията или късай лепенката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.