DJ Nicolaeff Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Zna4i... vyprosniqt chip mi trqbva za video karta i trqbva da byde 1MBit, na 3 volta za mnogokraten zapis i da e ot oniq malkite kvadratni. A ako nqkoi ima kakyvto i da e chip za BIOS na PC, ako raboti na 3v sy6to mi vyr6i rabota. Ako nqkoi ima programator za takiva ne6ta sy6to da se obajda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Zna4i... vyprosniqt chip mi trqbva za video karta i trqbva da byde 1MBit, na 3 volta za mnogokraten zapis i da e ot oniq malkite kvadratni. A ako nqkoi ima kakyvto i da e chip za BIOS na PC, ako raboti na 3v sy6to mi vyr6i rabota. Ako nqkoi ima programator za takiva ne6ta sy6to da se obajda! Za vsichki tezi vyprosi se obyrni kym TED. Toi e choveka koito shte ti svyrshi rabota. USPEH Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Виж какъв е оригиналния чип (постни му номерчето) и ще ти кажа дали мога да го програмирам. За твое съжаление по дъната (i815 и i845) се срещат в такъв квадратен корпус само "FIRMWARE HUB", което е бая различно от "FLASH". Най-често чиповете по останалите дъна са "FLASH"-ове и са на 5V. Опитай да си поръчаш чипа в КОМЕТ (намира се в Капана). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Znam kyde se namira comet i hodih do tam ama sa v reviziq. Zna4i originalniqt chip e za ednokraten zapis tyi 4e....kofti ina4e modela e Atmel AT27LV010, m/u drugoto az si namerih 4ip na AMD koito e ne6tosi29ne6tosi010 koito e za mnogokraten zapis i e 1MBit no ne znam dali e na 3V... skoro 6te razbera )) 10x vse pak ako imam probllemi 6te pi6a. PS: TED, ima6 li programator za takiva pi6ki na 3V? 6toto az 6a provera dali e 3V i ako e 6e probvam da si go fla6na direktno na video kartata (6te go pusna s video na PCI), no ako ne6to ne stane(po to4no ako ni6to ne stane) 6te pi6a za pomo6t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted January 7, 2004 Share Posted January 7, 2004 Би трябвало да стане номера с втората видеокарта, но ако имаш проблеми пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.