Jump to content
BulForum.com

Баташкото клане било мит

cheese

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

кво се занимаваш с глупостите на некви мизерни шваби ;) тръгнали 2ма от цяла европа да твърдят нещо....еми кой е прав те или другите няколко стотин милиона ;) ...има доста статии и подобни публикации особено в аглия за всякаквите жестокости на рязаната сган, такаче няква тъпа свиня от германия по-добре да ходи да чисти маси ;) да вземе да изучава мизерната история на нейния народ в началото на мин. век като и се учи ;)

Нямат какво да правят,тръгнали да ми създават легенди от доказаната история.

1.Таз "българка" как няма срам да ми измисля такива ТЪПИ твърдения.

2.Тоз пък германец кво въобще се меси ?

3.Що не отидат до Батак и да поразпитат малко старите хора дето техните баби и дядовци са били по време на клането ? ? ?

В заключение мога да кажа,че таз "българка" ще си спечели само всеобщото неуважение и неприязън от наша страна :excl:

Съветвам Дон Антон да прочете внимателно първата статия ! Не става дума за писане на глупости в селския вестник на Долно ЗигХайлово, става дума за преки, целенасочени и не от вчера датиращи, опити да се промени историята тук, да се промени експозицията в музея и прочее. От чужди фондации, но с помощта на българи. Хелзинккси комитети, Евгений Тодоров, и прочее и прочее. Пишат, та се скъсват, как не било хубаво да пишем и помним за тия лоши работи.

Ей за това се занимавам и ви занимавам!

Съжалявам, че темата не е интересна и "екслузивна" колкото гъза на Азис или Вип Брадър ! То напоследък в България народът само от това се вълнува. И май вече е късно да се мъчим да се превърнем от машинки за преработване на храна обратно в хора.

Аз също съм възмутен от подобни предизборни манипулации, заиграването с национализма на българина и гнусната употреба на трагични моменти от историята ни. Който може да мисли, ще достигне сам до извода, коя политическа сила има изгода от подобни заигравки. Наглоста им няма край

нечувана наглост.тая пача е позор за България и историята и,а тоя поплювко да си пише за неговата държава

Темата на предаването на Милен Цветков е именно за това.Тече в момента.

Мале мале накъде отиде работата ..... бива ли такива работи ..... :(

Учителката ми по руски ,която е вече на години , ми каза ,че като млада е работила в Батак и там и имало една баба много възрастна ,която по време на клането е била дете .....

Не съмнявам ,че учителката ми би ме излъгала и съсс сигурност не мисля ,че и стара жена ще седне да си измисля ужасите ...

А това ,че някой се опитва да променя българската история е жалко за него , но ако позволим да бъде променена - още по-жалко за нас българите ....

То както е тръганло ,давайте да казваме ,че никога не е имало турско робство, а взаимно приятелство или нещо от тоя сорт ..... :(

Ей тая ако я вида някъде там ша я оставя.Как може да твърдиш такъва работи бе :angry1 .Има живи хора свидетели на Баташкото клане тая тръгнала да ми говори,че било мит.Тц тц тая заслужава съд :angry1

На тая Мартина Балева трябва да се отнеме Българското гражданство!!! И сега Българите ако сме задлужни, да се съберем да идем на този семинар в София и да я засипем с псувни.

Вече ми се повръща от такива хора, които се отпитват да се доберат до някъква "слава" по този начин.Според мен тая жена със болен мозък и гадният шваб би трябвало да получат забрана за пребиваване в страната :sick :sick :sick

интересно ми е тука хората, които са толкова добре запознати с историята дали знаят нещо за кланетата в беломорска Тракия след любимия на всички българи ньойски мирен договор?!

а дали пък знаят, че доскоро в гръцките села покрай границата имаше официална забрана (полицейско разпореждане) да се говори на български? или че са им сменяни имената административно при смяна на паспортите. тихомълком, не като нашия възродителен процес.

чували ли сте за гоненията от румънско?

ама с гърците сега се гордеем да се наричаме братя и сме горди, че сме до тях в евросъюза, както и с румънците.

много неща не се помнят и още повече ще се забравят.

интересно ми е тука хората, които са толкова добре запознати с историята дали знаят нещо за кланетата в беломорска Тракия след любимия на всички българи ньойски мирен договор?!

а дали пък знаят, че доскоро в гръцките села покрай границата имаше официална забрана (полицейско разпореждане) да се говори на български? или че са им сменяни имената административно при смяна на паспортите. тихомълком, не като нашия възродителен процес.

чували ли сте за гоненията от румънско?

ама с гърците сега се гордеем да се наричаме братя и сме горди, че сме до тях в евросъюза, както и с румънците.

За това клане ,което споменаваш не съм чувал ,но за смяната на имената в гърци и паспортите вече родителите ми разправяха ,когато бяха преди няколко години в Гърция .

cheese имам предвит че колкото и да си доказва и ако ще да извади някой турчага от гроба да й каже, че е било така...де да знам аз лично няма да повярвам пак...просто от работите които съм учил по история а те не са много защото само в у-ще съм се занимавал знам, че е какво е представлявало...по-скоро съм си изградил някаква идея и никоя помия не може да го промени...защото това е образ на българския героизъм и пример за целия живот тези 5 века на обикновените българи...както и да е нямам някакво по-задълбочено познание такаче това е от мен ;)

...

Не се гордея да се наричам брат нито на румънци нито на гърци нито го правя.Мразя ги.Именно за някой(защото другите не съм ги чувал) от тези неща, които си споменал.

вижте ся едно е да казваш че е нямало турско робство друго да се отричат гадостите на нашите съседи,но ако сме тръгнали мога да кажа какво ми е разказвала баба ми-когато нашите тивали на воина по гръцко и където имало жени с деца и зимали бебето и и го хвурляли на земята просто така

не казвам че другите не са боклуци аз си обичам страната и народа ,но не мисля че е хубаво така да се злоупотребява с историята

турците че са боклуци-боклуци са но никои нищо не прави за да предотврати турцизирането на родопите както и да спре гръцката инвазия в нашите соц. чивашки цехове щото сички си плащат а парите нямат народност

аиде че мноо дълго стана аз исках само да кайа нещо

:wacko:

гърците за разлика от нас мн по-рано почват "ренесанса" си и след това веднага почват "погърчването" да не говорим за религията, техните служители и прочие...малко офтопик е

Хахахах!

Направо ми се иска да присъствам на това представяне на тази теза в историческите среди, ако изобщо някой от тях отиде.

Много са ми странни такива хора. Прочели една книга на кръст и разбират цялата история.

Такива пропаганди ще им дам на тия двамцата...

Но иначе си мисля, че наистина е крайно време да оставим миналото там, където му е мястото.

малко перефраза...

История ли бе - да я опишеш?

История ли бе - да я разровиш?

Разровиш ли я - ще мирише

и ще горчи като отрова

Помнете, не ровете...

едит:

rassbiram

Това български ли е извинете?

Аз ако имам време ще отида на тая лекция, и ако не и чупа главата на тая миризлива пача още там пред всички .Ебаси курвта нещасна , цирей на гъза дано да и излязат ще ми обяснява на мен кво е било и какво не. 300 спинозни негри да я ебат , от сифилис и трипер до края на живота да не се отърве. Ми тоя шваба и него Дим Дуков да го ръга в носа, още малко и Хитлер ще докаже че е бил 2 майки Терези на кръст . Мале ще изкърта клвиатурата. Аре че дигнах кръвно.

прабаба ми е оцеляла от бягането от родното и място при ньойския мирен договор,а другите и шест братя и сестри са умрели от глад или са били убити :cry ,мразя ги,дори и тези които отричат историята,тази ще я пусна в ротата на един мой авер,а на тоя тапак ще му направя кубинска вратовръзка :angry1

Любо Огнянов от Без Цензура ще я замеря с яйца! Призовавам всички да го сторим!

къде,кога :angry1

Сега остава да докажат и че събитията от филма Време разделно са били мит . Това че са взимали невръстните деца от майите и бащите им и са ги правили еничари и са ги връщали пак тук да колят собствените си братя и да изнасилват родните им сестри е без да са знаели разбира се . ЕЕЕЕХХХХ от българи само парадокси нищо умно . Е оня ден Нашия президент погреба цар Калоян - най злия управник на България , човека който запали стените на Филипопол и унищожи част от града и населението му , с една причина власт . А най ми е интересно , защо го погребаха по източноправославен обичай , като Калоян на всички им е ясно , че е бил изявен КАТОЛИК . Парадокс .

Та и сега тръгнали тези двамата псевдо историци на които им е платено то е ясно от къде и от кой - партията на правоверните да ми доказват , че клането в Батак било МИТ . А сигурно онези хорица дето са оцелели тогава по някаква случайност и дето са погребали закланите много филми са гледали и са изперкали - така , ли???

По голяма простотия няма на къде , очаквам следващата ....

xiT, нищо предизборно няма тук !!!!!! Тя тази кампания трае ог години! Надявам се, обърнали сте внименаие на датата на публикацията на тая Балева в "Култура"!!!!!!!!! Надявам се, също така, да ди спомняте оная срамна история за паметника на Сюлейман паша. Е, лицето Здравко Зафиров, дето го искаше тоя паметник, в мамента е зам. кмет, избран от листата на едно от СДС-тата . Някой нещо да каза? Нищо. Лицето Петко Йотов, дето му пригласяше, все още си е директор на НАЦИОНАЛНИЯ ВОЕННОИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ !!!! Даже го направиха подполковник, тогава беше само майор.

Тук става дума за целенасочена, дългогодишна кампания на Турция и ДПС, която си тече, и която лъсва от време на време, или нарочно, за проба, или поради некадърност на изпълнителите.

Тия неща ви ги разправях , когато бяха изборите за НС, но тогава ми се смяхте с глас, а един тукашен субект ми обясни, чи ДПС и турците били предизборен балон, плашило, което другита партии ползвали, за да плащат избирателите. Ама че скудоумие, прости ми, Господи!

Та за това ви казвам, оставете за малко Биг Брадър , четете книги и мислете с главите си, защото НИ ПРЕВЗЕМАТ !!!!! Трябва да се постараем да ги спрем. Иначе - лошо.

cheese, разбирам те напълно, но си мисля, че колкото повече се тръби за такива пропаганди, толкова повече тежест им се дава. Целта не пропагандата е да добие популярност. Такава пропаганда не може да има тежест. Колкото повече хора разберат за нея, толкова по-добре. И какво става в един момент - ние ставаме проводник на пропагандата.

Това си е изцяло мое мноние. Глупави изказвания, които претендират за нещо с тежест не се коментирати не се разпространяват. Хората могат да бъдат учудващо лековерни. Защо трябва да вършим работата на тъпаците?

Типичен пример за подобна пропаганда е една телевизийка и една партийка. Няма да споменавам имена, че темата ще си изгуби темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...