poznai Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Де са тия гробища? За втори път си къртя картера и то не от дупки ми от неравен път. Та вече няма да го кърпя, искам да му сменя капака, че вече е много зле. Някой да ме светне, по-специално за италиански автомобили къде има гробници? едит: трябваше ми картер за 155-ца - намерих си. Но все пак, може да дадете инфо за моргите в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Отиваи направо при Юри, автоморгата за италиянски коли, намира се по пътя за кв. Коматево, малко след прелеза в ляво Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 26, 2007 Author Share Posted April 26, 2007 Ами от там си го бях намерил картера точно, но се оказа не баш кат за мойто 155-ца, която била с двигателя на 156..., ако съм си бил намерил някъде на старо, щяло да е поне 200 лв и айде пак на заварчик.., 35 кинта ми зе гадта, че и стругар нова резба за пробката трябва ми прави.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 къде по моргите мога да намера бмв 5ца от 97ма до 03та ? трябва ми една част за айрбега Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 някой знае ли в някоя морга около Пловдов да имат Сеат Толедо? Обиколих няколко морги, и нямат частите, които ми трябват. Скоро пак ще обикалям, но ако някой знае нека каже, ще ми спести доста обикаляне Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Някои ако види фиеста 98-99г по моргите моля нека напише къде я е видял.Искам да сменям окачването,щото това спортното ми изкърти пломбите направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaniohhhhh Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 kade moga da namerq mazda 323f 92g 4e mi trqbva stop i svetlootrazitel 10x predvaritelno.A i kade po to4no sa tiq morgi shtoto az znam samo 2 ednata e na izhoda ot peshtersko shose i edna v komatevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Аз знам още една, която се намира на "Голямо конарско" като излизаш от Пловдив се пада в ляво. Мисля че пишеше че автоморгата е само за японски автомобили Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasy Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Аз пък търся Голф 3-ка на части, ако знаете или сте виждали къде има пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз пък търся Голф 3-ка на части, ако знаете или сте виждали къде има пишете. в мобиле.бг съм виждал доста обяви за голфове на части ако не си пробвал там, пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasy Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 в мобиле.бг съм виждал доста обяви за голфове на части ако не си пробвал там, пробвай. Аз търся конктретно за Пловдив, иначе ми е ясно че в мобиле има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 здраве да е. ако разбера някой познат да продава голф 3 на части ще ти кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Някой ако види Пежо 406 или 306 някъде да свирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.