djadomraz Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Е кво ся, аз трябва да си купя 400+hp кола, за да върви ли? Дайте да сравним ниските класове, а ако искате може и високите. Ако някога имам финансова възможност за наистина мощна кола ще вземе Ford Mustang GT или Shelby GT 500. За момента, което мога да си позволя са Golf GTI или някоя Vectra/Calibra 150hp. И 3те ще чупят BMW същия клас както и фордовете във високия калс между другото Явно не можете да поумеете, че има по-бързи коли от тея BMW-та Иначе са адски красиви - спор няма! Да бе ама темата е конкретно за любители на BMW, то и аз един път изтъкнах че доста по-приятни коли има от BMW-тата и че даже да имам кинти ще предпочета нещо друго японско (nissan 350z примерно е значително по-добре от подобно BMW roadster - Z4 примерно), но наистина сме offtopic в случая, темата е за друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Защо трябва сега да намесваме ренде в темата?Защо?Нисан 350z не е по-добър от Z4-ката.Просто това са различни философии за автомобили. Редакция: Не исках да съм груб Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Защо трябва сега да намесваме ренде в темата?Защо?Нисан 350z не е по-добър от Z4-ката.Просто това са различни философии за автомобили. Да бе сори. Няма повече. Дали е по-добър аз не съм компетентен. По скъп е за сметка на това. Както и да е. Спирам да пиша тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Защо трябва сега да намесваме ренде в темата?Защо?Нисан 350z не е по-добър от Z4-ката.Просто това са различни философии за автомобили. Редакция: Не исках да съм груб Имам една статийка от Ауто Билд "Нисан ли прави по-доброто БМВ" мисля че беше,или нещо подобно.Нямам скенер да я сканирам.Там двете коли са сравнени доста обстойно и са показани плюсове и минуси.И в крайна сметка-по-добро няма-всичко е до вкус и предпочитания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Е кво ся, аз трябва да си купя 400+hp кола, за да върви ли? Дайте да сравним ниските класове, а ако искате може и високите. Ако някога имам финансова възможност за наистина мощна кола ще вземе Ford Mustang GT или Shelby GT 500. За момента, което мога да си позволя са Golf GTI или някоя Vectra/Calibra 150hp. И 3те ще чупят BMW същия клас както и фордовете във високия калс между другото Явно не можете да поумеете, че има по-бързи коли от тея BMW-та Иначе са адски красиви - спор няма! Ами ти си карай бързото ГТИ, аз си карам бавната 3та серия и си ми е кеф. Имам една статийка от Ауто Билд "Нисан ли прави по-доброто БМВ" мисля че беше,или нещо подобно.Нямам скенер да я сканирам.Там двете коли са сравнени доста обстойно и са показани плюсове и минуси.И в крайна сметка-по-добро няма-всичко е до вкус и предпочитания. Адски си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Ами ти си карай бързото ГТИ, аз си карам бавната 3та серия и си ми е кеф. Адски си прав. Често пъти се чува тоя лаф.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Често пъти се чува тоя лаф.... В смисъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Аз, като по-прост, искам BMW-то което е сейфти кар в Moto GP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 http://images.forum-auto.com/mesimages/236...50AlpinaB12.jpg My sweet baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Refuse Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Да започна със едно 320 след това Х6(бяло) след това едно 730(черно) и може би една единичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 b12-ката е наистина one of a kind няма такова животно друго.Ъпдейт към моя лист е новата 8-ца която ще пуснат през 2010 http://www.rs-auto.bg/reviews/article/6441/bmw-8-series/ и това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.ph...&highlight= Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.i.P Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Лелеееее, новата 8мица честно казано се двоумя дали ми харесва или не... По-скоро бих я приел като автомобил клас "лимузина", отколкото "спортна кола" (каквато е старата 8мица) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Аз не съм много сигурен дали тая 8ца ме кефи,ама на v.i.p ми се иска да му кажа,че онова bmw alpina дето е дал е жестоко.То вече със сигурност и на мен ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
rad_0 Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 От Дядо Коледа чакам 7 Series а от Дядо Мраз X6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Искам да карам това: 530xd Задължително комби, че се очертава доста багаж при пътуванията ни. А за 20-на хиляди евро има страхотни красавици => КАТО ТАЗИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 И аз като автора искам E28 M535i, примерно със S38 от E34 M5 задължително с BBS RS като на снимката. E30 M3 E23 745i Може и нещо ретро - примерно 3.0 CSL с 3 карбуратора Въпреки, че не съм фен на touring бих избрал E34 M5 - тогава M-ките са се правели ръчно, което предполага много по-високо качество от масовите модели The E34 M5 was produced at BMW M Gmbh in Garching, Germany, and, like the previous M5, was entirely hand-built. Assembly was done either by a single M employee, or a team of M employees, and generally took about two weeks. It is rumoured that the test drivers of the E34 M5 could determine who or what team made each specific M5, due to characteristic quirks of the hand built nature of the E34 M5. The engines were also built by hand by BMW M technicians. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 аз не бих отказал на една м5-чка ПП Стенли на твое място не бих се хвърлял на големите и неудобни Вектра/Калибра по добре си вземи астричка повече ще върви дори от голфо и ще си първи на светофара Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Наистина ми се къса сърцето > BMW E28 M535I 218hp, 1986г. Не му правя реклама на човека, но тая кола ми е болка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 BMW E46 CLS...и M3 също върши работа -в така бленуваното UK са по 10 000 паунда...тука са по 35 и нагоре хиляди :X .Другия фаворит е M6 и с нетърпение чакам да видя какво са измислили за наследник на култовата шестица-дано не ни разочароват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 Наистина ми се къса сърцето > BMW E28 M535I 218hp, 1986г. Не му правя реклама на човека, но тая кола ми е болка... И аз колко го гледах това... Изглежда изключително запазено за Е28. Трябва му само мотор от Е34 М5 и някаква яка боя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantasm Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 МЕЧТАТЕЛИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisbrown Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 аз искам едно x6 m и нищо друго не ми трябва тва според мен е и най доброто бмв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Х6 по принцип е някаква маркетингова издънка и няма много общо с BMW като идеология, традиции и тн, но разбираемо да те кефи предвид модата и ника ти МЕЧТАТЕЛИ Поне това е безплатно за разлика от Е30 М3 но с много желание някой ден... Да добавя към wishlist-a един модел, с който ако потръгнат нещата може да се сдобия скоро: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Като сте почнали с дъртите БМВ-та, я и аз да си пожелая едно, дето писах преди време за него в друга тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.