zizirixo Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Кой ще ходи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Аз ПРОГРАМАТА 28 април 2007 Събота (09,00) Събиране на групите (10,00) Потегляне към гр.Хисаря Часовете варират в зависимост от отдалечеността и времето за придвижване на различните групи. Часовете в скоби са за групата от София 12,30 Сливане на пристигащите групи 13,00 Настаняване по хотелите гр.Хисаря 14,00 - 17,00 Свободни тренировки на писта Дракон с.Калояново 17,00 Конкурси за външен вид - паркинг пред ресторантски комплекс "Извора" гр.Хисаря 29 април 2007 Неделя Писта Дракон 10,00 Конкурс за автомобилно озвучаване ЕММА. Записване за "Италианско преследване" и драг Свободни тренировки 11,00 - 12,00 Свободна програма - дрифт, понички и други лакомства 12,00 - 14,00 Италианско преследване 14,00 - 16,00 Драг турнир 16,00 Свободна програма - дрифт, понички и други лакомства 20,00 Начало на официалната част и награждаването 30 април 2007 Понеделник За желаещите писта Дракон отново е на разположение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 http://store1.data.bg/incinerator/BMW_subor_2007/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 тези снимки предполагам са от днес ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 тези снимки предполагам са от днес ? Да, утре е втората част от събора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Тук кое си снимал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 http://store1.data.bg/incinerator/BMW_subor_2007/ - нови снимки RIP не съм снимал аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Аз бях днес на събора обаче бяхме с мотори Иначе ми хареса като цяло особенно Италянското състезание имаше доста интересни рпедстажители а след тва за дрифта които правеха някой участници нямам думи личеше си че има доста класни баварки (макар и не толкова добри на външен вид ).Имаше и малко излагация от странна на разни неопитни "шофьорчета" ама човек все пак не се ражда научен.С няколко думи голяма веселба много миризма на гуми и много изпита бира и голямо шоу 6+ Само едно не ми хареса - безрасъдното държане на голяма част от публиката.То верно е яко да изпиташ тръпката и колкото по отблизо гледаш е толкова по шоу но да ми седят пред бетонената стена на 10 метра от пистата не е много умно.Като изключим тва доста сносен събор стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myxa-TePoPuCT Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 На италянското , накрая кой спечели ? бялата пораждясала е30-ка ? иначе напълни ми са душата , толкова бмв-та на едно място никога не съм виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Само едно не ми хареса - безрасъдното държане на голяма част от публиката.То верно е яко да изпиташ тръпката и колкото по отблизо гледаш е толкова по шоу но да ми седят пред бетонената стена на 10 метра от пистата не е много умно. ем да земат да направят едни трибуни, то като нищо не виждаш много ясно, че ще търсиш по-добро място Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.