gadniqt Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 По принцип може ли ако си изгубя дистанционното на алармата,някаде да ми направят ново(горе доло за какви пари).И къде в Пловдив могат да ми направят или по добре да си слова нова аларма ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Направо си сложи нова аларма Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 По принцип може ли ако си изгубя дистанционното на алармата,някаде да ми направят ново(горе доло за какви пари).И къде в Пловдив могат да ми направят или по добре да си слова нова аларма ? на мен ми направиха ново - във всяка фирма за аларми ще ти го направят!! аз отидох с резервното, пичовете го сложиха на някакъв стенд и ми казаха кои от наличните модели могат да се "обучат" към моята аларма - избрах си и после за 5 мин това дистанционно вече реботеше безпроблемно!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted April 24, 2007 Author Share Posted April 24, 2007 Ами нямам резервно ,просто така си купих колата. Горе-доло колко ще ми излезне купуването и поставянето на обикновенна аларма(и дами се върже със централното)? И ако ми препоръчате къде ще ми легне най-тънко.Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 на мен ми направиха ново - във всяка фирма за аларми ще ти го направят!!аз отидох с резервното, пичовете го сложиха на някакъв стенд и ми казаха кои от наличните модели могат да се "обучат" към моята аларма - избрах си и после за 5 мин това дистанционно вече реботеше безпроблемно!! А колко пари ти взеха за ново дистанционно, че и аз трябва да вада едно, а не знаех къде да изкарам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Понеже баща ми се занимава точно с аларми имам малко background... Повечето модели авто-аларми имат режим 'обучение', тоест режим, в който да настроят ново дистанционно към въпросната централа. За да се разбере обаче, дали твоята аларма е такава - трябва да се погледне от специалист. Цената на самото обучение е грубо 10-30 лева (по много бегли спомени, работих при баща ми преди 2.5 години), докъто алармите излизат 2-3 пъти по-скъпи. П.П. Не препоръчвам българските валк*ри и т.н. електронни извращения... Ако те интересува - мога да ти оставя координати на сервиза на баща ми, но ми пиши лично - това не е място за реклама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Дали може да се обучи ново дистанционно или да се направи копие на старото зависи най-вече от алармата. А иначе не виждам как обучение на допълнително дистанционно може да струва 10-30 лева (без цената на дистанционното) след като знанията, нужни за самия процес са познания по четене - ниво втори клас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 А колко пари ти взеха за ново дистанционно, че и аз трябва да вада едно, а не знаех къде да изкарам? взеха ми 25 лв като в тази цена е включено и обучението към алармата!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 А дали може да направят копие на дистанционно, като имат само оригиналното. Става въпрос за гаражна врата, която се отваря дистанционно и на мен ми трябва още едно копие. Предполагам, че като имат старото дистанционно няма да им е проблем да направят дубликат, ама знае ли човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.