Jump to content
BulForum.com

Half life2 episode2

yoda7008

Recommended Posts

дано да е по скоро :lol:

а иначе аз чух че щяла да излезне по рано но имало пробив в сървъра и за това я забавили ама не съм сигорен

• 2 months later...

Айде видя му се края :punk :)

Дата за Half-Life 2: Episode Two

Valve зарадваха феновете си с новината, че вече се знае кога точно ще излезе Half-Life 2: Episode Two. А именно - точно на 9 октомври, заедно с TeamFortress 2 и Portal. Във второто разширение доктор Гордън Фриймън ще бъде екипиран с няколко нови оръжия и ще трябва да се възползва от множеството допълнителни превозни средства, за да премине успешно през околностите на Сити-17. Освен това според Valve в Episode Two ще умре един от главните герои.

само съжелявам че ще излезе след близо 4 месеца :wacko: :(

ето и още инфо http://209.85.135.104/search?q=cache:a4ZR3...&lr=lang_bg

ето и още

http://www.gamerzhut.com/previews/show.php...action=previews

• 7 months later...

искам да попитам дали има proper release на episode two т.е. както си трябва - с инсталация и т.нат., тъй като по тракерите откривам само някакви rip-ове ....

искам да попитам дали има proper release на episode two т.е. както си трябва - с инсталация и т.нат., тъй като по тракерите откривам само някакви rip-ове ....

The Orange Box сигурно е така (но не мога да гарантирам). Само дето включва:

Team Fortress 2

Portal

Half-Life 2

Half-Life 2: Episode 1

Half-Life 2: Episode 2

The Orange Box сигурно е така (но не мога да гарантирам). Само дето включва:

Team Fortress 2

Portal

Half-Life 2

Half-Life 2: Episode 1

Half-Life 2: Episode 2

... ама на мен ми трябва само episode 2 :)

просто нямам толкова свободно място, за да тегля целия пакет

... ама на мен ми трябва само episode 2 :)

просто нямам толкова свободно място, за да тегля целия пакет

Аз имам един рип от 6.7 GB на orange box, от jape в арената, при мен тръгна чудесно и според мен е доста proper. изиграх еп.2 без нито един бъг в играта. Е, само в началото се прави един декомпрес на един файл за да се чуват приказките на героите, както е описано в реадмето.

Предполагам ако не се разархивират големите файлове с имена на другите игри, еп2 ще върви, защото големите са в една обща директория, но ако се затрият тия за другите игри, може и да тръгне.

Намери 10-тина ГБ свободно поне.

И аз търсех преди 2 месеца, и не намерих читав релийз с инсталация и т.н., но този е перфектен за мен.

аз ще взема да си го дръпна целия пакет, да го хакна на едно двуслойно двд и после от него да разархивирам на харда .... а бе, т'ва team fortress мулти ми се вижда. възможно ли е да се играе в мрежа или е необходим оригинален cdkey?

Според мен Оранжевия кашон си заслужава да бъде закупен поради следните причини:

1. Пакетът е определен като най-изгодната зделка в историята на видеоигрите.

2. VALVe са се надминали за пореден път и трудът им заслужава да бъде признат (те са ми любимото гейм-студио)

3.(Важи за всяка игра,обвързана със стийм) Получавате ъпдейтите безпроблемно и използвате всички сървъри безплатно.

Пакетът струва колкото една качествена игра.Струва си.Аз го купих ;)

Аз си купих само Епизод 2 и съжелявах щото два дни и половина не можех да си я сваля. Това ми беше последната легална игра.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...