yoda7008 Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Е някой знае ли кога ще излезне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Маи нещо за лятото се говореше но не съм сигурен.Знам само че има още чакане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Poslednoto trimese4ie na tazi godina 6te izleze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Poslednoto trimese4ie na tazi godina 6te izleze. Да и аз така чух. Half2 ep2 Rlz Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 дано да е по скоро а иначе аз чух че щяла да излезне по рано но имало пробив в сървъра и за това я забавили ама не съм сигорен Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoda7008 Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 Айде видя му се края Дата за Half-Life 2: Episode Two Valve зарадваха феновете си с новината, че вече се знае кога точно ще излезе Half-Life 2: Episode Two. А именно - точно на 9 октомври, заедно с TeamFortress 2 и Portal. Във второто разширение доктор Гордън Фриймън ще бъде екипиран с няколко нови оръжия и ще трябва да се възползва от множеството допълнителни превозни средства, за да премине успешно през околностите на Сити-17. Освен това според Valve в Episode Two ще умре един от главните герои. само съжелявам че ще излезе след близо 4 месеца ето и още инфо http://209.85.135.104/search?q=cache:a4ZR3...&lr=lang_bg ето и още http://www.gamerzhut.com/previews/show.php...action=previews Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 искам да попитам дали има proper release на episode two т.е. както си трябва - с инсталация и т.нат., тъй като по тракерите откривам само някакви rip-ове .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 искам да попитам дали има proper release на episode two т.е. както си трябва - с инсталация и т.нат., тъй като по тракерите откривам само някакви rip-ове .... The Orange Box сигурно е така (но не мога да гарантирам). Само дето включва: Team Fortress 2 Portal Half-Life 2 Half-Life 2: Episode 1 Half-Life 2: Episode 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Да, Orange Box е HL2, + Ep1, +Ep2, +Portal, +TFortress 2 Има много хубав release на isohunt, моя е оттам, работи чудесно. [Edit] Аз съм с DETONATiON release-а. [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 The Orange Box сигурно е така (но не мога да гарантирам). Само дето включва:Team Fortress 2 Portal Half-Life 2 Half-Life 2: Episode 1 Half-Life 2: Episode 2 ... ама на мен ми трябва само episode 2 просто нямам толкова свободно място, за да тегля целия пакет Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 ... ама на мен ми трябва само episode 2 просто нямам толкова свободно място, за да тегля целия пакет Аз имам един рип от 6.7 GB на orange box, от jape в арената, при мен тръгна чудесно и според мен е доста proper. изиграх еп.2 без нито един бъг в играта. Е, само в началото се прави един декомпрес на един файл за да се чуват приказките на героите, както е описано в реадмето. Предполагам ако не се разархивират големите файлове с имена на другите игри, еп2 ще върви, защото големите са в една обща директория, но ако се затрият тия за другите игри, може и да тръгне. Намери 10-тина ГБ свободно поне. И аз търсех преди 2 месеца, и не намерих читав релийз с инсталация и т.н., но този е перфектен за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 аз ще взема да си го дръпна целия пакет, да го хакна на едно двуслойно двд и после от него да разархивирам на харда .... а бе, т'ва team fortress мулти ми се вижда. възможно ли е да се играе в мрежа или е необходим оригинален cdkey? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Според мен Оранжевия кашон си заслужава да бъде закупен поради следните причини: 1. Пакетът е определен като най-изгодната зделка в историята на видеоигрите. 2. VALVe са се надминали за пореден път и трудът им заслужава да бъде признат (те са ми любимото гейм-студио) 3.(Важи за всяка игра,обвързана със стийм) Получавате ъпдейтите безпроблемно и използвате всички сървъри безплатно. Пакетът струва колкото една качествена игра.Струва си.Аз го купих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Аз си купих само Епизод 2 и съжелявах щото два дни и половина не можех да си я сваля. Това ми беше последната легална игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.