chistacha Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Има ли хора каращи тези модели на Фиат? Споделете мнения Доста интерес имам особено към Bravo и се чудя колко му е разхода? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ще се направя на оворен и ще ти споделя моето мнение за колата на мой познат която съм карал."Браво" със 1,8 матор гори между 7 и 10 градско зависи от шофера и други работи на пътя,извън градско като всеки хубав автомобил гори около 6.И ако се появяват проблеми с колата то ще са сходни с тези на Голф 3.Тези Фиатчета са хубави и сполучливи заслужават си парите макар че като всеки друг бях предубеден че човек като си вземе Фиат мн.ще го ядд.Забелязах че са много пъргави бързо набират и много пъргаво се управляват (то това си е обикновенна хидравлика),можеш лесно да си наместиш колата на тясно място в паркинг.Като цяло колата става за нашият стандарт и пътища. И ако някой започне да се хвали че бензиновата му каручка гори под 10 градско много не му вярвай това е рядкост в нашият град или каручката е много слаба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 23, 2007 Author Share Posted April 23, 2007 Е аз си мисля че двигател 1.4 12V ще даде малко по-ниска консумация от рода на 6 до 8 на 100 Но това го оставям на другите специалисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Колите не са като едно време, вече лапат здраво(бензиновите). За тоя мотор 1.4, въпреки че е слаб, недей да очакваш под 8 в града. И то ако е читав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 ne iskam da obijdam nqkoi hora no teq brava adski gadno vozqt i vutre sa mi edni tesni i gadni ...pone v nqkolko taxita sum se vozil i ne sum im fen..no vseki si ima vkus...ina4e vun6no izglejdat dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Е аз си мисля че двигател 1.4 12V ще даде малко по-ниска консумация от рода на 6 до 8 на 100 Но това го оставям на другите специалисти 6 няма да ти даде и със зор ще стигаш до 8. Малко над 8 ДА. Карам 1,2 Пунто. И преди да помислиш, че съм драг състезател - НЕ СЪМ. ЗА Браво - само съм се возил в 2.0 20V HGT - смърт с гъби. Мноого върви но и бая си гълта - над 11 при нормално каране . Иначе отиваш към 13 - 14. А пича го кара само със 98 . Вози като каруца - което е нормално за ТАЗИ кола щото е с доста твърдо окачване. Чувал съм че предниците на фиатите са малко "меки", но ще видим дали това не е поредния мит . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Е аз си мисля че двигател 1.4 12V ще даде малко по-ниска консумация от рода на 6 до 8 на 100 Но това го оставям на другите специалисти трабва да си много ненормален да си вземеш фиат с този двигател,оставям на фиатаджиите да ти обяснят защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 голям фен станах на тея коли от 1 година, ако имах кинтите бих си взел brava, според мен на външен вид и вътре са добре направени. в последно време гледам че доста често се срещат по улиците в пловдив. може би защото са на достъпна цена пък и са 8-10 годишни тея дето се вкарват. заслужават си според мен нищо че не съм фен на италиянските коли и фиат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 трабва да си много ненормален да си вземеш фиат с този двигател,оставям на фиатаджиите да ти обяснят защо Аз щях да зимам точно такъв, но се отказах заради две години по-ново Пунто. Какво му има на двигателя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Чистача да ти кажа мойто виждане за кола със слаб мотор. Мотора се мъчи ако е малък,трудно му е да носи на гърба си голям товар и следователно ще ти гълта малко повече от другите каручки.А колкото до Пунто това е най - смешният автомобил, гори много жабарското изделие гадно а няма багажник и въобще можеш да качиш на тази кола само 5 човека желателно без багаж и да не са яли от около седмица за да могат да се съберат и да им е комфортно.Жив пример за коли със слаб мотор тях пък колко ги намразих ,1,1 мотор на пунто под 7/100 пада само на паркинг( само ако е безплатен паркинга иначе пак скъпо ти идва).Ако искаш промени си критериите за търсене на каручки,според мен най - добре е азиатски автомобил.Азиатските не горят много наистина и за тойота, хонда или нисан примера например с 1,3 или 1,4 двигател не се сещам мисля че беше нестандартно-1.3 двигател 97 конски сили гледах и невярвах на ушите си .Откаде ги изцедиха тези коне от този двигател на мотопед и колата си вървеше перфектно с този мотор а все пак не е първа младост.Ето такъв автомобил би ти давал икономия и би се насладил на шофирането. Е айди късмет и умната,(ако не умната русата тогава). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Чистача да ти кажа мойто виждане за кола със слаб мотор.Мотора се мъчи ако е малък,трудно му е да носи на гърба си голям товар и следователно ще ти гълта малко повече от другите каручки.А колкото до Пунто това е най - смешният автомобил, гори много жабарското изделие гадно а няма багажник и въобще можеш да качиш на тази кола само 5 човека желателно без багаж и да не са яли от около седмица за да могат да се съберат и да им е комфортно.Жив пример за коли със слаб мотор тях пък колко ги намразих ,1,1 мотор на пунто под 7/100 пада само на паркинг( само ако е безплатен паркинга иначе пак скъпо ти идва).Ако искаш промени си критериите за търсене на каручки,според мен най - добре е азиатски автомобил.Азиатските не горят много наистина и за тойота, хонда или нисан примера например с 1,3 или 1,4 двигател не се сещам мисля че беше нестандартно-1.3 двигател 97 конски сили гледах и невярвах на ушите си .Откаде ги изцедиха тези коне от този двигател на мотопед и колата си вървеше перфектно с този мотор а все пак не е първа младост.Ето такъв автомобил би ти давал икономия и би се насладил на шофирането. Е айди късмет и умната,(ако не умната русата тогава). Aми тия 97 коня от 1,3 да не са чудо на чудеста. И мойто 1,2 го слагат 90 коня. . И е точно жабарското изделие ПУНТО . Иначе след толкова мрънкания за дрпка - пратих един хондаджия по дяволите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Аз щях да зимам точно такъв, но се отказах заради две години по-ново Пунто. Какво му има на двигателя. просто италианците са го проектирали този двигател със задника си. така както съм се ровил из интернет,в 70% от случаите след 60 хил километра двигателя а/прегрява б/блокира в/къса ангренаж преди десет дена отивам при един приятел на работата му и гледам на една масичка разпределителен вал. -къв е тоя разпределителен вал бря? "ей от онова браво" -1.4? 'ъхъ' -ааа,да не е блокирал щото му са се запушили маслените магистрали? "да бе,как позна " до колкото знам 97-ма година италианците спират да го слагат този двигател на каквото и да било Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 в подкрепа на 1 ог горе посочените мнения за разхода, мойта булка има Пунто 1,2 75 мулета, това чудо под 8/100 градско не пада, за извън градско си е мъка с него, изключително тромаво е, като" + " - сове има клима, но просто не ми се мисли, ако трябва да ида до морето с него с включен климатик ...........а и с хора / за багаж да не говорим /.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilzata Posted April 27, 2007 Share Posted April 27, 2007 Аз имах Brava ,кво да ви кажа......италианска 4икия. Сега едно приател4е си купи Bravo 1.4 12v gori mu 9//10 ,Простооо няма кво да ви говоря..4астите са стра6но скапи,ока4ването е кенеф,кофти се кара. Простооо един савет от менннн . ЗЕМИ СИ ФИАТ ДА Те Е ЯД!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Аз имах Brava ,кво да ви кажа......италианска 4икия. Сега едно приател4е си купи Bravo 1.4 12v gori mu 9//10 ,Простооо няма кво да ви говоря..4астите са стра6но скапи,ока4ването е кенеф,кофти се кара. Простооо един савет от менннн . ЗЕМИ СИ ФИАТ ДА Те Е ЯД!!! Карал ли си/возел ли си се в 1,8 или 2.0 Браво, или в Пунто 1,4 GT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Карал ли си/возел ли си се в 1,8 или 2.0 Браво, или в Пунто 1,4 GT. Каква е разликата освен в мощноста ? Окачването пак е дърво,частите пак са скъпи,щяло и нещяло дефектира в италианските коли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Каква е разликата освен в мощноста ? Окачването пак е дърво,частите пак са скъпи,щяло и нещяло дефектира в италианските коли. Oкачването е спортно все пак. Няма да си като желе на пътя. За дефектите ще видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Oкачването е спортно все пак. Няма да си като желе на пътя. За дефектите ще видим Представям си какво ще е окачването при положение че нормалното е дърво,спортното ще бута пломби п.п И моята ми бута пломбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Представям си какво ще е окачването при положение че нормалното е дърво,спортното ще бута пломби п.п И моята ми бута пломбите Hубава возия имат само Мерц, БМВ и АУДИ. Доволен съм и на това което карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Това за возията не е вярно,много други марки коли имат хубава возия,Renault i Peugeout също имат хубава возия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Това за возията не е вярно,много други марки коли имат хубава возия,Renault i Peugeout също имат хубава возия. добра не значи отлична Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Hубава возия имат само Мерц, БМВ и АУДИ. Доволен съм и на това което карам А моля моля тука ще ме извиняваш.Наскоро се запознах с човек който има 3 Ес класи а из града кара Пежо 607 защо ли?Най-добра возия за мен имат Френските коли а от тях на първо място поставям Ситроен. Иначе Фиатите имат адски смотано окачване.Водят го спортно и за това било твърдо но аз не съм особенно съгласен.Просто италчетата не са могли да се справят много добре.Бравата не прави изключение иначе дърпа яко.Возил съм се само в 1.6 и специално вървежа ми хареса адски много возията никак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 А моля моля тука ще ме извиняваш.Наскоро се запознах с човек който има 3 Ес класи а из града кара Пежо 607 защо ли?Най-добра возия за мен имат Френските коли а от тях на първо място поставям Ситроен. Иначе Фиатите имат адски смотано окачване.Водят го спортно и за това било твърдо но аз не съм особенно съгласен.Просто италчетата не са могли да се справят много добре.Бравата не прави изключение иначе дърпа яко.Возил съм се само в 1.6 и специално вървежа ми хареса адски много возията никак. Aко някой ми посочи кола в малкия клас която да вози като кола от съшата марка в големия клас...........добре. Ако мога бих си сменил окачването с КОНИ, ама не мога :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Aко някой ми посочи кола в малкия клас която да вози като кола от съшата марка в големия клас...........добре. Ако мога бих си сменил окачването с КОНИ, ама не мога :) Първо добра... после стана отлична... ами всяка марка си има лимузини,мислиш ли че едно пежо 607 вози по-лошо от 7-ма серия на БМВ ? btw За какво ти е KONI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Първо добра... после стана отлична... ами всяка марка си има лимузини,мислиш ли че едно пежо 607 вози по-лошо от 7-ма серия на БМВ ? btw За какво ти е KONI ? Не съм се возил нито в 7-ца, нито в 607 така, че не знам как возят. Ми за стабилност :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.