MAVERICK09 Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Abe ne mi raboti ne6to Tv-out za video kartata. Kato q wklucha kym televizora i mi dawa "Not Connected" i na telewizora mi dawa samo brajdene. Izpolzah video-scart prehdnik,za da go probwam na drug televizor,ama pak ne stana. Predi si rabotshe super s toq prehodnik,a sega ne shte da zacepi nikak. Nqkakwi predlojeniq da imate ot kakwo moje da prawi taka twa jiwotno. Dali ne e prekysnat kabela za Tv-out-a ot video kartata-malko weroqtno,zashtoto sym go polzwal 2 pyti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted January 4, 2004 Share Posted January 4, 2004 Да не си объркал местата на аудио и видео входовете към кабела на скарта? По принцип жълтото трябва да е видеото. Ако са 2 жълти кабела виж дали не си объркал този за видео входа с този за изхода. Иначе бръждене може да чуеш точно ако сложиш видео сигнала на мястото на аудиото. Тогава чуваш вертикалнара честота на 50Хз (брум, бръждене) и хоризонталната на 15кхз (свистене) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAVERICK09 Posted January 4, 2004 Author Share Posted January 4, 2004 Ne. Kabelite sa si OK. Pyk i go probwah na tlevizor directno sys video vhod i pak dade tiq "Snejinki" po ekrana. Kato izwadih kabela ot televizora i mi se sbozqsa monitora. Trqbwashe da restartiram komp-a 4e da se oprawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted January 5, 2004 Share Posted January 5, 2004 Soji pak driverite ot CD s koeto si polu4il kartata. Da ne si q overclocknal ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAVERICK09 Posted January 5, 2004 Author Share Posted January 5, 2004 Ne sym e overclock-wal a drivers za Videoto we4e slojih 3 pyti,koto poslednite gi drypnah ot site-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defender Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 znam 4e ne e mqstotot tuka ama moje6 li da mi kaje6 kak se darji v igrite tazi karta 9200se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 6, 2004 Share Posted January 6, 2004 defender, SE ne e za gameri, opredeleno maverick, kakvo shte reche "direktno s video vhod", ti kak inache misleshe da q svyrjesh kym monitora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAVERICK09 Posted January 7, 2004 Author Share Posted January 7, 2004 Defender Posted on Jan 6 2004, 16:32 PM znam 4e ne e mqstotot tuka ama moje6 li da mi kaje6 kak se darji v igrite tazi karta 9200se? Twa opredeleno e mnogo skapana karta. Wadi mnogo malko tochki na3DMark03 i za sia se dyrji dobre ama sled 4-5 meseca 6te trqbwa da e ostawq za staro jelqzo:)) weasel Posted on Jan 6 2004, 17:21 PM defender, SE ne e za gameri, opredeleno maverick, kakvo shte reche "direktno s video vhod", ti kak inache misleshe da q svyrjesh kym monitora? I imah predwid directno s Tv izhoda 4rez 4in4,bez da slagam prehodnik 4in4-Scart(6tot moje da mi e precakan prehodnika-ama ne e) Ta sega si tyrsia dryg kabel za Tv-out da wida dali ne e ot kabela. Ako li ne go prashtam na garancionen serviz ama 4ak w Sofiq:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.