Jump to content
BulForum.com

Patriot li si?

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

idi da jiveesh v Somalia kato ne si haresvash stranata.pove4e ot 50% ot horata na zemqta jiveiat po mizerno ot tebe baglarino taka 4e vmesto da se otri4ash ot rodnoto zamisli se dali ne si stastlivec?

osven tva sam siguren 4e daje i germanec da beshe pak steshe da si sastia nepukist s posredstven na4in na jivot.

az sam gord 4e sam bylgarin.gord sam s vsi4ko balgarsko i sam ubeden 4e dokato ima hora kato men ste nestata ste varvqt vse po-nadobre

na4i 1.ne mi kazvai az kade da hoda da jiveq 2.ne mi dreme kak jiveqt 50% ot horata po zemqtq interesuva me samo za men i nai bliskite mi hora3.ti puk kuf si 4e 6e kazva6 az kuf jivot jiveq gledai si tfoita 4erga i ne si pravi ustata da govori6 kuf moq jivot 6tot si NIKOI da izkazva6 podobni tvurdeniq :pirate :pirate :pirate

Ei,AGENT_ORANGE, ama az nali ti kazah kakvo da napravi6?!? Da sym pisal "4. prodyljavai da bylva6 fy6kii" ?!? Mai poslednoto e #3! Are ne me karai da obqsnqvam 6to sym gi podredil taka, 4e omryznahme na horata!

I vse pak, za6toto vseki gleda sebe si i blizkite si do tuka sme q dokarali!!! /are nqkoi da mi kaje kakvo si pravqt mrysnite pari "gadnite" upravlqva6ti - na mene li gi davat, za da sym patriot?!?/

HAHAHAHAAAA

She pukna da se smeq s tebe!Samo da ne be tragichno!!!

Ti si to4no sy6tiq kato tiq koito mrazi6!!!! V koqto i dyrjava da ide6 se sy6tiq 6e si ostane6- i da te obezparazitqt, pak vy6ki 6e zavydi6!!!

hahahahhaaa

Ti kat gi pi6e6 tiq ne6ta ne te li hva6ta sram za blizkite ti, koito uj sa vajni za teb?!? Te, ako maika ti gi por4ete kak 6e reagira?!? Q pro4eti pak kvo si pisal po-gore i se izvini na vsi4ki v toq forum za prostotite si!

Moje i da go priemem za vremenno umopomra4enie i ot4aqnie, koeto te e zavladqlo, bez da si se zamislil ot kyde, kak i za6to. I nai-vajnoto, kakvo da napravq, za da ne se povtarq?!?!? :confused

are, s mir!

Edit:

Govorim za semeistvoto. Govorim za dyrjavata. Ama kakvo e semeistvo i kakvo e dyrjavata? Kyde e dyrjavata v semeistvoto i semeistvoto v dyrjavata?

Are, kaji mi de?

Dyrjavata ne e samocel!!!

zapove4e info tuk:

Konstituciq na RBylgariq

Чл. 1. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

Ti i vsi4ki nedovolni da ne ste jertva na kospiraciq, koeto ima za cel da izpie kryv4icata, na Vas i blizkite Vi?!? :cry A mi Vie glasuvah te li??? Bqh te li po barikadite predi nqkolko godini?!? I pak se 4ustvate precakani?!? Mi 4esno, ne mi e qsno za6to! :confused Da ne bi da 4akate nqkoi da doide i s magi4eskata prychka... I ako ne ste razbrali, kakvo e iskalda kaje Aleko Konstantinov, 4rez bai Ganio, to mai 6e se okaja prav za vy6kite :( Jal mi e za Vas!

Ako ima nujda da napravim topik "Bai Ganio - Moqt geroi!" Ta dano iz Plovdiv da stane qsno, tva deto gorkiq 4ove4ec se e opital da kaje predi tolkova mnogo godini. I Dyrjava ne se promenq s oryjie! Are si pomislete do kyde e sa stignali poslednite nqkolko takiva opita...i kakvi hora sa bili voda4ite...Ama t'va e pyrvi4no i za tova se se6tame, a ne vinagi lesniq nachin e veniq!!!

K'va e nesyvmestimostta mejdu ponqtiqta emigraciq i patriotizym?!?!?!?

Priqtel4etata ot IRA da ne bi da sa se finansirali kato Robin Hood?!?!? Parite sa idvali osnovno ot emigranti po sveta i to ne samo ot uspelite.

A evreite kato imat sobstvena dyrjava ot 1948g, prez koeto vreme uspqvat i ocelqvat v 7 seriozni konfliktka za kratkost VOINI, na nqkolko fronta, da ne bi da sa bili "sami"?

Tova koeto naistina me drazni, e che ne se gleda globalno na ne6tata.

Sega VE4E sme Svobodna dyrjava. Patriotizym ve4e ne se svyrzva s borba za Nacionalno Osvobojdenie! Trqbvat li Vi tirani za da ste patrioti ?!? :confused Ne mi go pobira glavata, 4esno!

Tolkova li e trudno vseki da napravi nqkolkoto prosti ne6ta, koito opisah po gore?

Ti i vsi4ki nedovolni da ne ste jertva na kospiraciq, koeto ima za cel da izpie kryv4icata, na Vas i blizkite Vi?!?  :cry A mi Vie glasuvah te li??? Bqh te li po barikadite predi nqkolko godini?!? I pak se 4ustvate precakani?!? Mi 4esno, ne mi e qsno za6to!  :confused Da ne bi da 4akate nqkoi da doide i s magi4eskata prychka... I ako ne ste razbrali, kakvo e iskalda kaje Aleko Konstantinov, 4rez bai Ganio, to mai 6e se okaja prav za vy6kite :( Jal mi e za Vas!

Тук си много прав :punk

brao prodaljavaite v su6tia duh puk tuko vij nqkoi den ste opraili i darjavata :lol: sa6to taka nema na koi da se izvinqvam i to nai ve4e na hora kato teb ne me e sram ot blizki te mi nito ot priatelite mi 4e mislq taka a po vaprosa s vu6kite az moje i da sam gi zavudil ama ti si s tqh si se rodil i po za fa6kiite vii ne ste sprqli s tqh i mn qsno 4e 6e gledam samo blizkite si nema da gladam za takiva kat tebe a puk tfa za vremennoto umopomra4avane priemai go kakto 6te6 prez onaq rabota mi e to4no puk ti deto si nikoi za mene kak 6e go prieme6.

QUOTE (Igniter @ Jan 6 2004, 03:09 AM)

Da ne bi da 4akate nqkoi da doide i s magi4eskata prychka

a we ti o6te li ne si razbral 4e koito i da doide na vlast 6e se sadere da krade i tfa se otnasq za vseki edin v taq darjeva vklui4itelno i za teb 6tot kakto mi govori6 tuka 4e ste patrioti sa6tite patrioti kato tebe 6e kradat kat tolkova ti haresva sedi tuka i tfa e we pove4e nema ko da ti kaja tfa mi e mnenieto za si4ki kato tebe u6kim patrioti :zzz :ph34r:

Abe hora vie dobre li ste be....

Kak moje vyo6te da ima takiva koito da kazvat ne6to ot roda na Pluq na dyrjavata....

Dyrjavata ne se systoi ot glupavite upravnici...

Dyrjavata sa horata...

Dyrjavata - tova sme nie...

Kato plue6 na dyrjavata plue6 na sebi si i na nas dori...

To4no v zatova dyrjavata e na toq hal zaradi takiva hora koito pluqt na neq...

Tva e sy6toto kato ma4ovete...

Idi na nqkoi ma4 bylgarski i shte vidi6 kvo stava. Ima hora vikat tam: "SAMO LEVSKI". I da re4em gonzo propusne Duzpa i vsi4ki deto sa vikali "DAVAI GONZO" sq vikat "UUUUUUU be GLUPAK"...

Dokato idete na nqkoi ma4 v 4ujbina(ako mejte, ako ne gledaite po televisiqta).

Tam publikata dori i na gube6tiq otbor ne prestava da pee himna na otbora...

Podkrepq go dori i da e igral mnogo slabo...

Zatova sme na toq hal bylgarite....

Azz sym golqm patriot i vqrvam 4e Skoro vreme shte se opravi na6ta dyrjava....

Neka koito go 4ete tova da se zamisli naistina za tova dali moje da byde polezen na dyrjavata si...

Ako nie ne se opravim koi shte ni opravi...

Nqma kakvo da 4akame Simeon da si otvori ustata...

BTW 4oveka moje i da se e opital da opravi ne6tata ama te negovite hora vijte gi kvi sa....

Zatova prosto bydete patriti... Vyzhi6tavam se na hora koito mislqt ne samo za sebi si a i za svoqta dyrjava...

BYDETE PATRIOTI...

PONE TOVA TRQBVA DA BYDEM...

Направо да се задушиш от негативизъм. Толкова е просто, дори безумно просто - човек трябва да обича страната, в която се е родил или поне би трябвало да я уважава и да не плюе по нея. Това, че в страната ни господства в момента "дивашкия" капитализъм е неоспорим факт, че политиците ни са "долна измет"- също. Но пък колко красива е само тази страна, само колко е красива. Имаме своя собствена история, с която вместо да се гордеем поплюваме от време на време. Прекрасна музика, като при всеки допир с нея усещаш онова българското, което може да го усети човек живял само по тези земи. И още с колко прекрасни неща разполагаме ... но за съжаление май не можем да ги ценим и оставаме господа чужденците да го извършват, те май го правят по добре от нас.

Всъщност на който не му харесва може спокойно да напусне - света е широк.

И не мислите ли, че като плюем и постоянно се оплакваме, ще затъваме все повече. Всъщност на българина май му е чужда гражданската позиция, можем да оспорваме и негодуваме по нещо с часове, дори с години, но за съжаление това не води след себе си до никакви действия от наша страна. Мислите ли, че така бихме се оправили ... ?

golqma  diskusiq,golqmo ne6to

samo 1 moga da kaja:ako politicite bqha ISTINSKI patrioti na6ata  strana 6te6e da cufti. mi kakvo taka si e nqma kvo da si krivim du6ata

10x and                .....respec.again 

:punk

:devil E, pone da be6e pro4el kakvo sme pisali :devil

Значи, обобщавайки прочетеното досега от далече още си личи че AGENT_ORANGE е малък още да дава такива големи мнения. Още нищо не си видял от живота, хлапе. Когато почнеш да си изкарваш парите сам и да се издържаш, на гърба на същата тая държава ще видиш че нещата стоят под съвсем друг ъгъл. BTW ти имаш ли годинките да гласуваш? па и да ги имаш, което ме съмнява, много се надценяваш. Слез малко на земята, цъкай си игрички на PC-то, учи си уроците, пиши си домашните и се подготвяй за мига в който ще станеш пълноценен гражданин на България, недей само да викаш:

ti puk kuf si 4e 6e kazva6 az kuf jivot jiveq gledai si tfoita 4erga i ne si pravi ustata da govori6 kuf moq jivot 6tot si NIKOI da izkazva6 podobni tvurdeniq
а се вслушвай лекичко така...

Казвам пълноценен гражданин а не някой социопат дето само плюе държавата и гледа от страни как другите се мъчат да оправят нещата.

А това дето ти го е рекъл Igniter е вярно много, но ти едвали го разбираш поне на този етап. Направо е безмислено да спорите повече, все едно да биеш мравки с парен чук...

Искам да попитам всички които мислят че не са патриоти и емиграцията е манна небесна:

-Защо според вас, всички които са емигрирали от българия ронят ей такива крокодилски сълзи за родната татковина, без значение какво са говорили за нея преди да заминат, а?

sMARTBomber i ti kat li kat drugite ze da draska6 shits ai prodaljavaite da se fantazirate 4e skoro 6e se oprai taq darjava prodajavaite da pokazvate kolko "golemi" patrioti ste ot vas ve4e imam muskulna treska na korema ot smqh :lol: :evil

P.S.dori patrioti kat vas da sa navlast pak 6e sa sa6tite mizeernici kat taq det sa sega

KnoPPix ,ot de pa ti xrumna da praish sravnenie m/y patriotizma i football-a ?!?!?!?!?!?!? ....

AGENZT_ORANGE , 4esno ,mqzash mi na mujka prostitutka -be taka ili ina4e she me takovat ,dai pone da e nqkude det da ne me e sram ot tva a?ili deto pone sha si slojat prezervativ predi tfa. .. smqx!

A shto se otnasq do politicite ni ,stiga ste gi duvkali v ystite si. I da sa patrioti i da ne sa ,se edno i sushto. Za da si umel politik se iska xarakter i ka4estva . Patriotizma po bi vi pomognal vuv voinata ,ma takaa nii za shtastie ne vodim ..uj ..

i da si patriot i da ne si ,ako si tup suxar nishto nemoish naprai. Az sum patriot za li4no udovletvorenie i ot lubov kum mqstoto koeto za purvi put sum vidql kogato sum izlqzal na tozi svqt,patriot sam zashtoto suvestta mi go iziskva .. za xora kato oranjaviq agent ot matricata ,koito shte nareka s kodovoto ime Mandarinka :))) neznam dali ponqtieto syvest syshtestvyva :)) :lol:

Понятието ПАТРИОТ в наше време е мъгляво и променливо. Да си патриот или не, това е част от ценностната ти система, а както напоследък стана с всички ценности (морални) и тази е изопачена. Толкова изопачена, че не знам какво да отговоря - Патриот ли съм? :confused

Държавата не е само граници, сгради и природа (сами по себе си те са нищо), това са и хората в нея. А хората сме ние, тези, които сме патриоти :punk или не :allien ...

Ооо, вижте сега, аз съм патриот. Обичам родината си и мразя държавата си. Държавата ми не е родината ми, а е просто 1 инструмент. Плюя и аз на държавата си, но това не ми пречи да съм патриот и да си обичам родината. Тея изказвания, че си обичате държавата са пълен кретенизъм. Обичаш ли д-вата си, а? Не мисля така... май обичаш родината си...

А, бтв, ако всички тези от вас, които твърдяха че са патриоти, бяха наистина патриоти, нямаше да боготворят толкова "Матрицата", а например "Време разделно".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...