Jump to content
BulForum.com

Patriot li si?

Ne_Hrani_Maiko

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Бях патриот, сега вече не знам к'во съм. Може би вече съм наистина луд :allien или извънземен. Ама и тва не е зле - ако искаш да просъществуваш трябва да минеш през стадия на лудоста.... а пък за извънземните разправят че не се хранели :woot

Какво е да си патриот :confused Да обичаш държавата :confused Категорично съм намразил държавата. Какво е държатава :confused Малко сгради, малко зеленинка, планини и гората около тях. Природата си ни е супер, сградите и обкръжението са такива каквито сме си ги направили ама май хората са ни малко кофти. Как да кажа - типични Българи сме си (нали го знайте този лаф - "българска работа"). Просто ако видиш, че някой се навдига ще го дръпнеш надолу за да му стане зле а пък на теб да ти стане по-добре. Заслужава ли си тогава човек да е патриот :confused

Имам малко но много добри приятели, както има и някой каузи за които бих си дал животица (и за приятелите ми също) Така че може да се каже че съм патриот! Ама в общия случай не съм!

V nashata darzava ne si zasluzava da si patriot. Nie veche niamame nikakvi zennosti. Edno vreme ni nabivaha v glavite tova ili onova, no sega nikoi ne se zanimava s tazi rabota. Mnogo ot tezi neshta, koito ni nabivaha v glavite ne struvaha i puknata para, no za zalost imashe i takiva, koito sa na pochit vav vsiaka sebeuvazavashta se darzava, no pri nas biaha otrecheni kato nasledstvo ot totalitarno vreme.

Nali ne misli biakoi che nashite rakovoditeli (imam predvid darzavnici) zasluzavat vnimanieto ni? Ne sam glasuval v blizkite 10 godini i niama da ida da glasuvam v lsedvashtite pone 20. Ne smiatam za neobhodimo da otivam i da se izlagam kato davam svoia glas za banda korumpirani idioti, koito praviat kakvoto si iskat, no ne i tova, koeto e za blagoto na mizavata ni darzavica. Uvi taka e!

Dori i da si patriot ...kakvo ot tova ???Tova uteha li ti e goto si gladen - ti i tvoito semeistvo???Uteha li e kogato hodi6 v Metro ,Tehnopolis i v magazinite za drehi i nqma6 pari da si kupi6 ni6o ???A kef li ti e da gleda6 nqkoi rodnina da e bolen i da ima nujda ot le4enie ,no prosto nqma koi lekar da mu obarne vnimanie bez da mu butne6 nqkakav ru6vet???...

Taka moga da govorq s 4asove... No otgovora e edin - emigracia .

Kogato zabogateq 6e se varna i 6e se opitam da pomogna na stranata si no dotogava mai 6e trqbva da 4akate pomo6 ot nqkoi drug ... :)

Taka e fon_tomov! Ama trqbva li patriotizym da se nabiva v glavata na nqkoi ??!??

Ili si ili ne si!

Tova se vyzpitava dokat varvi6 prav pod masata!

Poradi tazi pri4ina ralexes vyrhu tozi vypros ne se razsyjdava, na koi kolko mu e vlqzlo v .... zne6 kyde! Prosto tiq raboti nqmat vryzka!

A i da te iznenadam s ne6to: pred kur6uma vsi4ki sa razvni!

Poglednete malko istoriq

1 Svetovna voina - letenant Romuel "plenqva" italianci, bez da izstrela 1 kur6um?!? Za6to: mi te se predavat! 4e daje ima slu4ai na germanci noseni na ryce ot radost... E, te po-zle li sa jiveli ot bylgarite po tova vreme?!?

za 5 dni se predavat 300000 italianci, a neznam si o6te kolko hilqdi napuskat poziciite za6toto "imali zapoved za otstyplenie"

Dyrjavata bila takava....

mi takava qvno ni haresva i q promenqme v posoka, koqto da ni haresva pove4e!

Kat sme sviknali pod botu6, 6te sme pod butu6!

Pak moje i da e za dobre- qvno tova e neobhodimoto uslovie za da sme "patrioti", za da ima za kakvo da se borim i obedinim...

...i kakvo da obsyjdame i obmislqme...za hora kato postva6tite v tozi topic

Da ,durjavata ni e skapana ,bulgarite kato cqlo sa kofti xora ,moje bi zashtoto sme kompleksari i zavistlivci , no vse pak nai-sraxotnia 4ovek ,koito poznavam e bulgarin , i toi e suvurshen.E ,verno ne poznavam mn 4ujdenci ,no dori i da poznavax se sumnqvam 4e bix sreshtnal tolozva Prekrasno sushtestvo! Kudeto e teklo ,pak shte te4e.Dokuto ima nadejda ,ima i smisal.A nali znaete koe umira posledno.. Ot druga strana ima edna pogovorka,kogato vsi4ki sa s/y tebe ,oburni se i ti sreshty sebe si za da si ot stranata na pobeditelite.Mi na koito kak my xaresva. Vupreki vsi4ko az bix otishul da umra f karbala :) ,no nashte nqma me pusnat.Puk i sum dostatu4no razumen da se zamislq kfo bix im storil predi da naprawq neshto podobno. Vse pak sa mi roditeli.. bulgari. Rodil sam se takav ,i da mi e priqtno i da ne. i shte si ostana takuv ... :punk

P.S. peace brotherz ! :love

Aбе чета тука и гледам че сте споменали бая пъти "държава". :blink:

Ква държава бе браточки... Вие знайте ли кво гадно ми стана на НГ. Таман отивам да празнувам и гледам 1 жена рови в контейнера - вместо да е и тя на масата... :wir

Tova, poslednoto mi zvu4i kato:

Mainata mi!

E, vinagi e po-lesno za zaplue6 ne6to, ot kolkoto da go opravi6!

Bravo, primirenkovci!

a we pi4 q sa ogledai malko we taq darjava sas vseki izminal den vse pove4e i pove4e zatuva ti kat ne si takuf primirenkovec ko prai po vuprosa a :confused gledai malko realno na ne6tata taq darjava nema se oprai o6te 100 godini poradi prostata pri4ina 4e vseki sledva6t koito 6e doide na vlast 6e si sadera zadnika da krade a bulgarina pak 6e sedi i 6e mul4i kat pukal i na men ne mi haresva toq fakt ama e taka i kfoto i da govorim za sajelenie ni6to nema da promenim :sick

въпросче закачка:

какво е държавата?

реалността в BG:

всички крадат държавата - политиците казват че няма пари

всички плюят политиците - хората казват че някой трябва да ги оправи (като ги предпазва от СПИН :confused )

:wacko: :bgrin: :blink:

Mainata mi!

Bravo, primirenkovci!

a we pi4 q sa ogledai malko we taq darjava sas vseki izminal den vse pove4e i pove4e zatuva ti kat ne si takuf primirenkovec ko prai po vuprosa a :confused gledai malko realno na ne6tata taq darjava nema se oprai o6te 100 godini poradi prostata pri4ina 4e vseki sledva6t koito 6e doide na vlast 6e si sadera zadnika da krade a bulgarina pak 6e sedi i 6e mul4i kat pukal i na men ne mi haresva toq fakt ama e taka i kfoto i da govorim za sajelenie ni6to nema da promenim :sick

e zaradi takvia kato tebe nqma da se opravi.hora koito samo govorqt i pluiat vsi4ko.jalko 4e pove4eto baglari sa takiva.

Vaprosat e prekaleno obshiren i niama da se spiram na vsichkite mu aspekti. V sashtnost niama da se spiram na nishto. Az sam patriot nezavisimo che mnogo hora biha go otrekli poradi prostata prichina che ne pliuia po chujdite i che se opitvam da ucha izvan rodinata. Ne sam primirenkovec sashto taka. Ako me pitate kakvo pravia za darjavata i za tova da bada patriot...opitvam se da zarazia okolnite s dobrota, dobrojelatelnost. Problema ni e che za vsichko se obviniavat edinstveno i samo upravliavashtite. Ne kazvam che te ne sa vinovni. Nito che ne sa osnovnite vinovnici. No kakvo pravim nie za da jiveem po-dobre? Navartame vodomeri za da ne si plashtame vodata, pravim fiktivni dogovori za da ne plashtame danaci, lajem se v magazina, v poshtata, v change biuroto i kade li oshte ne, nikoga ne se usmihvame edin na drug(a ako sluchaino se sluchi si drugia si misli che iskash neshto ot nego), vseki koito zaema niakakva slujba dori s nai-minimalna vlast e podkupen. Tova li pravim nie onepravdanite i gorkite jertvi na loshite si politici. Verno e che ne vsichki sa takiva. Ne obviniavam nikoi personalno. Verno e che masata navsiakade e bokluk ama pri nas e prosto valshebna prostotia. Obicham Bulgaria. Obicham bulgarskata literatura, muzika, teatar(do edno vreme), kino, izobrazitelno izkustvo. Obicham bulgarskata istoria. Obicham narodnoto tvorchestvo. Obicham prirodata ni. Mrazia tova che sme takiva bokluci. Ne znam dali sam patriot no si mislia che sam.

Verno e che masata navsiakade e bokluk ama pri nas e prosto valshebna prostotia. Obicham Bulgaria. Obicham bulgarskata literatura, muzika, teatar(do edno vreme), kino, izobrazitelno izkustvo. Obicham bulgarskata istoria. Obicham narodnoto tvorchestvo. Obicham prirodata ni. Mrazia tova che sme takiva bokluci. Ne znam dali sam patriot no si mislia che sam.

:beerchug масата му е имайката и бащата ша знаеш - жули ракия и да не ти пука (що пък тяаа да ти пука да не си ги намерил тея нерви на пътя) и :argue уважаваш ли ма или не ма уважаваш

Mainata mi!

Bravo, primirenkovci!

e zaradi takvia kato tebe nqma da se opravi.hora koito samo govorqt i pluiat vsi4ko.jalko 4e pove4eto baglari sa takiva.

xax zaradi takiva kat men na4i :evil mi ti kat si tolkova golqm patriot ko si naprail za taq darjava we i kfo mu e jalkoto 4e pove4eto bulgari sa takiva mai ne ti haresva 4e gledat realno na ne6tata :pirate

Here Are Some Quotations :

Puritanism - the hunting fear that someone,somewhere ,may be happy.

Here`s another One

Gazing out across the planes of possibility, do you not feel with all your soul how we have become like gods!? And as such, are we not indivisible? As long as single one of us stands, we are legion...

Zamislete se ot koq strana na barikadata bixte iskali da zastanete.Az li4no nqmam nishto protiv xorata da sa shtastlivi .Naprotiv . I sushto taka bix iskal da buda 4ast ot edin 'Legion' zaedno s moite suote4estvenici i priqteli. neznam dali bulgarite sa puritanci ,taka izliza. Ma na men ne mi se vqrva .. spored men sme xristiqni:)

kakto kazva klasnata mi prepodavatelka. " Az Moga! " .. s `pluq na durjavata` nqma da stignem dale4. E da ama kato gledam pozitivno i kato sum dover4iv shte me lujat cql jivot, shte mi obeshtavat 4e nqma da gladuvam ,a na drugiq den shte trqbva da se rovq po kazanite za da si namerq xlqb,zashtoto zaplatata mi ne stiga dori i za tova .. A nima kato smrushtish vejdi i gledash navuseno neshto se e promenilo ?!? :ghost :ghost :wub:

:beerchug :tongue

AGENT_ORANGE: Mnogo si malyk, za da si tolkova qrosten!

Ni ti znam istoriqta, nito pyk ima zna4enie za men!

6e ti kaja oba4e za kakvo spored men trqbva ti da napravi6, za da se opravi dyrjavata

1. Nalqgai si pyrcalite vyrhu u4ebnicite;

2. Jivei, taka kakto bi trqbvalo, a ne kakto horata koito mrazi6 (politici, novobogata6i i t.n.) Nema da e lesno!;

3. Ot sega misli s kakvo 6te se zanimava6 sled 5-10g i se celi nqkyde po-visoko;

Kato stane6 na 33 moje da se fanem pak da sporim na taq tema!

Mainata mi!

Bravo, primirenkovci!

xax zaradi takiva kat men na4i :evil mi ti kat si tolkova golqm patriot ko si naprail za taq darjava we i kfo mu e jalkoto 4e pove4eto bulgari sa takiva mai ne ti haresva 4e gledat realno na ne6tata :pirate

xaxa ole az li ne gledam realno na nestata?!

pone ne hlen4a kato tebe a sam nameril na4in da se radvam na vsi4ko rodno

pone sam razbral 4e zaradi hora kato teb trudno ste si promenim narodopsihologiata...a interesnoto e 4e to4no hora kato tebe iskat da se promenim

san4o-pans ti nqkoga zadaval li si vaprosa shto horata bqgata ot taq darjava we mai ne si kato te gledam.Kato si takuf patriot sedi tuka v taq mizeriq i si budi patriot pak moje i nekoi kat tebe da oprai taq darjava koeto mn me samnqva.Az lichno ne mislq da go dochakam tfa vreme!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...