nakatak_zick Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Не че нещо ама имам к700 от 2години и не ми се е развалял джойстика само малко като се замърси се базика почиствам го леко с няква игла и отново е пушка именно радвам се ,че има и други като мен.Зависи и как ще го позлваш.Аз още от началото знаех ,че се разваля и примерно никгоа не съм играл игри с джойстика(само с клавишите) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 10, 2007 Author Share Posted May 10, 2007 Днес работих с N73 Music edition, и съм почти 100%-та сигурен, че такъв ще си взе, но имам 2 въпроса: 1. Колко му е ВГРАДЕНАТА памет ? 2. За колко пари го има, тъй като в нет-а го видях за 729, а път оня си го е взем за 829 преди 2-3 седмици ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Днес работих с N73 Music edition, и съм почти 100%-та сигурен, че такъв ще си взе, но имам 2 въпроса:1. Колко му е ВГРАДЕНАТА памет ? 2. За колко пари го има, тъй като в нет-а го видях за 729, а път оня си го е взем за 829 преди 2-3 седмици ... вградената памет му е 42 МБ + слот за mini SD карти... иначе телефона е доста добър... ако обичаш да слушаш mp3-ки и радио определено това е телефона за теб звукът е просто уникален не съм виждал друг телефон с такова озвучение... Камерата е Carl Zeiss и е 3.2 мегапиксела, много малко са телефоните с подобно нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Като говорите за К700 - бях с такъв и никога вече няма да си купя SE. Сега съм с N95 и си е супер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 ОФТОПИК За какво е този безмислен спор ? Как може да сравнявате к700 с нсерия на нокия тва е като да се саберат 3 ферарита и да се смеят на запорожец . Телефони които са излезнали преди месеци да се сравняват с таквиа които са излезнали преди години айди сравнявайте еквивалентни модели . Пинципно съм с к750 и съм си доволен и от това което гледам в нета определено другия който ще си взема ще бъде или к800 или н80 " Въпрос на вкус "-казало кучето и се облизало под опашката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil_666 Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 vij sa az moga da ti predloja ne6to po evtino i sa6to taka funkcionalno.Ot 3 meseca imam NOKIA E50.Idealna rabota e za 450 lv moje da si e vzeme6 i sas 1gb karta stava mucka.Na4i vsi4ko 6te ti legne kam 500 lv.Edinstvenata razlika ot drygite skapi modeli e kamerata 1.3 Mpx.Ina4e ima procesor 240 Mhz RAM 36 mb Symbian 9.1 3-rd pokolenie i displeq e syper.Za6to da dav6 o6te 100 200 lv otgore.No ako ti trqbva kamera e dryg vapros ve4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 13, 2007 Author Share Posted May 13, 2007 vij sa az moga da ti predloja ne6to po evtino i sa6to taka funkcionalno.Ot 3 meseca imam NOKIA E50.Idealna rabota e za 450 lv moje da si e vzeme6 i sas 1gb karta stava mucka.Na4i vsi4ko 6te ti legne kam 500 lv.Edinstvenata razlika ot drygite skapi modeli e kamerata 1.3 Mpx.Ina4e ima procesor 240 Mhz RAM 36 mb Symbian 9.1 3-rd pokolenie i displeq e syper.Za6to da dav6 o6te 100 200 lv otgore.No ako ti trqbva kamera e dryg vapros ve4e. Камерата ми е важна, защото ми свиха фотоапарата. Освен това и Music Edition-а вади много по-добра музика ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 Съжелявам, че пускам 2 мнения подред, но сега видях телефон, който наистина си заслужава, а и е доста по-евтин от Н73 music еdition-a. Samsung U600 Ако някой има наблюдения над телефона, моля да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 нещо не ми допада на външен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 нещо не ми допада на външен видВъншния вид мен много ме кефи. Сега прочетох и ревю, телефона се оказа доста доволен. Единствения проблем е батерията, но мен това не ме притеснява Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Външния вид мен много ме кефи. Сега прочетох и ревю, телефона се оказа доста доволен. Единствения проблем е батерията, но мен това не ме притеснява Телефона на снимка не изглежда кой знае какво, но днес бях в М-тел и ми дадоха да си " поиграя " с него. Първо - на живо изглежда УНИКАЛЕН телефона. Много по-добре от снимките в нета. Второ - много е удобен и лесно се работи с него. Менюто няма много промени, и камерата е идеална, и цветовете на дисплея са идеални. А колкото до батерията, и Н- сериите не са кой знае какъв плюс. Първите 2 месеца ще ти държи но после...... ама всеки с вкуса си както казаха по-горе. така че НО КОМЕНТ само казвам мнение са Самсунга. Според мен е най-добрия избор за цената си Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 abe edin pr. ima takuv samsung...v na4aloto me kefe6e dosta tuni4uk i razli4en na vun6en vid...nooo 4estno kazano sled kato ti mine momentnata euforia ot nqkolko dni ve4e ne izglejda taka qko v smisul normalen telefon s dobra kamera spored harakteristikite az li4no ne bih si go vzel Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 ще използвам тази тема, макар въпросния модел да не фигурира сред изборените от брошура на germanos харесах един телефон за майка ми - Nokia 6085, но в нито един от магазините им в пловдив го няма. та, къде в града може да се намери този модел с абонаментна програма към глобъл по избор до 200 лв. (в germanos цената е 189, но за съжаление нямат количества). също така, ако можете да предложите някакъв дамски телефон между 100 и 200 лв. като единственото условие е да е с лесно меню (свикнали са със самсунг) и да има преден панел, на който да се изписват входящите обаждания .... говорим за нов телефон, с гаранция и с договор. благодаря предварително. п.п. гледах и един Samsung M300 за 149 лв. пак във въпросната брошура, ама няма ся да им се обаждам за всеки, който набележа а, и освен germanos и 2be, други специализирани магазини за такава техника в пловдив, които да работят с глобъл? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 ще използвам тази тема, макар въпросния модел да не фигурира сред изборените от брошура на germanos харесах един телефон за майка ми - Nokia 6085, но в нито един от магазините им в пловдив го няма. та, къде в града може да се намери този модел с абонаментна програма към глобъл по избор до 200 лв. (в germanos цената е 189, но за съжаление нямат количества). също така, ако можете да предложите някакъв дамски телефон между 100 и 200 лв. като единственото условие е да е с лесно меню (свикнали са със самсунг) и да има преден панел, на който да се изписват входящите обаждания .... говорим за нов телефон, с гаранция и с договор. благодаря предварително. п.п. гледах и един Samsung M300 за 149 лв. пак във въпросната брошура, ама няма ся да им се обаждам за всеки, който набележа а, и освен germanos и 2be, други специализирани магазини за такава техника в пловдив, които да работят с глобъл? Трябваше да погледнеш в сайта на глобул за дистрибуторската им мрежа . http://globul.bg/bg/distributor.list.html партниори им са ДА ДА офис 1 и други виж линка . Не съм сигурен но мисля , че работеха и с някои от хипермаркетите за техника ако можеш да ги навестиш технополис техномаркет европа и зората така и така са през 50-100 метра ако имаш време погледни и там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 вярно, че на сайта на глобъл ги имаше. мерси много хм, dada май имаха собствена страница, а сега не мога да я открия .... globalnet.bg - Under Construction! office1 - там е "умряла работа" по отношение на офертите за телефони+договор Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Хайде едно питане от моя страна, тъй като скоро смятам да се сдобия с нов телефон. Доста разглеждах, четох и т.н. и се ограничих до 5 модела - най-евтиният SE W850i, малко по-скъпият Samsung D900i, мааалко по-скъпият Samsung U600 и моделите, които най-много ми харесват - Motorola V6 (познат и като RAZR maxx) и Motorola V8. Дилемата е дали да ръся толкова пари за V8 или да се насоча към по-евтин модел. Нямам никакви лични впечатления от трите марки, не съм ги ползвал. Надявам се ако някой тук има един от тези телефони да сподели мнението си. Важните критерии за мен са най-вече добра батерия, голям екран с висока резолюция, добри музикални възможности, стилен дизайн... основно са тези като че ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Ако търсиш телефон с музикални възможности си вземи сони ериксон от уолкмен серията . Телефоните от тоя тип си поддържат 3д , връзка на джавата към блуетоотх и много други jsr за , които по нашите сайтове не се споненава нищо и си мислят , че правят ревюта на телефони . Единственото , което ме дразни в СЕ е , че ми изглеждат малко паянтови , но зависи до колко ще си го пазиш ... няма да го мяташ от тераси и си готов . Той SE W850i е JP-7 телефон , което ти дава доста глезотийки . Java Micro Edition * CLDC 1.1 (JSR 139) * MIDP 2.0 (JSR 118) * Wireless Messaging 1.0 and 2.0 API's (JSR 120/205) * Mobile Media API (JSR 135) * Java Technology for the Wireless Industry (JSR 185) * Java API for Bluetooth (JSR 82) * PDA Optional Packages for J2ME Platform (JSR 75) * Web Services (JSR 172) * Advanced Multimedia Supplements (JSR 234) (camera capabilities) Mobile Java 3D * Mascot Capsule Micro3D Version 3 * Mobile 3D Graphics API for Java ME (JSR 184) Това jsr 82 е много яко , записваш си програма за чат през блуетоотха и е голяма зарибявка . Има и много яки блуеджак програми ама няма да ги обсъждам . Иначе като цяло си избрал много хубав модел , а за самсунга не си и помисляй ! Хубави са телефоните на самсунг ама нямат никви разширения към джава . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Аз имам един въпрос,преди една седмица ми донесоха един Samsung SGH D500,и дисплейа му бе6е половината на линий,но днес го отворих и се оказа че е шчупен.Кажете колко струва подмяната на дисплейа и колко струва самия дисплей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.