Jump to content
BulForum.com

GSM избор

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Само за малка статистика тук нокиа 1-ви моторола са 2-ри :)

И какво точно показва тая графика щото аз неразбирам?

Предимно по-'детски', но това не значи, че не мога да използвам ОС... аз лично предпочитам самсунг, предишния и сегашния телефон са ми от Е серията, само че нещо на последък много слайдъри направих, а мен много-много не ми харесват. Днес видях Z710, също супер телефон, само не знам колко пари е и дали го има в бг. Някой ако има информация за него, благодаря предварително :)

Поста ми беше за това.(За Самсунг нищо не сме казали, именно защото е Самсунг. В момента SE и Nokia се борят на пазара, Моторола и Самсунг заемат малко по-второстепенна роля в цялата система.)а на графиката Нокия имат най голям пазарен дял с 32%+ моторола 20% самсунг 12% СЕ 7%+и така :)

Край на офтопик-а

Аз лично бих заложил на н75 или н76,заради дисплея с 16м цвята.Не съм имал възможност да сравня дисплеи с 256к и 16м цвята,но разликата в цифрите е голяма.Друго предимство на единия от тия двата според мен е наличието на 3.5 аудио жак.Друго си е да имаш по-голям избор на слушалки.И двата тел-а имат голям набор от поддържани медиа формати...само дето камерите са по-слаби,но за мен снимането с гсм не е удобно и качествено.

Аз лично бих заложил на н75 или н76,заради дисплея с 16м цвята.Не съм имал възможност да сравня дисплеи с 256к и 16м цвята,но разликата в цифрите е голяма.Друго предимство на единия от тия двата според мен е наличието на 3.5 аудио жак.Друго си е да имаш по-голям избор на слушалки.И двата тел-а имат голям набор от поддържани медиа формати...само дето камерите са по-слаби,но за мен снимането с гсм не е удобно и качествено.
Междудругото и аз се спрях на тези 2 модела заради точно тези качества - цветовете и аудиото. Камерата не ме притеснява, тъй като няма да ставам фотограф. А и с капаче си е по-удобно някак си :)Жалко, че още ги няма в България и не се знае колко точно ще струват

mani go toq sony ericsson zakfo ti e da ti ze razvali tapiq djoistik naprimer. i samsung sored men N73 stra6no telefon4e e mn gotnio i kato dizain po dobro ot teq drygite dva deto si dal :punk :punk :punk

az sam s nokia 6230i i sam mnogo dovolen biznes telefon.vqrno 4e e star no e stabilen s dobar dizain pribran ima mp3 displeq e malak no dosta nasiten i e hubav.ne mi trqbvat programi da ka4vam i da se zanimavam 6toto ne mi trqq da si igraq s nego. ;)

Междудругото и аз се спрях на тези 2 модела заради точно тези качества - цветовете и аудиото. Камерата не ме притеснява, тъй като няма да ставам фотограф. А и с капаче си е по-удобно някак си :)Жалко, че още ги няма в България и не се знае колко точно ще струват

N75 - (€ 378.40) Preorder за 1 Май 2007

N76 - (€ 473.20) Preorder за 1 Май 2007

Като имаш предвид, че в България първо ги пускат с надценка даже до 1000лв (за най-търсените модели). След няколко седмици ще излезнат според мен на цена около три пъти тази горе (в лева).

Еее тия Nokii много скъпи ще дойдат. Значи за сега ще е Н73, но ще изчакам да видя точно какво ще излезне. А все пак някой за Z710 (Samsung)

mani go toq sony ericsson zakfo ti e da ti ze razvali tapiq djoistik naprimer. i samsung sored men N73 stra6no telefon4e e mn gotnio i kato dizain po dobro ot teq drygite dva deto si dal :punk :punk :punk

az sam s nokia 6230i i sam mnogo dovolen biznes telefon.vqrno 4e e star no e stabilen s dobar dizain pribran ima mp3 displeq e malak no dosta nasiten i e hubav.ne mi trqbvat programi da ka4vam i da se zanimavam 6toto ne mi trqq da si igraq s nego. ;)

Аве човек, аз съм със SONNY ERICSSON K800i - имам го от 1 година горе-долу и нямам никакви проблеми с джойстика :) На повечето хора им се разваля бързо, защото не знаят как да работът с него :laughing: ... те го натискат много силно и така се разваля много лесно !!!! Защо аз като внимавам с него и го натискам съвсем леко ми работи нормално а ??? Бачка си джойстика все едно съм взел телефона чисто нов от магазина :rulez:

От това, което четох само 2гб карта дето има повече ... или ?

Няма нищо повече,обикновенната Н73-ка може лесно да си я направиш МЕ ;) Много добър телефон,от тези които си изброил бих избрал него :)

В крайна сметка избора опира до това на коя марка си фен.Много акъли много нещо и всеки препоръчва това което той харесва така че реши сам.Аз ако бях щях да взема СЕ-то.

В крайна сметка избора опира до това на коя марка си фен.Много акъли много нещо и всеки препоръчва това което той харесва така че реши сам.Аз ако бях щях да взема СЕ-то.
Попринцип съм най-голям фен на Samsung, но определено напоследък нямат чак толкова добри модели. Направиха ми впечетление 2 телефона, единия слайдър (споменал съм го D900), другия тип мида, за който още нямам почти никаква информация. SE не ми допадат особено, не съм свикнал да работя с джоистиците и с менютата (никога не съм притежавал SE. Нокиите ги харесвам доста, само гадното е, че трябва да дам едно 100 лева само за името ...

...........SE не ми допадат особено, не съм свикнал да работя с джоистиците и с менютата (никога не съм притежавал SE. Нокиите ги харесвам доста, само гадното е, че трябва да дам едно 100 лева само за името ...

Eми бих казал че менютата им никак не са сложни и лесно се свиква.Пък и наистина не предлагат по-малко екстри от другите марки.Това за джойстика че лесно се поврежда е въпрос на това как ти сам го изплозваш така че да не те стряска.В нас имам един Т610 който е на поне 3 години и джойстика си работи перфектно просто нетрябва да се ръчка зверски.Пък както казваш ако не си имал СЕ откъде знаеш че не са хубави като си вземеш може и да ти хареса ;) Но ако си решил да взимаш Нокиа взимай твой избор но както сам каза 100 лв заради една марка аз лично не бих дал било то и Нокиа с големите хвалби че били най-добритете телефони.......

Просто имам 6 познати с К700 и на 5 от тях джоистиците не работят. Един ходи да го чисти - 15лв, след седмица и 2 дена, същото ... за това им нямам доверие, макар че ми казаха, че това е само при К 700/500 ... но може да е проблем на К серията като цяло...

Просто имам 6 познати с К700 и на 5 от тях джоистиците не работят. Един ходи да го чисти - 15лв, след седмица и 2 дена, същото ... за това им нямам доверие, макар че ми казаха, че това е само при К 700/500 ... но може да е проблем на К серията като цяло...

По въпросите :lol: :

1. Джойстиците на к700 се развалят, на к750 са леко подобрени, но пак дават проблеми. След профилактика в сервиз се оправят, а пък ако си внимателен нямаш нужда и от това. К800 серията има вече доколкото знам по-различна технология и не съм чувал за развален джойстик от тези телефони.

2.Търсиш самсунг З710 - недей да го чакаш в България. Този телефон отдавна е излезнал по чуждите магазини и се среща доста рядко. Щом вече почти година не е стигнал и наше село - откажи се. Особено от по-старите модели Z серията е недостъпна за нашия пазар.

Иначе модела е супер, ама да не го хваля, че като не можеш да си го купиш...

П.С. Ако толкова ти харесва подобен е P850 и го има в някои магазини.

Сега видях, че в моbilebulgaria са пуснали новина, че скоро N76 ще бъде в България. Цена официална няма, но все пак това е надежда. Освен това като разглеждах борсата, видях твърде много хора да продават N73 ... което не е добре, нали ? Нещо взех да се разобеждавам ...

офф:като отворихме темата за к700.

Бях с к700 около 2 години и не ми е правил проблеми джойстика.

Следователно може би зависи от къде ще го вземеш,на какъв ще случиш. :)

Не че нещо ама имам к700 от 2години и не ми се е развалял джойстика само малко като се замърси се базика почиствам го леко с няква игла и отново е пушка :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...