Grosmaster Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Виждам че модераторите са пропуснали тази марка в списъка с автомобилите. Нека хората с автомобили от тази марка да споделят мнение в тази тема. Лично аз съм карам Thema 2.0 16V - 1992г. Мога да кажа само положителти неща за колата, която е имам от 5г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nama Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 По принцип темите са пуснати доста хаотично и много марки липсват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Mалко съм карал Ланча делта 1,6 103 коня 1998. Като всяка италинака - леко пъргава . Най-добрата Ланча за мен 1992 Делта Интеграле Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 карах Lancia DEDRA 1.6 и никога повече няма да се кача на някакъв италиански боклук!!! какавото можеше да се разбали на тази кола - се развали. да не говорим че нещо като се прецака и след себе си води още 15 бели/МИНИМУМ/!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Lancia Delta 1,9TDI ( 1998г. ) супер съм доволен . Даже предницата още не ми се е разтракала а я карам мъжката Link to comment Share on other sites More sharing options...
nama Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeronimo Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Карам Lancia Delta II 1995 г 1,6 ie Доволен съм от количката. В интерес на истината малко твърдо вози, но все пак си е спортен автомобил (е не моя де 1,6). Проблеми като при всички италианци с наклонен капак на клапаните - сълзи масло и прави двигателя лом. Ама на следващата смяна на масло ще го залепя яко. Ако някой знае да се продава подобна на части някъде в Пловдив и околноста нека ме светне на личната, че искам да си купя някои работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted April 22, 2007 Author Share Posted April 22, 2007 Карам Lancia Delta II 1995 г 1,6 ie Доволен съм от количката. В интерес на истината малко твърдо вози, но все пак си е спортен автомобил (е не моя де 1,6). Проблеми като при всички италианци с наклонен капак на клапаните - сълзи масло и прави двигателя лом. Ама на следващата смяна на масло ще го залепя яко. Ако някой знае да се продава подобна на части някъде в Пловдив и околноста нека ме светне на личната, че искам да си купя някои работи. За части може да провериш, по пътя за Коматево в ляво на долу, има голяма табела за авточасти. Там могат да ти доставят каквото искаш, дори и ако го нямат в наличност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeronimo Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Благодаря, но там не искат да ми продадат лайсна за задна врата без вратата. А на мен тя не ми трябва (вратата).Иначе съм на мнение че са добри търговци и не са скъпари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.