Jump to content
BulForum.com

The Lord Of The Rings MMORPG

RaptoR

Recommended Posts

ОФИЦИАЛЕН САЙТ

Впечтляващо е че играта изглежда много добре поне според скрийншотовете, а цената е много приемлива - 6$ на месец. Има дори опция Lifetime Membership за 100$

Съвсем скоро ще бъде пусната и в Европа

To sq ima otvorena beta na igrata... mojesh da napravish max 15ti level i da si produljish sus sushtiq account kato q otvorqt. Az imam v momenta edin 11ti level hunter :) Ima nqkoi mn sveji idei i kefi kato cqlo igrata. Btw v momenta ako iska 4ovek da q igrae trqbva se pishe amerikanec, 4e za evropeicite zatvoriha betata... ama kvo ti puka.

Играта е като клонинг на WoW. Което означава и хубаво и лошо. От една страна лошо щото Близард са се справили по-добре. От друга страна хубаво щото все пак става за игране и за 6$ на месец е добре.

Играта е като клонинг на WoW. Което означава и хубаво и лошо. От една страна лошо щото Близард са се справили по-добре. От друга страна хубаво щото все пак става за игране и за 6$ на месец е добре.

Виж от кога се разработва играта ;).

of ne znam... ama ot nqkolko dena sam level 15 i puknah ot skuka :D Pravq sam fellowship questove :)

ако играеш с Guardian, нямаш никакъв проблем за соло. До 15 левъл няма инстанси още.

Виж от кога се разработва играта ;).

Абе не ми се рови да гледам откога се разработва, но това няма значение. Ако се разработва отпреди WoW нищо не пречи да се копира почти всичко за двете години и повече откакто WoW е на бял свят. И определено, въпреки копирането, си е доста по-зле от Близардското изпълнение. Супер праволинейна хава поне по отношение на куестчетата. Направено е с толкова подсказки, че и малоумен да е човек ( американец примерно ), пак ще ги направи. Графиката не е нещо особено, но за сметка на това товари яката. Имам предвид, че на машината на която играех WoW при резолюция 1152х864, на фул екстри и с пуснато Вентрило и WinAMP, тази игра ми лагва на смешните 1024х768, при това всичко на low details. Да рече човек, че е бета и това е нормално, ама не е. Няма начин до излизането и след месец, два три да оптимизират енджина дотолкова, че да върви добре. За копирането няма да изреждам примери, че няма да ми стигне цялата вечер. Друго какво да ти кажа от това което аз видях. Ми общо взето след кaто съм играл доста време WoW, за мене в тази игра нищо ново няма. Нито откъм геймплей, нито откъм куестове, нито откъм екипиране. Единственото което можеше да ме зариби донякъде беше крафтинга ама честно казано няма и да си дам зор даже да го пробвам. Още до 5-ти левъл ми стана скучно. Така пари не се събират от мморпг-та. Поне от мене няма да е :) Ако има нещо положително в тази игра, то това са движенията на героите. Кепчъринга е на прилично ниво, както и бойните анимации. Другото ми е шитаво. Ще чакам Warhammer-а лятото, дано поне той да предложи нещо по така :)

Абе не ми се рови да гледам откога се разработва, но това няма значение. Ако се разработва отпреди WoW нищо не пречи да се копира почти всичко за двете години и повече откакто WoW е на бял свят. И определено, въпреки копирането, си е доста по-зле от Близардското изпълнение. Супер праволинейна хава поне по отношение на куестчетата. Направено е с толкова подсказки, че и малоумен да е човек ( американец примерно ), пак ще ги направи. Графиката не е нещо особено, но за сметка на това товари яката. Имам предвид, че на машината на която играех WoW при резолюция 1152х864, на фул екстри и с пуснато Вентрило и WinAMP, тази игра ми лагва на смешните 1024х768, при това всичко на low details. Да рече човек, че е бета и това е нормално, ама не е. Няма начин до излизането и след месец, два три да оптимизират енджина дотолкова, че да върви добре. За копирането няма да изреждам примери, че няма да ми стигне цялата вечер. Друго какво да ти кажа от това което аз видях. Ми общо взето след кaто съм играл доста време WoW, за мене в тази игра нищо ново няма. Нито откъм геймплей, нито откъм куестове, нито откъм екипиране. Единственото което можеше да ме зариби донякъде беше крафтинга ама честно казано няма и да си дам зор даже да го пробвам. Още до 5-ти левъл ми стана скучно. Така пари не се събират от мморпг-та. Поне от мене няма да е :) Ако има нещо положително в тази игра, то това са движенията на героите. Кепчъринга е на прилично ниво, както и бойните анимации. Другото ми е шитаво. Ще чакам Warhammer-а лятото, дано поне той да предложи нещо по така :)

Като човек играл WoW, няма да тръгна да те обеждавам, че играта е по-добра, поради причината, че и аз не го мисля. Съгласен съм с малки изключения с това, което си написал. Утре отивам да си я купя. М/у през Юни излиза безплатен ад-он :Shores of Evendim" или нещо тъкова. Иначе Titles системате е супер яка.

ако играеш с Guardian, нямаш никакъв проблем за соло. До 15 левъл няма инстанси още.

Ами нямам спомен дали преди 15 имаше инстанси ама сега набарах някои по-яки... ама ся като се замисля днеска играх инстанси с хора дето бяха по 11ти левъл. Може да не им ги отчита като куестове ама хората си джиткат.

Иначе има много свежи идеи.. графиката каквото и да говорите е много по-напред от тая на WoW... само водата има толкова шейдъри колкото целия WoW :) И като е всичко на макс си изглежда доста приятно играта. Ама втръсва леко... може да е щото последни 3 дни само тва правя, ама то така или иначе ако я преордна за 2 седмици най-много съм направил 50ти левъл, което ще е капа на нон-бета ретайл играта... и после кво ще правя. Нещо такива онлайнки не ме влекат.

За графиката няма начин да се съглася с тебе. Ако на WoW сложиш толкова шейдъри колкото на тази игра, няма да тръгне нормално и на супер мощна машина. Просто пространствата в WoW са в пъти по-големи и е нормално да се търси компромис в графиката.

Верно, че в УоУ инстансите и т.н. са по-големи, но така са решили така са ги направили... графиката е като издялано в часовете по труд и техника. Аз и към тая имам забележки, но не може всичко да е перфектно. Но е безмислено да спорим коя игра има по-добра графика.

Мислех да си я поръчам ама се отказах... в кайна сметка играта както и УоУ не ме кефят и на половина колкото Спелфорс... верно въпрос на вкус, но така е... за всеки да има по нещо.

Е то че перфектно не може да е си прав. Реално погледнато в игри от този тип графиката не е най-важното все пак. След като има толкова много хора дето играят доста настървено все още Ultima Online, графиката не е толкова важна :)

Е далеч съм от идеята, че графиката прави подобен род игри, но не може да се отрече, че когато видиш нещо по-красиво веднага прави впечатление. Просто е вродено - човещинка :)

За колко време е тая егйм карта, нали беше обявено че на месец ще е 6$. Не че ще играя, просто ми е интересно що така са го решили Пулсар :)

щото са задници

като гледам какво си пишете направо се отказах да я свалям тази игра че много голяма

ще си играя вов-а и това е :D

6$ е ако си вземеш пре-ордър пакета.

иначе е 10$.

=> 12Евро/месец

2х12=24Евро/2месеца

24х1.9=~48лв.

в пулсар искат 60...

ЕВРОПЕЙСКИЯТ САЙТ

ОПЦИИ ЗА ЗАКУПУВАНЕ

Момчета нещо аз ли не схващам? Или тия от Пулсар са изпляскали тотално? Интересно е че искат същата цена като за Lineage...

Ј99.99, (€149.99) Lifetime subscription offer exclusive to the Pre-order pack

и отново:

The Lord of the Rings Online™ Founders' Program offers players two different membership options: i. Ј99.99 (EUR 149.99) for a Lifetime Membership!* OR - A 6-month package for Ј35.94..that’s just Ј5.99 (EUR 8,99) per month!*

Че то толкова струва WoW, пък аз лично нямам съмнения коя е по-качествената игра. Никак си няма да стане да дам пари за тая игра. По-добре ако реша да играя да си плащам за оригинала вместо за некадърния клонинг.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...