Jump to content
BulForum.com

Survivor BG сезон II

Fibaman

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Мен ма изкърти водещия като вика-Антоне!Разбра ли правилата?И Агонцев отговаря-Да мерси,че ми дадохте думата :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .Дано да се върне.Той ми е един от фаворитите,а и голямо шоу им прави на всички :)

Какво стана в последната серия ? Пропуснах я, хванах само накрая дето онзи от американската академия говореше че му е жал за Агонцев в общи линий. Агонцев е загубил на нещо ли ? Жалко, направо ме кефеше този тип във всяко едно отношение.

Какво стана в последната серия ? Пропуснах я, хванах само накрая дето онзи от американската академия говореше че му е жал за Агонцев в общи линий. Агонцев е загубил на нещо ли ? Жалко, направо ме кефеше този тип във всяко едно отношение.

Трябваше да има състезание м/у Агонцев и Дренски, но Агонцев каза, че няма да се състезава и остави победата на Дренски. Един вид да изкупи вината си, че се напи и заради него Барбадос останаха с човек по-малко на гласуването и изгониха Дренски.

Трябваше да има състезание м/у Агонцев и Дренски, но Агонцев каза, че няма да се състезава и остави победата на Дренски. Един вид да изкупи вината си, че се напи и заради него Барбадос останаха с човек по-малко на гласуването и изгониха Дренски.

Абе доколкото ми казаха не е вината на Агонцев , че са изгонили Дренски. Оня мухльо гребеца ги прецака, щяха да изгонят Джина иначе. Ама Агонцев - е тва е мъж на место . Жалко че се махна , беше ми любимец. Не е като оня пендел Лъчезар :sick . Тва мъж ли е Лъчезар, тва е п*тка (да ме извинят колежките от форума , а младежите под 18 да не четат ) . Много ще ме е яд ако тоя шматарок с миризливите чорапи спечели накрая.

• 3 weeks later...

Малко да се съживим! :)

След като Финдо не взе тотема за неприкосновеност е ясно, че той ще е следващия изгонен. Иначе ме кефи как Дренски маже всичко по пътя си. Сега ще стане малко по-интересно като почнат да гонят и по-силните. Мисля, че битката с Финдо ще е интересна. Макар, че не се знае Финдо в какво състояние ще е с този негов глад, а и вече е тръгнал да изперква...

Абе кой изгониха днеска на съвета ? Оня предател гребеца ли го отвя вятъра ? Някой да каже моля , че изпуснах епизода.

Абе кой изгониха днеска на съвета ? Оня предател гребеца ли го отвя вятъра ? Някой да каже моля , че изпуснах епизода.

Финдо изгониха.Сега ще ми стане много интересно на острова на мъртвеца Финдо срещу Дренски

Радвам се, че Дренски се върна ама Бъч ми направи много лошо впечатление. Супер тъпо и кухо парче. Дренски там се е борил с един куп маймуни и глад и какво ли не, а Бъч до преди 10 дена имаше какво да ядe + това той не се е борил с никой за да остане в играта защото докато не изгониха всички от Барбадос той беше на сигурно. И псува и вика и се прави... пфу... тъпак!

Тоя Бъч е типичния селски бек.Не мога да го трая :angry: .Дано не иде на финал!Ще видим в понеделник в играта между тримата какво ще стане-дано Дренски пак да ги разбие.Той ми е фаворит от началото :punk

Според мен Светла и другия Георги също са псували Дренски,че се завръща баш в решителният момент на играта.Просто не го показаха.

Преди известно време в telemaniac.com услужливо публикуваха кои са финалистите, така че може да се е отказала публиката да гледа. :rolleyes:

Явно е било истина, въпреки че до последно имаше нотка на съмнение. Обаче последните изпитания бяха доста смешни, като даваха предимство на някои, а това във финалната част си е гавра с всеки останал. Последното изпитание даде предимство на Георги К. като най-дълъг и с дълги ръце да ги маха с лекота и да пести сили, докато на другите им беше по-сложно, а и докато Дренски беше изпънат до последно, Георги К. дефакто си почиваше... А предпоследното няма какво да го коментираме :woot :sick

Много ми стана жал за Дренски...просто той трябваше да победи,най много заслужаваше.Просто този човек ме трогна супер много.Пълен РЕСПЕКТ от мен ....

Незнам , аз останах разочарован от това предаване . Имам чувството вече , че всичко е било нагласено за Стриптизето . Спомнете си играта при сливането - за получаване правото на двоен вот - играта беше за някъв танц (на Стриптизето това му е специалноста, как може да дават такава игра в толкова важен момент! ) . Така коп*летата от Тортуга взеха предимство. А тази последната игра -............ думи нямам , сякаш наистина бе направена специално за Стриптизето ! Не страдам от мания за заговори и т.н. , но все повече ме обзема това чувство . Стриптизьора не е лош като човек (поне според това което показаха на екрана) , но определено мисля , че играта е била нагласена да спечели той . Все повече се убеждавам , че БТВ никак не е телевизията за която се представя.

Незнам , аз останах разочарован от това предаване . Имам чувството вече , че всичко е било нагласено за Стриптизето . Спомнете си играта при сливането - за получаване правото на двоен вот - играта беше за някъв танц (на Стриптизето това му е специалноста, как може да дават такава игра в толкова важен момент! ) . Така коп*летата от Тортуга взеха предимство. А тази последната игра -............ думи нямам , сякаш наистина бе направена специално за Стриптизето ! Не страдам от мания за заговори и т.н. , но все повече ме обзема това чувство . Стриптизьора не е лош като човек (поне според това което показаха на екрана) , но определено мисля , че играта е била нагласена да спечели той . Все повече се убеждавам , че БТВ никак не е телевизията за която се представя.

прав си... да не говорим, и че концепцията на първата игра след завръщането на Дренски беше очевидно в негова вреда... беше ясно, че другите трима ще се играят заедно срещу него... човека просто нямаше никакъв шанс... :angry: все пак играта беше за определяне на единия финалист... трябваше да бъде по-индивидуална...

да не говорим за онзи простак Бъч... и в двете игри за определяне на финалист основната му цел беше не да отиде на финал, а да не се класира Дренски... такъв проЗт и завистлив човек не бях виждал... егати идиота :angry:

Да, тоя "Бъч" , това подобие на хомо сапиенс .......... . Влязох в форума на експедиция Робинзон - трагедия. Не мога да си представя, че има хора които могат да одобряват тъпия зъбатко :wacko: Като го гледахме вчера в Лайфа - ...... оказа се по-прост отколкото го мислех - научил е да цитира няколко поговорки и дотам, особенно накрая как си показа двете сиви клетки, които са му останали да работят ... не е истина. За съжаление , явно всички такива "комерсиални" предавания като Сървайвър и Биг Брадър са нагласация .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...