Jump to content
BulForum.com

Survivor BG сезон II

Fibaman

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Кой изгониха, че не го гледах снощи?

повторението е от 12 вечерта по Fоx life между другото :)

аз си гледам повторението че не мога да фана от 8 ......

Да бе да, аз по-голяма селянка не съм виждал наскоро. По нейни думи тя става само за хамал. Не видя ли при плуването от кораба до брега, че трябваше да извлекат от водата - не можеше да си седи на краката от изтощение. Добре, че ся изгониха и тоя череп, манекенката

Тая пък каква манекенка може да е ? По скоро бих приел да е на повикване с възможност да се избира между със и без човал ! Иначе ме зарибява втория сезон ще видим каква ще е хавата със острова на изкушенията там май разврата ще е по-голям и нека отгатнем какво ни интересува нас българите повече :)

Ядение, пиение и некоя сгодна женица :lol:.

Мда, Гацо Бацов е синтезирал цялата българска народопсихология в тези си думи :laughing:

Между другото добре, че изгониха тоя птеродактил, че като я гледах само и ми ставаше лошо :laughing:

Еее не така, момичето е модел! :)

Охааа Туртуга как се напълниха с тези награди, направо им завиждам. Остава да видим какво ще откраднат от другото племе ако има какво да вземат де... :)

Опааа... тенджера!

Тези от Барбадос нещо не ги бива много. Май не могат да се сплотят. Китайчето като отиде за тенджерата и онзи пилота се правеше на много отворен. Пфу, издразни ме като повтори 999 пъти, че на другата игра ги чакало поражение.

• 3 weeks later...

Май май вече никой не гледа Сървайвъра! :)

Извинявам се за 2-та поста ама никой не пише.

Май май вече никой не гледа Сървайвъра! :)

Извинявам се за 2-та поста ама никой не пише.

Глеаме бре;] кога не сме на бира по тва време ... или от 20;00 или повторението от 00;00ч ;}

• 2 weeks later...

А това 100% ли е сигурно(за финалистите? ) .И аз подучух,че на финал били Джина Стоева и стриптизиора,което е доста невероятно за мен.Джина не би трябвало да се задържи още дълго в Туртуга.При следващите номинации според мен тя изчезва :rolleyes:

То и миналата година имаше слух, че оная, чалгаджийката, ще си замине на първия съвет, ама си тръгнаа чак след третия ^_^

Аййййй !!! ; ) Тва шоу за пръв път попаднах на него днес и го гледах няколко минути и то не за друго ами щото Джина Стоева ми хвана окото....Тая женица за годините си е 6+. ; )

То при тях дори и да направят на дали ще го излъчат . Поне аз така мисля . Иначе най ме радва Агонцев . Казва си квото си мисли директно във очите без заобиколки . Все по-интересно става особено утре след като ще обединяват племето .

"кой не танцува на тая песен е педерас" :D :D :D аз съм за Станислав-фидо ама сега в общото племе ще видим каква тактика ще има.Как ли ги прецакват с тоя купон ?? да няма разхлабително в храната ?? :D Мен ми е чудно едно нещо:сървайвара е сниман лятото къде ги държат аджаба тея хора докато го излъчват.Ако са ги пуснали тези последните се ще кажат роднини едно друга и се някой роднина ша са излакоми да земи две три иляди лева да каже на някое списание кое кфо що ???

Нали се сещаш , че подписват предварително договори в които със сигурност са подчертани тези работи със червено . Но ако се вярва на жълтите весници Джина ще спечели . Ще поживеем и ще видим. Утре ми се ще да го гледам ама пък едно кофти излизане ме чака та ако някой знае къде ги качват редовно сериите да даде сайт да знам от къде да си го сваля .

Ааа това беше малко гадно, че след купона имаше изпитание. Агонцев беше най-зле и логично беше той да изгори, доста прекали с пиенето, но ще видим дали ще се възползва от шанса да се върне в племето...

Надявам се да успее да се върне . Ама им направи голямо шоу :) Инетересно е вече какви ще са състезанията и дали няма да върнат двете близначки .

Надявам се да успее да се върне . Ама им направи голямо шоу :) Инетересно е вече какви ще са състезанията и дали няма да върнат двете близначки .

Нали водещият каза, че за тях възможност да се върнат в играта няма. Викнаха ги само за да приберат знамената. Състезанията сигурно ще са интересни, а може и да има състезания за индивидуални награди както има и в другите Сървайвъри. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...