DELUXe Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Кой изгониха, че не го гледах снощи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Кой изгониха, че не го гледах снощи? повторението е от 12 вечерта по Fоx life между другото аз си гледам повторението че не мога да фана от 8 ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 Кой изгониха, че не го гледах снощи? Галина. На клипа караше един трактор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Toq naprai golqma gre6ka 4e izbra manekenkata.S kakvo po dqvolite moje da im e polezna taq kokalesta patka .Trqa6e da izbere Galina-hem po-zdrava,zemedelec 4ovek,a i 6te6e da im e ot dosta po-golqma polza pri izpitaniqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Да бе да, аз по-голяма селянка не съм виждал наскоро. По нейни думи тя става само за хамал. Не видя ли при плуването от кораба до брега, че трябваше да извлекат от водата - не можеше да си седи на краката от изтощение. Добре, че ся изгониха и тоя череп, манекенката Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Тая пък каква манекенка може да е ? По скоро бих приел да е на повикване с възможност да се избира между със и без човал ! Иначе ме зарибява втория сезон ще видим каква ще е хавата със острова на изкушенията там май разврата ще е по-голям и нека отгатнем какво ни интересува нас българите повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 ...нека отгатнем какво ни интересува нас българите повече Ядение, пиение и некоя сгодна женица . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Ядение, пиение и некоя сгодна женица . Мда, Гацо Бацов е синтезирал цялата българска народопсихология в тези си думи Между другото добре, че изгониха тоя птеродактил, че като я гледах само и ми ставаше лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Еее не така, момичето е модел! Охааа Туртуга как се напълниха с тези награди, направо им завиждам. Остава да видим какво ще откраднат от другото племе ако има какво да вземат де... Опааа... тенджера! Тези от Барбадос нещо не ги бива много. Май не могат да се сплотят. Китайчето като отиде за тенджерата и онзи пилота се правеше на много отворен. Пфу, издразни ме като повтори 999 пъти, че на другата игра ги чакало поражение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 Май май вече никой не гледа Сървайвъра! Извинявам се за 2-та поста ама никой не пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpcH Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Май май вече никой не гледа Сървайвъра! Извинявам се за 2-та поста ама никой не пише. Глеаме бре;] кога не сме на бира по тва време ... или от 20;00 или повторението от 00;00ч ;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Преди известно време в telemaniac.com услужливо публикуваха кои са финалистите, така че може да се е отказала публиката да гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 А това 100% ли е сигурно(за финалистите? ) .И аз подучух,че на финал били Джина Стоева и стриптизиора,което е доста невероятно за мен.Джина не би трябвало да се задържи още дълго в Туртуга.При следващите номинации според мен тя изчезва Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 То и миналата година имаше слух, че оная, чалгаджийката, ще си замине на първия съвет, ама си тръгнаа чак след третия ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Аййййй !!! ; ) Тва шоу за пръв път попаднах на него днес и го гледах няколко минути и то не за друго ами щото Джина Стоева ми хвана окото....Тая женица за годините си е 6+. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Тия не правиха ли секс вече и кога ще правят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 То при тях дори и да направят на дали ще го излъчат . Поне аз така мисля . Иначе най ме радва Агонцев . Казва си квото си мисли директно във очите без заобиколки . Все по-интересно става особено утре след като ще обединяват племето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 "кой не танцува на тая песен е педерас" аз съм за Станислав-фидо ама сега в общото племе ще видим каква тактика ще има.Как ли ги прецакват с тоя купон ?? да няма разхлабително в храната ?? Мен ми е чудно едно нещо:сървайвара е сниман лятото къде ги държат аджаба тея хора докато го излъчват.Ако са ги пуснали тези последните се ще кажат роднини едно друга и се някой роднина ша са излакоми да земи две три иляди лева да каже на някое списание кое кфо що ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 25, 2007 Share Posted October 25, 2007 Нали се сещаш , че подписват предварително договори в които със сигурност са подчертани тези работи със червено . Но ако се вярва на жълтите весници Джина ще спечели . Ще поживеем и ще видим. Утре ми се ще да го гледам ама пък едно кофти излизане ме чака та ако някой знае къде ги качват редовно сериите да даде сайт да знам от къде да си го сваля . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 от 00:00 ч. дават повторение по foxlive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Също в neterra ги има сериите, ако някой е пропуснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Абе който каквото иска да ми говори Джина няма да остане на финал .Тя изхърча 100% в близките елиминации Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 26, 2007 Author Share Posted October 26, 2007 Ааа това беше малко гадно, че след купона имаше изпитание. Агонцев беше най-зле и логично беше той да изгори, доста прекали с пиенето, но ще видим дали ще се възползва от шанса да се върне в племето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Надявам се да успее да се върне . Ама им направи голямо шоу Инетересно е вече какви ще са състезанията и дали няма да върнат двете близначки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 27, 2007 Author Share Posted October 27, 2007 Надявам се да успее да се върне . Ама им направи голямо шоу Инетересно е вече какви ще са състезанията и дали няма да върнат двете близначки . Нали водещият каза, че за тях възможност да се върнат в играта няма. Викнаха ги само за да приберат знамената. Състезанията сигурно ще са интересни, а може и да има състезания за индивидуални награди както има и в другите Сървайвъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.