Jump to content
BulForum.com

Survivor BG сезон II

Fibaman

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
  • 5 months later...
Някой гледа ли го... :inqn

Аз хванах само малко ама веднага изгониха онзи даскала с брадата, защото нямал някакъв амулет, то и стриптизьора нямаше ама даскала го остави да вземе последния останал... :wacko:

Яко ги прецакаха като не им оставиха никакви дрехи и ги оставиха да мръзнат цяла нощ, но нали за това се казва Сървайвър! :)

На мен този сезон ми се вижда обещаващ.

Жалко, че даскалът остави стриптийзьора да вземе последния амулет. Ако не по-хубав и по-млад, щеше да е по-интересен, според мен.

Иначе доста ги прецакаха така изневиделица. :D

Доста добре започна. Ще бъде голямо шоу. Яки мадами има и ще е интересно :rolleyes: :love

Ша има я. нали тряа да засенчат "острова на изкушенията".

Иначе ся аз ще го глеам за първи път, попринцип не са ми нтересни тия реалитита ама ще го проам.

Eй голяма конкуренция това Нтв и Бтв... Първия Сървайвър беше тотално разочарования, пълен боклук, затова смятам да си дръпна само 1 серия (че я изпуснах) и ако е скука като миналата година...shit on it :bgrin:

Аууууу и сички момичета се разкарват по някви прашки. :lol: :punk :devil Евала тоя Сървайвър е много по-як.

Аууууу и сички момичета се разкарват по някви прашки. :lol: :punk :devil Евала тоя Сървайвър е много по-як.

Тъкмо и аз щях да напиша същото! :devil Освен 1-2 с нормални гащи всички други си показват дупетата, по-късно и друго може да показват както Маргото в 1-вата част! Хихи! :)

Тоя сървайвар ще е интересен,изгониха интелигента(даскала),останаха само стиптизйори стриптизйорки военни фолк певачки и борци,в тая манДЖЪ с грозди ша са роди много материал за актйорите от "шоуто на Слави".Бореца по време на първото състезание им викал да спрат да си починат,егати смешника !!!

Само дето озвучаването е отврат по-зле от 1 сезон.А каките как ги изненадаха да отидат на острова само с дрехите на гърба си,ЯКО скоро и без тях ще останат.

BTW бореца правилно им казваше на онея двамата да не копаят и да си пазят силите за състезанието :)

те търсеха газопровода на острова,че да докарат огън :D :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...