shadenfroh Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 имам да пиша едни глупости относно процеса на подготовка и самото кандидатстване...та ще ми е от полза ако някой отдели 5 мин. да сподели надълго и нашироко как е протекла подготовката му, изпитите и т.н. Забравих да спомена че съм отчаян и трябва да се отчета с това утре..а трябва и да го превеждам на конски.. (wasntme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 хм кажи по-точно какво те интересува,защото нищо не разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadenfroh Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 ами как трябваше да се подготвяш, какво внимание отделяше на отделните предмети в училище, на страничните занимания, какво свободно време имаше, и така. нямам предвид какво се учи и какви оценки се взимат примерно, а самото ежедневие как протича и впоследствие когато те приемат вече каква е системата на учене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 щом си решил и те влече няма да сбъркаш,ще се справиш,само не отлагай,няма не мога,има само не искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 Offtopic: Съществото няма намерение да учи медицина, просто му е нужна информацията за подготовката и кандидатстването, за да я преведе на немски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 20, 2007 Share Posted April 20, 2007 извинявам се,просто исках да вдъхна кураж Link to comment Share on other sites More sharing options...
zinaida Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 Ако вече не е твърде късно бих могла да помогна Кандидатствах в Медицински Университет , но на първо място написах фармация , защото това беше главното ми желание Предисторията беше следната : 6 месеца преди изпита си седнах яко на задника всеки божи ден от 8 сутринта до 5 следобяд. По това време ( преди 4 години) се кандидатстваше по 3 учебника по биология (за 8 , 9 и 10 клас) и цялата химия ( от 6 до 12 клас). Колкото и тъпо да звучи трябва яко зубрене, в смисъл поне така съм чувала че проверяващите сядат и почват да сравняват дума по дума това което си написал с това което е в учебника . Излишно е сигурно да казвам че оценките трябва да са доста височки - поне над 5.00 И така ако всичко е минало по описания начин си вече студент в МУ. Кой каквото ще да разправя най - труден си остава кандидастудентския изпит, защото всички останали рано или късно се вземат... Ами в общи линии е това.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 А ако се насереш на кандидат студентските изпити отиваш в Скопие за един семестър и после се прехвърляш, както направих аз Сега съм 4ти курс медицина в МУ-Пловдив. Не влача нито един изпит, а от редовно влезлите има сумати такива.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.